boar
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormánycsapágy
Started by
Andix
, 2002. June 28. 07:45
Posted 2002. July 02. - 04:45
Posted 2002. July 02. - 02:56
Nekem fsa orbit legolcsobb volt ..sajna a izeje mi is az aaaaa dio vagy mi ami szoritja
NUT ..szal az egy nevetseges darab nagyobb bevetesek utan ujra kellett huzni , amig lehetett ...egyszer gondolt egyet es szetesett mint egy orosz ebreszto ora ... szal fsa legolcsobb csapagyat nem ajanlom ...
A stem-nek kell tartania a nyomast (vagy inkabb huzast) a csapagyon NEM a starnut-nak! Ha jol van osszerakva a gep (= stem csavarok rendesen meghuzva!) a starnut csavarjat ki lehet venni es megy a gep rendesen. Az persze mas kerdes hogy nem ajanlott...
Posted 2002. July 01. - 23:18
Posted 2002. July 01. - 23:16
Valami puhább cuccal (puhább fa, tömör gumi, stb.) megtámasztod, aztán kiveregeted óvatosan, de jobb, ha szervízre bízod, nehogy szétverd a vázat.
Posted 2002. July 01. - 23:09
Nem tudjátok hogy kell kivenni a csészéket a vázból ? ? ? Valahogy úgy hogy ne nagyon sérüljön!!!
vendég__*
Posted 2002. July 01. - 10:29
vendég__*
Posted 2002. June 30. - 11:22
Posted 2002. June 30. - 11:20
Sõtt! feketében is kapható,mert nekem olyan van... ;D az alsó csapágy hajlamos beázni,de nem vészes!
Posted 2002. June 30. - 11:14
Posted 2002. June 30. - 11:10
én FSA Orbit XLII-t használok és kib***ottúl megvagyok vele elégedve!! szerintem 10e-ért ez a legjobb választás!! (ipari csapágyas)
Posted 2002. June 29. - 23:44
azt kell hogy mondjam osztom a véleményt bár a sznobok biztos lehurrognak majd jóól.
én nem vettem észre különbséget mozgásukban drága és olcsó cucc között. jó sok zsír jól beállítva mint én néha oszt hadd menjen.
bár azért egy headbanger -nek lenne helye a bringámon.
én nem vettem észre különbséget mozgásukban drága és olcsó cucc között. jó sok zsír jól beállítva mint én néha oszt hadd menjen.
bár azért egy headbanger -nek lenne helye a bringámon.
vendég__*
Posted 2002. June 29. - 23:10
vendég__*
Én mindig a legolcsóbb ótvarokat használom és semmi bajom velük, fél évente cserélni kell azt kész. De ezeket cirka 2 rugóért veszem ellenben egy nevesebb márka 20 rugós fejcsapágyával, szerintem így kifizetõdöbb. Számitásaim szerint, ha fél évente 2 ezret költök egy egyszerü csapágyra akkor 5 év múlva tartok a már említett nevesebb márka alkatrészénél. Namost szerintem meg öt év alatt tuti lecserélném a nevesebb márkát is tipusfrissités cimszó alatt. (bár a bringákat évente úgyis lecserélem)
Vagyis én baromira elvagyok a kis olcsó alul-felül golyós fejcsapágyaimmal.
Vagyis én baromira elvagyok a kis olcsó alul-felül golyós fejcsapágyaimmal.
Posted 2002. June 29. - 17:35
Na persze Andix barátunk kérdésére senki nem válaszolt.
Sz*rjátok le hogy néz ki, ugyís alig láccik a sártól meg egyébként is nem tök mindegy.
De szerintem vegyél FSA Orbit Xtremet, õk értenek hozzá, hisz már csinálják egy ideje.
Opa
Sz*rjátok le hogy néz ki, ugyís alig láccik a sártól meg egyébként is nem tök mindegy.
De szerintem vegyél FSA Orbit Xtremet, õk értenek hozzá, hisz már csinálják egy ideje.
Opa
Posted 2002. June 29. - 16:12
Még tavaly láttam a FUNN kínálatában vadulásra szánt kormánycsapágyat. Tizenvalahányezer pénzért. Fogalmam sincs, hogy milyen lehet, de bikán néz ki. Súlya is lehet, de az úgyis mindegy ebben a kategóriában.
Posted 2002. June 29. - 03:05
Nekem fsa orbit legolcsobb volt ..sajna a izeje mi is az aaaaa dio vagy mi ami szoritja
NUT ..szal az egy nevetseges darab nagyobb bevetesek utan ujra kellett huzni , amig lehetett ...egyszer gondolt egyet es szetesett mint egy orosz ebreszto ora ... szal fsa legolcsobb csapagyat nem ajanlom ...
helyette egy race-face dh enduro csapagyakkal ami ..szigetelt mindket oldalan egy kis mua. gyuruvel .. ujra zsirzas alkalmaval lelehet pattintani ..stb..stb..stb..
finom jol mukodo darab
...mint minden a race-face-tol.. amit fietsz azt kapod.!
helyette egy race-face dh enduro csapagyakkal ami ..szigetelt mindket oldalan egy kis mua. gyuruvel .. ujra zsirzas alkalmaval lelehet pattintani ..stb..stb..stb..
finom jol mukodo darab
...mint minden a race-face-tol.. amit fietsz azt kapod.!
Posted 2002. June 28. - 17:09
Iparis, de mégis milyen?
Vegyek például RaceFace Real Seal kormánycsapágyat Deep Red színben 35e Ftért ??? :
;D
Vagy mondjuk Roox FRD-t?
Vegyek például RaceFace Real Seal kormánycsapágyat Deep Red színben 35e Ftért ??? :
Vagy mondjuk Roox FRD-t?
Posted 2002. June 28. - 17:06
Andix:
A szorulásnak a rossz beállítás és a karbantartás hiánya is lehetett az oka. Iparis fejcsapágy beállítását is el lehet rontani...
Zúzásra viszont tényleg jobb választás lehet egy iparis fejcsapágy.
A szorulásnak a rossz beállítás és a karbantartás hiánya is lehetett az oka. Iparis fejcsapágy beállítását is el lehet rontani...
Zúzásra viszont tényleg jobb választás lehet egy iparis fejcsapágy.
Posted 2002. June 28. - 16:39
Hát amolyan zúzás dolgra kéne a cucc. Én is gondolkodtam az Orbit UF-en, de ez több haveromnál, hogyismondjam, szorult.
Ha lehet iparisban gondolkodom, abból ki mit ajánlana. Most ártól függetlenül.
Ha lehet iparisban gondolkodom, abból ki mit ajánlana. Most ártól függetlenül.
Posted 2002. June 28. - 15:31
Sziasztok!
Nekem nem zsírzógombos WTB kormánycsapágyam van a TREk-emben, de még nem volt vele semmi gondom.
Ha néha meg van zsírozva, ez is nagyon sokáig bírja!
Aki nagyon zúz, az vegyen inkább valami iparisat!
Nekem nem zsírzógombos WTB kormánycsapágyam van a TREk-emben, de még nem volt vele semmi gondom.
Ha néha meg van zsírozva, ez is nagyon sokáig bírja!
Aki nagyon zúz, az vegyen inkább valami iparisat!
Posted 2002. June 28. - 13:10

Sign In
Create Account

Back to top