Nem tudom volt-e másik is kinn, de Gábor Balázsé ott volt... (Go Fast stand körül...)Nomeg a Session váz. Kié volt az a zöld, 951-es Intense? Láttam ma 2-t is belõle, szép bicajok élõben . Ami nem tetszett, az Buruczki bringájának a festése.
Öröm ilyet hallani...Nekem a legjobban természetesen a Konás stand tetszett.
:-P letámadtak... gondolom látszott az orcámon mennyire szeretek nyilatkozni... canyonos csajszik meg persze ekkor fotóztak le... :-PJa, amikor tipliztünk épp Para Ferenc nyilatkozott egy nagyon apró kamerának nagyon komoly arccal. Yoghurtot nem láttam mondjuk...
letörném az összes újját (még a lábán is) a betelefonálónak... tuti poén volt elkúrni tizenezer ember délutánját... a hungexposoknak meg egy patás állat nemiszervét tenném vmelyik szabadon választott testrészükbe, mert a "pánik-keltés-nélküli" kommunikációnak köszönhetõen szobrozhattam 3órát a zárt kapuk elõtt, hogy hozzájussak a standon maradt lakáskulcsomért, slusszkulcsomért, irataimért és pénztárcamért... Nagy köszönet Szilasi Lacinak, aki megpróbált szembeszállni a hivatali-protokollal segítségképp...Á dehogy, így a fakabátok ingyen, és kényelmesen tömeg nélkül nézhették végig a bringaexpot Jöttek is, mintha a csapból folynának.
összeségében jó volt, bár a vaklárma miatt nem sikerült a teljes csarnokot végig nézni...
jövõre...
agent P