Szerintem akik a rajt elõtt még magukra rántottak egy szemetes zsákot, bebizonyították, hogy eszük gyõz a hiúságuk felett, így a kihûléses halál ellen valamit tettek.
Most nem azért, de H.Zoli képeit nézegetve úgy néztek ki, mint akik a disznó ólban barátkoztak az ott lakókkal.
Esõ és 8 fok szerintem nem túl jó párosítás, a múltkor legalább meleg volt az esõhöz. Így nem mentem volna ki, mégha fizetnek is érte.
És látom a képeken, hogy van aki élvezte, még vidámkodott is.
Minden elismerésem a tietek, de a legnagyobb a lányoké! Hajrá lányok, csak így tovább keményen, kitartóan, és mindenek felett vidáman!
Valjuk be, mindenki láthatta elõre, hogy mi vár rá, mégis neki indult. A normálisak ott maradtak a rajtban, a bolondok vágtak csak neki. Az ilyen futó bolondok pedig jobb, ha nevetnek magukon, mégha az életüket is vitték vásárra.
Kíváncsi lennék, a rendezõk találtak-e az út szélén végkimerülésben (kihûlésben) ücsörgõ bringásokat bontáskor.
A hosszú távosokról meg már nem is tudom mit gondoljak. Ahogy szétfagyva, vacogva beérkeztek az emberek, tényleg már legszívesebben sírva fakadtam volna, de az elõbbiek alapján inkább csak poénkodtam, nevettem. Ettõl az a lány is nevetgélt kicsit, aki éppen elsírta magát, mert annyira megfagyott, hogy arra sem volt ereje, hogy lemásszon a bringájáról...
Szóval nem vagytok normálisak.
Ádám, nekem nagyon tetszett az új Fire! Tök jó reppet nyomtál hozzá! Most így egymás közt, a célban ácsorogva sem volt leányálom várakozni ebben a zord idõben!