Vagy elõszeded a hátizsákból a pecabotot, és annak a tetejére rakod a lámpát, utána már csak rögzíteni kell az árbócot! Ezután bárhol tekerhetsz, nem mondhatod, hogy ott nincs közvilágítás!NA ja! Ezekben az esetekben az a legjobb, ha a szemtengelyedhez képest minél alacsonyabbra tudod helyezni a lámpát.
Jelentkezz be Regisztrálj
Lámpa project 1.0
Írta 2008. március 03. - 10:00
Írta 2008. március 02. - 23:25
Sisiakon ködben és esõben nem szerencsés hordani.
A kettõ együtt pedig, fokozottan kontraindikált!
Ezekben az esetekben az a legjobb, ha a szemtengelyedhez képest minél alacsonyabbra tudod helyezni a lámpát.
Vagy nem mész ki sötétedés után tekerni.
Írta 2008. március 02. - 20:50
kevés túlzással úgy eláztam, hogy minden testrés(z)em vizes lett, de a lámpa végig világított
más kérdés, hogy az esõcseppek rendkívüli módon csökkentik a látási viszonyokat, gondolom kormányon lévõ lámpával ez javítható .)
Írta 2008. március 01. - 20:39
Írta 2008. március 01. - 19:11
Ez az alámpa amit egy srác vitt el neked? Burce, azt hiszem. A neve a srácnak. Aki elvitte. A lámpát.
Szerintem a mi gombunk szebb, csak azt a görény szines vackot kell kipiszkálni a hátuljából.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. március 01. - 18:21
Az meg tetszik, hogy az autósok 40-50 méterrel elõttem nem mernek kifordulni az útra.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. március 01. - 16:42
Írta 2008. március 01. - 15:59
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. február 28. - 19:44
Lámpa alá beraktam egy ilyen gumi csúszásgátlót (újrahasznosított kerékabroncsból) Ezálltal még a dõlés szögét is tudom állítgatni menetközben, ha épp úgy tetszik.
az akksit még nem sikerült újra letesztelni.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. február 27. - 23:05
Amúgy ezzel tényleg vigyázni kell, mert egy kis idõre el tudod vakítani, és beparázik, mint a béna bot-ok a CS-ben. Rángatja a kormányt, rálép a gázra, és te máris az alvázvédelmet vizsgálod 4700lux-szal.
Írta 2008. február 27. - 22:08
Neked kell vigyázni.
Ezen a lámpa nem segít. (Csak, hogy ON legyen)
(
Savanyúsan:
Vazze, ha látom, hogy jönik zöreglány a mecsboxban,
franszuával csak nyomulunk be azárnyékba elõle.
)
Írta 2008. február 27. - 21:56
50es, jól szituált nõ,friss fodrásszal, viszonylag, új, kis autóban, belsõ sáv 38km/h 3.seb. fok. max városban üveghangig huzatva
csak úgy történnek vele a dógok, meg a témák, semmi rosszindulat, aggresszivitás, csak a fránya hõhullámok, gondolom
ha ilyet látok, azonnal "kisgyerek az uton" üzemmód, s le nem veszem róla a szemem, amig ki nem keveredek a veszélyzónából
Írta 2008. február 27. - 18:21
73Kacsa !
Min csodálkozol ? Éjjel nem vesznek észre ?? Engem fényes nappal a csaj a Margit híd elején elõre lökött, ugyanis utolért és NEM VETT ÉSZRE !! Fényes nappal !!! Szerencsére nem gyûrt maga alá.
Írta 2008. február 26. - 14:47
Ja, azt nem mondtam, de rájöttetek ügyesen, hogy a lámpa a
Bükkben is mûködik!
Sõt, volt már aki porszívóra rögzítve is sikerrel használta:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. február 26. - 13:05
Ja, azt nem mondtam, de rájöttetek ügyesen, hogy a lámpa a
Bükkben is mûködik!
sõt a lithiumos töltõvel sikeresen feltöltöttünk egy zselés akksit .)
a lámpa így univerzálisnak bizonyult a töltõk közt tett kompatibilitási teszten is
Írta 2008. február 26. - 10:07
Szóval, hogy még a HOzé féle lámpa sem elég egyes autósoknak arra, hogy észrevegyék az embert az azért már több a SOKKnál.
1 wattos Primus fejlámpa + a Hozé féle 10 Wattos volt a fejemen tegnap este, amikor:
a többit itt olvashatjátok:
http://forum.index.h...92594&t=9006401
Írta 2008. február 25. - 12:27
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. február 25. - 10:55
Bükkben is mûködik!
Írta 2008. február 25. - 07:51
érdeklõdnék mikor várható lámpa project 2.0?
üdv,
Pé
Pff, nincs még Hozélámpád?! Micsoda looser!
Hozé: A lámpák remekül teljesítettek a Bükk legmélyebb bugyraiban, az éjszaka közepén, a teljes kétségbeesésben. Megmentették a BMFT különítményt!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. február 21. - 23:05
OFF Ma Dánynál havas esõ esett.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére