Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris, hozhatnál pár proteinszeletet kóstolóként, ha mész esetleg szombaton ;)

tervezek ott lenni szombaton
off
hány darabot? banánosat vagy duplacsokisat?
esetleg zselé?
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Arról nem is szólva, hogy az idõjárás is elég szeszélyes... Én nem élvezném a kiállítást úgy, hogy arra kellene folyamatosan gondolnom , nincs biztonságban a biciklim.
Andris, hozhatnál pár proteinszeletet kóstolóként, ha mész esetleg szombaton ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Pedig úgy néz ki, bicajjal megyünk. De úgy én nem tudok nyugodtan leskelõdni, hogy nem õrzi senki a tárolót, hogy rálásson mindenre. Az egyik komámért meg nem állok jót, ha elviszik a biciklijét, lebontja a fél Expót kb ... : )

feltertek szolnokról? :)
mert ha vonattal jöttök és olyat választasz, ami a keletiben tesz le, akkor nem érdemes bringát vinni, mert kb 2 kilóméterre van a pályaudvar a hungexpotól...
a vonat ott halad el a kiállítás mellett közvetlenül...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Pedig úgy néz ki, bicajjal megyünk. De úgy én nem tudok nyugodtan leskelõdni, hogy nem õrzi senki a tárolót, hogy rálásson mindenre. Az egyik komámért meg nem állok jót, ha elviszik a biciklijét, lebontja a fél Expót kb ... : )

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
2 éve ismerõsömnek az õrzött tárolóból tûnt el bringája.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Én voltam az a balfasz aki hitt abban, hogy nem lesz gond, ha egy órára beszaladok szétnézni. Hibáztam. Elõzõ évben is pont úgy érkeztem a kiállításra (nem pesti vagyok), hogy volt a kocsiban egy keró. Akkor kiszedtem és az õrzött keró tárolóban kikötöttem. Nem is volt semmi baj. Bárcsak tavaly sem lettem volna lusta ezt megtenni.:wallbange
Idén viszont máshol lesz a kiállítás, szerintem tájékozódj arról, hogy lesz e õrzött keró tároló. Ha lesz nyugodtan menj keróval. Csak az autóban ne hagyjon senki semmit, mert ezek profik, tudják, hogy most kiállítás lesz, sok õrizetlen autóval.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Tavaly volt olyan, hogy valaki közülünk valónak ellopták a bicaját ott?

Lehetséges, hogy páran mi is elmegyünk szombaton.

Igen sajnos egyik merkaptos csapattársam kocsijából vittek el 2 db igen jó bringát.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Te is akarsz egyet lopni? :P tavaly másik helyszínen volt a kiállítás. Egyébként volt rá példa. Volt róla szó a tavalyi kiállítással kapcsolatos topikban.

-=B.B.B.=-

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tavaly volt olyan, hogy valaki közülünk valónak ellopták a bicaját ott?

Lehetséges, hogy páran mi is elmegyünk szombaton.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ha volt akkor bocs de ezt kérdezném hogy itt csak szerviz átnézés lesz vagy kérhetõ kisebb javítás is :D

bringaexpo.eu-n ezt írták:
Kiegészítõ szolgáltatásként szintén díjmentesen vizsgáltathatod át kerékpárod a Shimano szerviz kamionjában.

Ill a 100-as busz az sûrûbben fog járni majd azon a napon vagy óránként 2db vagy 1db az Õrsrõl!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én tutira ott leszek a lányommal szombaton kb.11.00-körül.

Remélem tudunk személyesen is beszélni!

-=B.B.B.=-

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Kedves Assasinbug, idén csak kiállítás lesz, vásár nem. Errõl a kiállítók döntöttek maguk így, szavazással. A döntés oka pedig az, hogy a szakma sokkal inkább arra szeretne koncentrálni, hogy minél profibban tudja bemutatni a kerékpárpiac újdonságait. A kereskedelmi tevékenység megtöri ezt a lendületet, és átalakítja a rendezvény profilját. Akciók, kedvezmények az expo után nyilván lesznek az expon megismert termékekbõl, a kiállítók saját és megszokott boltjaiban. A vásárral egybekötött kiálllítások azonban gyakran egy jól megtermett bolhapiactérré redukálódnak, inkább emlékeztetve egy zsibvásárra, mintsem egy igényes szakmai bemutató rendezvényre. Ezzel a jól átgondolt döntéssel a szakma egy igen fontos és igényes lépést tett a hazai kerékpárpiac minõségi emelése és bõvítése érdekében. Ezt a változást mindenki érezni fogja, aki ellátogat hozzánk március 4. és 7. között.

Bízom benne, hogy így lesz!

PORT.hu Bringaexpo

PORT.hu Bringaexpo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Csak kiállítás lesz, vagy vásár is?

Kedves Assasinbug, idén csak kiállítás lesz, vásár nem. Errõl a kiállítók döntöttek maguk így, szavazással. A döntés oka pedig az, hogy a szakma sokkal inkább arra szeretne koncentrálni, hogy minél profibban tudja bemutatni a kerékpárpiac újdonságait. A kereskedelmi tevékenység megtöri ezt a lendületet, és átalakítja a rendezvény profilját. Akciók, kedvezmények az expo után nyilván lesznek az expon megismert termékekbõl, a kiállítók saját és megszokott boltjaiban. A vásárral egybekötött kiálllítások azonban gyakran egy jól megtermett bolhapiactérré redukálódnak, inkább emlékeztetve egy zsibvásárra, mintsem egy igényes szakmai bemutató rendezvényre. Ezzel a jól átgondolt döntéssel a szakma egy igen fontos és igényes lépést tett a hazai kerékpárpiac minõségi emelése és bõvítése érdekében. Ezt a változást mindenki érezni fogja, aki ellátogat hozzánk március 4. és 7. között.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Szombatra egy fórumtalálkozót esetleg? :)

nekem is valószínû a szombat, egész nap megtalálható leszek :D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Csak kiállítás lesz, vagy vásár is?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Én tutira ott leszek a lányommal szombaton kb.11.00-körül.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

-=B.B.B.=-

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Kedves Dave! Nem a Bringaexpo tart szakmai napot, hanem a velünk szomszédos kiállítások. Így a mi esetünkben a szakmai nap nem jelent semmivel sem mást a többi kiállítási napunkhoz képest, azonban - tekintve, hogy az összes aktuális kiállításra ugyanazon belépõvel lehet bejutni - a jegy azon a napon 3000 Ft. Egy szakmai napon tulajdonképpen az adott kiállítók kihasználják, hogy összejöttek, és leginkább egymással foglalkoznak, nem a látogatókkal. Elõadásokat tartanak, fórumokat szerveznek.

Köszönöm a választ, ez sokban segített :D

Õszintén megmondom, én sokkal jobban örülnék, ha lenne tartva egy technokrata nap, aki erre kíváncsi, és a többin meg lehetne nyálcsorgatás....

Persze, ez nem az expo-n múlik, hanem a kiállítókon...

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ezt jó tudni!
Örülök, hogy a hivatalos weblapra is kikerült ez a fontos infó!
Két dolog biztos, hogy megyek, meg az hogy nem 4. én :)
Bár azt megjegyezném ha a bringások számára is nyújtana ez a nap v.milyen pluszt akkor
bevállalható a többletköltség, de így ....

Kedves Dave! Nem a Bringaexpo tart szakmai napot, hanem a velünk szomszédos kiállítások. Így a mi esetünkben a szakmai nap nem jelent semmivel sem mást a többi kiállítási napunkhoz képest, azonban - tekintve, hogy az összes aktuális kiállításra ugyanazon belépõvel lehet bejutni - a jegy azon a napon 3000 Ft. Egy szakmai napon tulajdonképpen az adott kiállítók kihasználják, hogy összejöttek, és leginkább egymással foglalkoznak, nem a látogatókkal. Elõadásokat tartanak, fórumokat szerveznek.

PORT.hu Bringaexpo

PORT.hu Bringaexpo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Az mit jelent, hogy szakmai nap? mármint errõl semmi külön infó nincs, de jó lenne tudni, mi is az...