Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Lámpa project 1.0

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
1604 hozzászólás a témában

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

NA ja! Ezekben az esetekben az a legjobb, ha a szemtengelyedhez képest minél alacsonyabbra tudod helyezni a lámpát.

Vagy elõszeded a hátizsákból a pecabotot, és annak a tetejére rakod a lámpát, utána már csak rögzíteni kell az árbócot! Ezután bárhol tekerhetsz, nem mondhatod, hogy ott nincs közvilágítás!:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
NA ja!
Sisiakon ködben és esõben nem szerencsés hordani.
A kettõ együtt pedig, fokozottan kontraindikált! ;)

Ezekben az esetekben az a legjobb, ha a szemtengelyedhez képest minél alacsonyabbra tudod helyezni a lámpát.
Vagy nem mész ki sötétedés után tekerni. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igen, vízálló!

kevés túlzással úgy eláztam, hogy minden testrés(z)em vizes lett, de a lámpa végig világított :)
más kérdés, hogy az esõcseppek rendkívüli módon csökkentik a látási viszonyokat, gondolom kormányon lévõ lámpával ez javítható .)

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Az én megoldásom is Cateye konzolos ,de ez egy félkörös pánt az oldalába rögzítve. Így oldal irányba is állítható a lámpa.

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Érdemi hozzászólás következik. :)

Ez az alámpa amit egy srác vitt el neked? Burce, azt hiszem. A neve a srácnak. Aki elvitte. A lámpát.
:P

Szerintem a mi gombunk szebb, csak azt a görény szines vackot kell kipiszkálni a hátuljából.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az én megoldásom kormányra. Valamilyen Cateye konzol kivágva és kifúrva, a lámpa két kötegelõvel ráhúzva. Ja, meg egy szebb és nagyobb gomb.
Az meg tetszik, hogy az autósok 40-50 méterrel elõttem nem mernek kifordulni az útra. :)

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
LOL :)
eddig tényleg ez viszi a prímet .))
a "nézdd már, bányász" uncsi..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
"Ég a sapkád!" ^^

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Lámparögzítés nálam:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Lámpa alá beraktam egy ilyen gumi csúszásgátlót (újrahasznosított kerékabroncsból) Ezálltal még a dõlés szögét is tudom állítgatni menetközben, ha épp úgy tetszik.

az akksit még nem sikerült újra letesztelni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Érdekes, tegnap én is találkoztam egy Ticos mamával. Épp elindult este fél7kor lámpa nélkül. Néztem be az ablakán mindenféle spórolás nélkül, õ csak pislogott, aztán amikor elmentem mellette és a kiégett retinája kezdett regenerálódni akkor rájött, hogy tényleg sötét van...

Amúgy ezzel tényleg vigyázni kell, mert egy kis idõre el tudod vakítani, és beparázik, mint a béna bot-ok a CS-ben. Rángatja a kormányt, rálép a gázra, és te máris az alvázvédelmet vizsgálod 4700lux-szal.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nincs más mód, cseszheted, hogy igazad van.
Neked kell vigyázni.
Ezen a lámpa nem segít. (Csak, hogy ON legyen)

(
Savanyúsan:
Vazze, ha látom, hogy jönik zöreglány a mecsboxban,
franszuával csak nyomulunk be azárnyékba elõle.
)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez a kategória a legveszélyesebb:
50es, jól szituált nõ,friss fodrásszal, viszonylag, új, kis autóban, belsõ sáv 38km/h 3.seb. fok. max városban üveghangig huzatva
csak úgy történnek vele a dógok, meg a témák, semmi rosszindulat, aggresszivitás, csak a fránya hõhullámok, gondolom
ha ilyet látok, azonnal "kisgyerek az uton" üzemmód, s le nem veszem róla a szemem, amig ki nem keveredek a veszélyzónából

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.691 hozzászólás
mini OFF:
73Kacsa !
Min csodálkozol ? Éjjel nem vesznek észre ?? Engem fényes nappal a csaj a Margit híd elején elõre lökött, ugyanis utolért és NEM VETT ÉSZRE !! Fényes nappal !!! Szerencsére nem gyûrt maga alá.
Marci

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ja, azt nem mondtam, de rájöttetek ügyesen, hogy a lámpa a
Bükkben is mûködik!
:)

Sõt, volt már aki porszívóra rögzítve is sikerrel használta:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Bükkben is mûködik!

sõt a lithiumos töltõvel sikeresen feltöltöttünk egy zselés akksit .)
a lámpa így univerzálisnak bizonyult a töltõk közt tett kompatibilitási teszten is :D

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Félig OFF

Szóval, hogy még a HOzé féle lámpa sem elég egyes autósoknak arra, hogy észrevegyék az embert az azért már több a SOKKnál.
1 wattos Primus fejlámpa + a Hozé féle 10 Wattos volt a fejemen tegnap este, amikor:

a többit itt olvashatjátok:

http://forum.index.h...92594&t=9006401

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
De még hogy! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Bükkben is mûködik!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

érdeklõdnék mikor várható lámpa project 2.0?

üdv,

Pff, nincs még Hozélámpád?! Micsoda looser! :D

Hozé: A lámpák remekül teljesítettek a Bükk legmélyebb bugyraiban, az éjszaka közepén, a teljes kétségbeesésben. Megmentették a BMFT különítményt! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha már tartalékprojet, meg hasonlók, akkor én beneveznék mégegy aksira (Li-ion), ha ez még megoldható. Rájöttem, hogy így feleslegesen cipelek mégegy lámpát ("hátha egyszercsak elsötétül a világ" alapon) - mégegy aksi a zsebbe sokkal ideálisabb megoldás. :)

OFF Ma Dánynál havas esõ esett. :D Egyébként nagyon vicces, hogy a kb 10 percenként hõfokesés amit a Polar benaplózott azt mutatta, hogy Pesten 10, Dányban már csak 2 fok - idehaza meg 5 fok. Hála a jó égnek, Isaszeg elõtt már teljesen elállt, ott már csak az út volt nedves picit.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)