Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringaexpo

- - - - -

• Please log in to reply
693 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
No kérem....kiállítás 5-ös, rendezés 4-es fölé - de ez a hely sajátossága - itt-ott azért hiányoltam egy-két gépet, de összességében volt miért csorgatni a nyálamat.
Mea culpa! Tegnap ígértem, hogy fotózok, de egyszerûen eszembe sem jutott, hogy elõvegyem a gépet. Bocsi! :)
Stíl szerûen bringával mentem ki, így oda-vissza 140 km volt az út, ami kifejezetten jól esett.
Van néhány stand, ami nagyon tetszett, és nem is kevés ilyen akadt! Ez ígéretes, mert így egyre jobb, igényesebb kiállítókat látni majd a jövõben. Remélem. Megérte kimenni!

ps.: most beírok a "Mennyit tekertél az elmúlt hónapban, évben?" topicba, mert Zorg kifejezetten nyugodtnak tûnt a Bikemag standon. Hátha nem töröl onnan! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ém is kimentem mert egy nap nem volt elég a túrából hazafelé jövet kicsit szétrázodot a váltás valamelyik köves sziklás részen és ezt gyorsan orvosoltattam is a shimano szerviz kamionnál. Nem tudom ki a Ballan és mivel még azt sem írtad meg milyen gépet hajt így errõl nem tudok nyilatkozni.
Azért 1 negativumot tudok nagyon kiváncsi lettem volna a Focus Firstre erre a Hefa kft a M.O. forgalmazó nem hozza el a kiállitásra a csúcs modeljüket,még a focusos versenyzõ srác sem értette a forgalmazó ezen lépését mivel állitása szerint a focusok iránt érdeklödõk 2\3-a a Firstre lett volna kiváncsi. Szó mi szó termék menedzsmentbõl 1-es.
A retro bringák tényleg nagyon állatok nekem leginkább a fa felnis 1940-es Csepel fixi tetszett.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Mazso197

Mazso197

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

ez a kiállítás annyira állat, hogy alig tuttam elszakadni... az enduro hiányát teljes mértékben ellensúlyozta a (L)pitch(L) meg a bighit 2. plusz még a merida one-fiva-o brutál tank...

ami az egészben a vicc: VANNAK TESBIKE-OK, VAN RAJTUK MATRICA, DE AZ EMBEREK ÉSZRE NEM VESZIK!!! én kiráncigáltam a pitch-et az állványábol, a látogatók meg fullra hülyénak néztek... aztán jött a szerv és még majdhogynem alám tolta azt a gyönyörûséget, utána mentem néhány kört és az emberek meg tátott szájjal nézték, hogy: "LEHET BRINGÁT TESZTELNI?!" IGEN, KEDVES LÁTOGATÓK (de azért nézd meg, van-e rajta matrica:)

minden állat, nagyon tettek magukra a kiállítók és annyi újságot lehet szedni hogy egész '09ben ezeket fogod rágni:D

és aki azt mondja, hogy nem lehet semmit érezni, ha ráülsz egy fulltira, annak igaza is van, meg nem is. mert ráülni egy élvezet, de ha mész vele és elötted van egy patka, akkor nem érzed. imádom a 150mm rugóutat:D

aki még nem volt, az: "mars ki":D

Holnap megyünk a családdal!!!!!!
Egészség legyen meg térerõ!

CNR

CNR

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
ez a kiállítás annyira állat, hogy alig tuttam elszakadni... az enduro hiányát teljes mértékben ellensúlyozta a (L)pitch(L) meg a bighit 2. plusz még a merida one-fiva-o brutál tank...

ami az egészben a vicc: VANNAK TESBIKE-OK, VAN RAJTUK MATRICA, DE AZ EMBEREK ÉSZRE NEM VESZIK!!! én kiráncigáltam a pitch-et az állványábol, a látogatók meg fullra hülyénak néztek... aztán jött a szerv és még majdhogynem alám tolta azt a gyönyörûséget, utána mentem néhány kört és az emberek meg tátott szájjal nézték, hogy: "LEHET BRINGÁT TESZTELNI?!" IGEN, KEDVES LÁTOGATÓK (de azért nézd meg, van-e rajta matrica:)

minden állat, nagyon tettek magukra a kiállítók és annyi újságot lehet szedni hogy egész '09ben ezeket fogod rágni:D

és aki azt mondja, hogy nem lehet semmit érezni, ha ráülsz egy fulltira, annak igaza is van, meg nem is. mert ráülni egy élvezet, de ha mész vele és elötted van egy patka, akkor nem érzed. imádom a 150mm rugóutat:D

aki még nem volt, az: "mars ki":D

:rotfl:
add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legjobb napja legyen
:DoMe:

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
nem rossz a kiállítás, örültem, hogy sok különleges gép is ki van állítva, még akkor is ha némelyik elég "egyszerû" körülmények között :)

A shimano standot (bentit) nem értettem, ki van téve egy dura ace di és egy sima dura ace -szel szerelt keró kipróbálásra, de az egyikre nem engedtek fel, az elektromossal szerelten meg már félreváltott a cucc. Kérdeésemre elmondtéák, hogy a karbonváz már eldeformálódott a próbálgatástól.

Ha ez ilyen érzékeny cucc, akkor nem értem miért nem valami acél vázat tettek ki, vagy speciális szerkezetet.

íviszont a magellán standot feldobta a triálos bemutató, annak ellenére, hogy én az idei bicókat nem találtam.

Egyszóval érdemes kimenni

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ja igen Tiggernek igaza van, erkölcsi szegénység ide vagy oda fingom nincs Ballan milyen bringát hajt és melyik standon kellett volna látnom! Blazsó Marci bringáját láttam és tudom ki az mivel megy, mert érdekel! Országútik annyira nem izgatnak, persze megcsodáltam õket, sõt városban azt hajtok, de hogy egy világbajnok bringájára ennyire felfigyeljek ne várja már tõlem senki!
Amúgy meg lehet hülye kérdés, csak ezért a bringáért mennél ki? Ha kint sincs, akkor már nem érdemes kimenni?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Bocs, de kicsit bosszantó, hogy már többen írták, hogy ez milyen fasza, meg az milyen fasza, de egy igent, vagy nemet a kérdésemre meg nem kapok. Alessandro Ballan, olasz országúti kerékpárversenyzõ, jelenlegi világbajnok. A programajánlóban benne volt, hogy lehetséges, hogy az õ kerékpárja is ki lesz állítva.

ezen ne bosszankodj, senki nem téged akar idegesetini hogy nem válaszol
lehet egyszerûen aki eddig írt nem tudja
egy inkább montis érdeklõdésü embernek kb pont mindegy hogy egyel több vagy kevesebb virsligumis van e kiállítva.
jó eséllyel én se tudnám
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

holnap reggel megnézem Neked, ha megígéred, hogy többször nem kérdezed meg :)
amúgy ki ez, mi ez, a Ballan?

Bocs, de kicsit bosszantó, hogy már többen írták, hogy ez milyen fasza, meg az milyen fasza, de egy igent, vagy nemet a kérdésemre meg nem kapok. Alessandro Ballan, olasz országúti kerékpárversenyzõ, jelenlegi világbajnok. A programajánlóban benne volt, hogy lehetséges, hogy az õ kerékpárja is ki lesz állítva.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nna. Még nem írta senki, h milyen a kiállítás...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Akkor harmadszor is: a Ballan kerékpárja ott van a kiállításon?

holnap reggel megnézem Neked, ha megígéred, hogy többször nem kérdezed meg :)
amúgy ki ez, mi ez, a Ballan?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Akkor harmadszor is: a Ballan kerékpárja ott van a kiállításon?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Zeezolinak megint új vázon jár a feje :) hiába na, az evolúció kötelezõ...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

holnap én is kinézek :) milyen a kiállítás ?

Eggyel elötted :) De ez az én véleményem!
" A Cube el van vetve! "

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

aki esetleg a velo.hu-ból szedte ki a Kedvezményes lapot az vigye magával az egész lapot!!!

Rá is van írva. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
holnap én is kinézek :) milyen a kiállítás ?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Voltam kinn. Sztem ismét színvonalasra sikeredett, ájulás gépek, közvetlen, barátságos arcok mindenhol, nagyon jól éreztem magam. Figyelmeteket felhívnám arra a két hosstess lányra, akik canon fényképet csinálnak rólad. Tök ötletes az a hordozható elõhívó.
ÚÚÚ és a régi bringák!!!! a Velvárt, és a többi nyálcsorgatós!!!! ÁÁÁ nem lehet leírni!!!!
Ádám meg hozta a formát! :)
Jövõre ugyanitt!!!!
" A Cube el van vetve! "

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Rosszul tudom, hogy az új bikkmakkot lehet olcsóért megvenni kint a kiállításon? Mennyi az annyi?

Legfrissebb lapszám: 700 pénz
Komplett tavalyi évfolyam: 2008 pénz (2k-ra kerekítve...)
"In idem flumen bis non descendimus"

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
aki esetleg a velo.hu-ból szedte ki a Kedvezményes lapot az vigye magával az egész lapot!!! én levágtam a tetejét, mivel az úgyis csak reklám volt. odaadtam egyik haveromnak és nem engedték be velekedvezményesen, hogy az egész kell nekik. nem értem minek szarrágoskodni...meg, h akkor minek van becsikozva?vicces
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Szia!
Én holnap a vásárra megyek ki bringával. Reggel indulok, mert nyitásra szeretnék odaérni.

Lehet én is kinézek :)

Matricákat lehet hozni? :)

jaja, hozhatsz ;)

Na, akkor ma jól kinézegetted magad a kiállításon, és most mars venni egy KONÁT! :D

Akkor nem csak én szívom a vérét :D Kint a konája:p

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Rosszul tudom, hogy az új bikkmakkot lehet olcsóért megvenni kint a kiállításon? Mennyi az annyi?
" A Cube el van vetve! "