Nagyon jók.
Verseny telók.
Ergo nagyon szerviz igényesek.
Neked ilyen van most Zoli?
Azt olvastam róluk, hogy viszonylag könnyű szerelni. Igaz ez?
Nagyon jók.
Verseny telók.
Neked ilyen van most Zoli?
Azt olvastam róluk, hogy viszonylag könnyű szerelni. Igaz ez?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Nagyon jók.
Verseny telók.
Használ valaki DT Swiss telót?
Ha igen, milyenek a tapasztalatok?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
1,5 éve van egy XMC 130-asom 15ös tengellyel kb 7000 kilcsivel. Brutálisan finoman mozog eddig egy villa sem tudta megközelíteni. Eddig szervizbe hordtam de lehet h ezután magam is meg tudom csinálni az olajcserét Bõven bírni fogja az évi 5000km-t, eddig egy hátrányát találtam, menetirányban nem túl merev(meg az ára). Másfél év alatt 3x voltam vele Ausztriában versenyezni,azon a terepen sem vallott szégyent. Megvetted már? Ha igen akkor a nehezén már túl vagy ezután szerintem csak örömöd lesz benne:)zscs
Köszi az infókat!
Nos, akkor ez az olaj-kérdés közel sem akkora, mint amekkora feneket kerítettem itt neki. ;-)
Kifejezetten tetszik ezekben a villákban, hogy ennyire egyszerû benne egy olajcsere. Megnéztem a videót a Single Shot/Twin Shot szervízrõl és a Launch Control-os szervízrõl egyaránt, és csak ámulok! (Fox Talas-szal hadd ne mondjam, mennyit szívtam/szívok, pedig elvileg profik szervizelik, de mégis, valahogy sosem bírják rendesen összerakni!)
Mennyi km-t tettél bele eddig és úgy összességében mik a tapasztalataid? (Jöhet ilyen infó mástól is, nagyon megköszönném!) Nem lenne rossz, ha bírná az évi 4-5000 terepezõs km-t és a bõven évi 100 km feletti mászást/lejtõzést, mondjuk úgy 3 évig - természetesen rendszeres szervízeléssel, intended use betartása mellett. :-)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
hát így utána olvasva ez a supergliss K valami szerszámgép kenõ lötty.
Motorex - Oil of Switzerland - Industry
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
sehol sem találom, pedig átlapoztam a magazin honlapján a találatokat. egy giant reign-ben tesztelte 240es agyakra fûzött kerékszettel együtt. amennyire emlékszek, negatív véleményt nem írt róla. 90(?) kiló és enduro környezet. ha lenne fölösleges pénzmagom, én beruháznék.
ez melyik teszt?
bár nem dt, de a 140es fox 203as tárcsával nem idegeskedik a 15ös megoldással. meg KgÁdám tesztje is elég meggyõzõ volt szerintem.
sziasztok, az ujabb EXC/EXM-ek nem jonnek 20mm-es atutos verzioban, ugye? (150-es utnal en mar odzkodok a 15-os tengelytol, bar az elso egyam elvileg egyszeruen konvertalhato lenne)