Jelentkezz be Regisztrálj
Dema
Írta 2009. július 31. - 10:05
Szlovákiában biztos vannak nagyon Bringás helyek, ugye?
Írta 2009. július 30. - 12:23
(szlovákiai vagyok gondolom azért ilyen eltérõek az árak).
Írta 2009. július 29. - 15:19
Írta 2009. július 24. - 22:10
Írta 2009. július 23. - 15:27
Fórum etikett, idézem:
(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".
Írta 2009. július 22. - 22:26
(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. július 22. - 18:41
Írta 2009. július 20. - 11:39
Írta 2009. július 18. - 15:13
Írta 2009. július 18. - 10:21
Írta 2009. július 17. - 15:46
Az Auron váz valóban megfelel a Ferrara-nak, csak más festéssel, vagy van eltérés a geometriában, csõszetben is?
Írta 2009. július 14. - 10:44
Köszi!
Írta 2009. július 01. - 12:32
Ha érdekel felrakom.
Jó ár/értékarányúnak tûnik a Dema. Ami engem kicsit megzavar, hogy nem a standard 18", 19", 20" méretûek a vázak, márpedig ezekhez a standard méretekhez vannak a testmérettõl függõ általánosan elfogadott javasolt vázmérettáblázatok. A Dema vázméretei pedig 17,5", 19,5", 21,5". Viszont ehhez az egyedi méretezéshez nem találtam sehol testmagasság szerinti táblázatot a Demánál, ami alapján eldönthetõ, hogy pl. 180 cm magassághoz milyen vázméret javasolt. Ez azért érdekes számomra, mert a másik táblázat erre a testmagasságra már kisebb mérettõl is a 18"-ast javasolja, így feltételezem, hogy a 17,5" már biztos "szûk", de 19,5" pedig már túl nagy ugrásnak tûnik. És egy másik kérdés: tárcsafékes verziók közül mik az elõnyök és hátrányok manuális és hidraulikus verzió esetén a használat és a karbantartás terén?
A Dema Gradoban a teleszkóp Rock Shox Dart 1 és ez nem lockolható csak a rugó elõfeszítése álítható rajta. De a teleszkóp nem rossz eggyik bringámba Dart 3 -ast használom nekem nagyon bejött. Ez már elzárható. De sõt Dart 2 -ben is van olyan ami elzárható. Kb 4 ezerrel több mint a Dart 1, de annyi a hátránya a Dart 2 -nek hogy 80mm a becsuszója.
Sziasztok!
Végigolvastam a topikot, jókat írtatok a Dema-ról, bár a típusról, amit kéneztem magamnak nem láttam hozzászólást, ez a Grado. Úgy látom elég jó az ér/érték aránya, nagyobb felszereltségre nincs szükségem. Amit nem tudok, hogy zárható e a teló, de lehet ez még nem az a kategória, viszont nekem fontos lenne, így max ráfizetek és rakatok rá egy zárhatót. A váz nagyon tetszik, tipikus gyalogos-ijesztgetõ
Ha van valakinek pozitív/negatív tapasztalata a bringáról, ossza meg velem. THX!
Én 180cm vagyok és 19,5" Demat használok és nekem ez a jó méret.
Szerintem te se vegyél kisebbet
Sziasztok!
Szerintetek a DEMA 09 FINEO 19,5'-es mérete jó lenne a 178cm-es magasságomhoz? Nézegetem a méreteket, de nem tudom eldönteni.
Egy gond van a bicóval a hajtókar az rotyog és szerintem nagyon idegesítõ.
Több ismerõsöm is használja és a hajtókart ki kellet cserélniük mert elviselhetetlen volt az a hang.
helo
most készülök venni egy dema kallyo-t
azt szeretném kérdezni hogy a fogaskoszorú az menetes vagy racsnis, a teleszkópot lehet e állítani, a felni az mennyit bir, és hogy az agy az csapágyas vagy milyen?
köszi
Írta 2009. május 31. - 21:37
Én 181 cm vagyok és 19,5" kellys-em volt most 20" meridám van a kellys pont jó volt, a merida lehetne 19"-es de 35 fokos kormányszárat tettem rá és már ezt se érzem nagynak . Persze 60-40 arányban használom aszfalton -terepen , igy általában 1 mérettel nagyobbat szokás venni.Jó ár/értékarányúnak tûnik a Dema. Ami engem kicsit megzavar, hogy nem a standard 18", 19", 20" méretûek a vázak, márpedig ezekhez a standard méretekhez vannak a testmérettõl függõ általánosan elfogadott javasolt vázmérettáblázatok. A Dema vázméretei pedig 17,5", 19,5", 21,5". Viszont ehhez az egyedi méretezéshez nem találtam sehol testmagasság szerinti táblázatot a Demánál, ami alapján eldönthetõ, hogy pl. 180 cm magassághoz milyen vázméret javasolt. Ez azért érdekes számomra, mert a másik táblázat erre a testmagasságra már kisebb mérettõl is a 18"-ast javasolja, így feltételezem, hogy a 17,5" már biztos "szûk", de 19,5" pedig már túl nagy ugrásnak tûnik. És egy másik kérdés: tárcsafékes verziók közül mik az elõnyök és hátrányok manuális és hidraulikus verzió esetén a használat és a karbantartás terén?
Írta 2009. május 31. - 16:30
Írta 2009. május 25. - 12:15
a MACH1 EXE felni duplafalú, de nem szegecselt.
Üdv
Para
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2009. május 22. - 14:02
Írta 2009. május 21. - 22:07
a Grado-ban a Rock Shox Dart1 villlája van, ami még nem lock out-os.
http://xfactornet.hu...zleten=1&kezd=0
Üdv
Para
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2009. május 21. - 20:12
Végigolvastam a topikot, jókat írtatok a Dema-ról, bár a típusról, amit kéneztem magamnak nem láttam hozzászólást, ez a Grado. Úgy látom elég jó az ér/érték aránya, nagyobb felszereltségre nincs szükségem. Amit nem tudok, hogy zárható e a teló, de lehet ez még nem az a kategória, viszont nekem fontos lenne, így max ráfizetek és rakatok rá egy zárhatót. A váz nagyon tetszik, tipikus gyalogos-ijesztgetõ
Ha van valakinek pozitív/negatív tapasztalata a bringáról, ossza meg velem. THX!