Egy képen ott figyelsz Te is(Wheeler Eagle)akkor tiszta szerencse hogy felismertetek
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringaexpo
Posted 2010. March 08. - 21:23
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. March 08. - 20:53
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 08. - 20:42
Ja, volt pofám. Önzõ vagyok, mi?
Posted 2010. March 08. - 20:36
hát az a program nálam sem futott 100%-biztonsággal... nyomtam is neki egy shift+del -t :-DÖrülök, hogy tudtam kicsit beszélgetni azzal, aki benézett hozzánk Bár sokkal több fórumosra számítottam. Vagy csak az arcfelismerõ programom halt meg? :rofl:
ja... volt képe átjönni hozzánk, hogy elfogyott... :-PA sok jegesmester betett biztos
P
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2010. March 08. - 19:45
-=B.B.B.=-
Posted 2010. March 08. - 18:57
Azért így is voltunk szép számmal!
Örülök, hogy tudtam kicsit beszélgetni azzal, aki benézett hozzánk Bár sokkal több fórumosra számítottam. Vagy csak az arcfelismerõ programom halt meg? :rofl:
Posted 2010. March 08. - 17:18
Posted 2010. March 08. - 15:16
Sejtettem, hogy nem volt több ami beérkezett, és emiatt... de azért hangulatos volt...
nem tudom Szilasi Laci elgondolkozott e már rajta, de lehet, hogy érdemesebb lenne cirka 2 héttel késõbbre tenni a rendezvényt... egy részt nagyobb eséllyel lesz a forgalmazóknak raktáron a termék, másrészt meg az idõjárás is talán olyankor már barátibb... mert hát vasárbnap a hó esés nem volt szuper...
P
Posted 2010. March 08. - 13:11
Posted 2010. March 08. - 10:23
Para, nem sértésbõl, a stand maga jó volt, de számomra kissé vérszegény felhozatallal...
tudjuk, jelen helyzetben ezt tudtuk kihozni... :-(
Posted 2010. March 07. - 23:45
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. March 07. - 22:44
Posted 2010. March 07. - 22:30
KÖszi! Kint is mondták egy nevet, abban is volt Gábor, csak nem nagyon értettem, meg nem is emlékeztem rá. Itthoni Dh-s körökben meg azt mondták Lukács Rajmundé, mert neki is zöld Intense lesz. A másikat nem a kiállításon láttam.
Úgy hallottam, hogy Boronkay Péter aranyérmét a dedikálás alatt ellopták. Ez gáz...
Ami még gáz volt, az a jegyáruda. Odamentünk, az egyikõnk fizetett két ezressel. Közölték, hogy nem tudnak visszaadni, várjunk, elmegy felvált pénzt. Vártunk. visszajött, és mondta, hogy jöjjünk majd vissza egy 100-asért, mert azt nem tudott szerezni... Következtem én. Mondtam, hogy a diákjegy a neten úgy volt kiírva, hogy 1000 ft, nem 1200. ÁÁ, az nem lehet. Mondtam, hogy jó, kifizettem az 1200-at, most nézem, hogy tényleg 1000 volt kiírva, nem én voltam a hülye. Mellettünk lévõ pénztárnál meg egy fickó szidta õket, mert a csoportos jegyet egyenként nyomtatták ki. 55 fõre vett jegyet.....
Szintén így jártam, mármint mondtam a csajszinak hogy 1000, õ meg hogy nem 1200... de ez is volt a plakátra írva... nem azon a 200Ft-n de akkor is ez miylen már...
Para, nem sértésbõl, a stand maga jó volt, de számomra kissé vérszegény felhozatallal...
Posted 2010. March 07. - 22:06
-Picit régen jártam már itt a fórumon.
-Nekem a 2009.-es Vasúttõrténeti Parkos jobban tetszet, fõképp hangulatban ,bár ez sem volt semmi (a bombariadót leszámitva).
-Még jó hogy célirányosan rögtön a bringa kiálítást vettem célba,mert sajnos csak vasárnap kora délutáni órákban tudtam kijutni a kiálításra,így is csak kb másfél két órát tudtam nézelõdni 1700Ft-ért.
-Pont azon gondolkodtam hogy átmegyek más pavilonba és megnézek más kiálítást is amikor a tömegben többen bombariadót emlegettek,de mivel nem láttam nagy pánikszerü menekülést gondoltam biztos csak baromság,de amikor már a rendezõk is kezdték az ebereket kiterelgetni akkor már világos volt hogy nem vicc.
-A vicc az hogy ki az az állat akinek ilyen az eszébe jut?
Posted 2010. March 07. - 22:02
KÖszi! Kint is mondták egy nevet, abban is volt Gábor, csak nem nagyon értettem, meg nem is emlékeztem rá. Itthoni Dh-s körökben meg azt mondták Lukács Rajmundé, mert neki is zöld Intense lesz. A másikat nem a kiállításon láttam.Nem tudom volt-e másik is kinn, de Gábor Balázsé ott volt... (Go Fast stand körül...)
Úgy hallottam, hogy Boronkay Péter aranyérmét a dedikálás alatt ellopták. Ez gáz...
Ami még gáz volt, az a jegyáruda. Odamentünk, az egyikõnk fizetett két ezressel. Közölték, hogy nem tudnak visszaadni, várjunk, elmegy felvált pénzt. Vártunk. visszajött, és mondta, hogy jöjjünk majd vissza egy 100-asért, mert azt nem tudott szerezni... Következtem én. Mondtam, hogy a diákjegy a neten úgy volt kiírva, hogy 1000 ft, nem 1200. ÁÁ, az nem lehet. Mondtam, hogy jó, kifizettem az 1200-at, most nézem, hogy tényleg 1000 volt kiírva, nem én voltam a hülye. Mellettünk lévõ pénztárnál meg egy fickó szidta õket, mert a csoportos jegyet egyenként nyomtatták ki. 55 fõre vett jegyet.....
Posted 2010. March 07. - 22:01
Posted 2010. March 07. - 21:38
de csak ottalvósan, fenn 3-4 ember oké a menedékhelyen
most mondta ismerõs hölgy, hogy bombcsiriajcsi volt a zárószám?
Posted 2010. March 07. - 21:33
Posted 2010. March 07. - 21:30
12.00-körül voltam ott.
A Gépész Úrral váltottam is néhány mondatot,majd jobbulást kívánva neki szétnéztem máshol is.
Sajnos a lányom érdeklõdést sokkal jobban felkeltették a hajók.
Ingáztam a pavilonok között.
Néhány fórumtaggal azért sikerült találkoznom.
Akkor majd legközeleb.
OFF.
Vagy majd nyáron szervezek egy szlovákiai Király hegyi "csúcshódítást" és eljössz arra.
;-)
Már csak a legközelebb marad...
http://picasaweb.goo...Bringaexpo2010#
-=B.B.B.=-
Posted 2010. March 07. - 20:58
Kár, hogy szombaton nem tudtunk beszélni, nem láttalak a standon. A kiállítás hülye befejezése meg...á, no comment!