Én is ezt tettem az engem "megtámadó" autóssal. Full kakaón kapott fényt Hozé lámpájából, egy méterrõl, pont a szemébe..

Amikor elõször észrevettem, már nem lehetett feliratkozni, akkor kértem, ha valaki visszamondja, vagy valami miatt nem veszi át, akkor nekem kéne.
OFF Kicsit olyan ez, mint a fórumos mez topik. Amikor Charon kérdezte, senki nem figyelt. Amikor lement, minimum 30-an kezdtek egybõl mezért sírni - s ebbõl mondjuk 25-en tagok voltak már akkor is ezen a fórumon, amikor az egész szervezõdni kezdett. Charonnak is "csupán" az aláírásában szerepelt...
... legnagyobb szám a HATÉKONYSÁGA! Kompakt szép stb, de hogy milyen kis "vacak" akksirol, mekkora fénnyel elmegy és meddig, az már illetlenség...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Amikor tényleg magas fénnyel jön szembe az autó akkor rá lehet villantani egy pillanatra...amikor jön szmben egy autós, eddig õk világítottak a szemünkbe, most visszakapják!! muhaha :scared:
:lol1:
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Azt hiszem ma este Pécs egyes pontjain rettenetes fénykitörések vannak! Köszönhetõ ez, a boldog lámpa tulajdonos Lord Leslienek!
Azért ez így nem kéne.u.i. ne féljetek, amikor jön szmben egy autós, eddig õk világítottak a szemünkbe, most visszakapják!! muhaha :scared:
:lol1:
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"