Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez a verseny elõtt edzés tényleg úgy van, ahogy Dante mondja. Kell elõtte edzeni mindenképp. A versenyt megelõzõ hetet nagyon meg kell nyomni, aztán meg egy laza hét(a verseny hete). Az elõtte való nap is kell edzeni, mert ha nem, akkor meg be lesznek állva az izmaid a verseny napján(vagy nem tudom, hogy a beállás-e a jó kifejezés...). Idén most elõször éreztem ezt a zalakarosi xco-n. Két hét kihagyás után elég rosszul mentem.

Egy bizonyos szint alatt nem kell edzeni. :) A mi szintünkön már megengedhetetlen a pihenés a verseny elõtti napon (ahogy te is írtad).

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ez a verseny elõtt edzés tényleg úgy van, ahogy Dante mondja. Kell elõtte edzeni mindenképp. A versenyt megelõzõ hetet nagyon meg kell nyomni, aztán meg egy laza hét(a verseny hete). Az elõtte való nap is kell edzeni, mert ha nem, akkor meg be lesznek állva az izmaid a verseny napján(vagy nem tudom, hogy a beállás-e a jó kifejezés...). Idén most elõször éreztem ezt a zalakarosi xco-n. Két hét kihagyás után elég rosszul mentem.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem embere válogatja, hogy melyik módszer a jó. Az biztos, hogy nem csak a versenyen érdemes hosszú menetekkel lefárasztani magad, mert szoktatni kell a szervezetet. Viszont én is úgy tapasztalom, hogy a verseny elõtt 2 napot érdemes kihagyni. Már csak azért is, mert ha kellõen megszállott és endorfin függõ vagy, akkor kívánni fogod, hogy végre felülhess a bike-ra.

Szerintem Anna sem azért teker sokat, hogy nehogy behaljon a középtávon, hanem azért, mert lelkibeteg és fáradékony lenne, ha kihagyna néhány napot. Akik ide írogatnak, nagyjából tudják, hogy milyen érzés ez.

Futóknál is ezt ajánlják, rendszeres edzés versenyek elõtt, két-három nap kihagyás, úgynevezett kiéheztetés aztán verseny napján harapod a hegyet! Nálam is ez jött be.Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Akkor majd figyelek. :)

Csak siess, nehogy visszamenjek vagy beteljen a gép addigra.
Az absz.20-ig várok!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Fogalmam sincs, majd a célterülettõl elindulok szembe a pályán.

Akkor majd figyelek. :)
Jó képek lesznek, mert lesz egy kis sár. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Jó hír. :)
Tudod már, hogy hol leszel?

Fogalmam sincs, majd a célterülettõl elindulok szembe a pályán.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Fotózni.

Jó hír. :)
Tudod már, hogy hol leszel?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Fotózni vagy versenyezni jössz?

Fotózni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Félreinformáltak!:)
Azért legalább a melltartó szaküzletben szólhattak volna, amikor kosárszámra hordtad a próbafülkébe a cuki cuccokat! Hiába, ez egy ilyen profitorientált világ....
De nyugi cuncimókus, nem teccesz!:D

Fotózni vagy versenyezni jössz?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

a nemi identitásomat tekintve információim szerint pediglen férfi vagyok:D Maradok is.

Félreinformáltak!:)
Azért legalább a melltartó szaküzletben szólhattak volna, amikor kosárszámra hordtad a próbafülkébe a cuki cuccokat! Hiába, ez egy ilyen profitorientált világ....
De nyugi cuncimókus, nem teccesz!:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Mégsem indulsz, Zézó, bekrepált az Anthem? ;) :)

Akkor újból leírom NÕI nevezés eladó, a nemi identitásomat tekintve információim szerint pediglen férfi vagyok:D Maradok is. Zsizsi+H.Zoli nem kérek hozzá szólást :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
sziasztok! 1 esetleg 2 fõnek fuvart keresnék a versenyre.
Pestrõl, szombati vagy vasárnapi indulással, eredményhirdetés utáni visszával.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mégsem indulsz, Zézó, bekrepált az Anthem? ;) :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Középtáv nõi nevezés eladó 3000 pínz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

csizsolt:
a fele is sok
holnap éjszakás mûszak? HE?
hijjá vmikor napközbe'

Sajnos ma nem jó Gabi, de azért nektek Feri papával jó tekerést!:cheers:

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Pont, hogy verseny elõtt kellene hosszúakat és erõseket menni, hogy a szervezet rákompenzáljon a "kikészülésre". Ez a rápihenés hülyeség, lelassítja a szervezetet. Olyan értelemben rá KELL pihenni, hogy nem kell azért szétcsapottan versenyre érkezni, de elõzõ napokon kötelezõen, még ha lazán is, de érdemes tekerni. Próbáld ki, meglátod!

Szerintem embere válogatja, hogy melyik módszer a jó. Az biztos, hogy nem csak a versenyen érdemes hosszú menetekkel lefárasztani magad, mert szoktatni kell a szervezetet. Viszont én is úgy tapasztalom, hogy a verseny elõtt 2 napot érdemes kihagyni. Már csak azért is, mert ha kellõen megszállott és endorfin függõ vagy, akkor kívánni fogod, hogy végre felülhess a bike-ra.

Szerintem Anna sem azért teker sokat, hogy nehogy behaljon a középtávon, hanem azért, mert lelkibeteg és fáradékony lenne, ha kihagyna néhány napot. Akik ide írogatnak, nagyjából tudják, hogy milyen érzés ez.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pont, hogy verseny elõtt kellene hosszúakat és erõseket menni, hogy a szervezet rákompenzáljon a "kikészülésre". Ez a rápihenés hülyeség, lelassítja a szervezetet. Olyan értelemben rá KELL pihenni, hogy nem kell azért szétcsapottan versenyre érkezni, de elõzõ napokon kötelezõen, még ha lazán is, de érdemes tekerni. Próbáld ki, meglátod!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Én soha nem megyek ilyen sokat, általában a versenyeken megyek a legtöbbet... Persze a végére elfáradok, de ki nem? Én azzal csak kifárasztanám magam a verseny elõtt. Edzegetek persze, de a bringán csak heti 50-100 km-t, persze azt húzósan, + ha hétvégén felmegyünk valahova tekerni, mert itt az alföld kicsit unalmas már. Többre egyébként sem lenne idõm.
Verseny elõtt meg rá kell pihennem, 3-4 nappal elõtte rá sem nézek a bringára...:)
Ja, eddig középen mentem, most hosszú jön a mátrában.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna!

A csinos kis popódat nem töri fel az a fránya nyereg 470 km után? :hehe:
Az enyémet most éppen alig tudom ülésre használni, pedig csak heti 300 körül megyek. (Igaz az enyémet nem lehet ilyen jelzõkkel illetni.)

Kemény csaj vagy, azt mindenki tudja!:cool2:

Hát tegnap este nem szívesen ültem már a nyergen. Mára már teljesen jól voltam, csak nagyon fáradt.. Muszáj ennyit menni, hogy ne pusztuljak el középtávon, a rövid ehhez képest semmi...A sípályás felfele hát igen az ott van :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csizsolt:
a fele is sok
holnap éjszakás mûszak? HE?
hijjá vmikor napközbe'