Egy bizonyos szint alatt nem kell edzeni. A mi szintünkön már megengedhetetlen a pihenés a verseny elõtti napon (ahogy te is írtad).Ez a verseny elõtt edzés tényleg úgy van, ahogy Dante mondja. Kell elõtte edzeni mindenképp. A versenyt megelõzõ hetet nagyon meg kell nyomni, aztán meg egy laza hét(a verseny hete). Az elõtte való nap is kell edzeni, mert ha nem, akkor meg be lesznek állva az izmaid a verseny napján(vagy nem tudom, hogy a beállás-e a jó kifejezés...). Idén most elõször éreztem ezt a zalakarosi xco-n. Két hét kihagyás után elég rosszul mentem.
Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Írta 2009. augusztus 18. - 14:24
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 18. - 14:10
Írta 2009. augusztus 18. - 13:34
Futóknál is ezt ajánlják, rendszeres edzés versenyek elõtt, két-három nap kihagyás, úgynevezett kiéheztetés aztán verseny napján harapod a hegyet! Nálam is ez jött be.Szerintem embere válogatja, hogy melyik módszer a jó. Az biztos, hogy nem csak a versenyen érdemes hosszú menetekkel lefárasztani magad, mert szoktatni kell a szervezetet. Viszont én is úgy tapasztalom, hogy a verseny elõtt 2 napot érdemes kihagyni. Már csak azért is, mert ha kellõen megszállott és endorfin függõ vagy, akkor kívánni fogod, hogy végre felülhess a bike-ra.
Szerintem Anna sem azért teker sokat, hogy nehogy behaljon a középtávon, hanem azért, mert lelkibeteg és fáradékony lenne, ha kihagyna néhány napot. Akik ide írogatnak, nagyjából tudják, hogy milyen érzés ez.
Írta 2009. augusztus 18. - 13:01
Akkor majd figyelek.
Csak siess, nehogy visszamenjek vagy beteljen a gép addigra.
Az absz.20-ig várok!
Írta 2009. augusztus 18. - 12:14
Akkor majd figyelek.Fogalmam sincs, majd a célterülettõl elindulok szembe a pályán.
Jó képek lesznek, mert lesz egy kis sár.
Írta 2009. augusztus 18. - 12:01
Jó hír.
Tudod már, hogy hol leszel?
Fogalmam sincs, majd a célterülettõl elindulok szembe a pályán.
Írta 2009. augusztus 18. - 11:59
Írta 2009. augusztus 18. - 11:58
Írta 2009. augusztus 18. - 11:48
Fotózni vagy versenyezni jössz?Félreinformáltak!
Azért legalább a melltartó szaküzletben szólhattak volna, amikor kosárszámra hordtad a próbafülkébe a cuki cuccokat! Hiába, ez egy ilyen profitorientált világ....
De nyugi cuncimókus, nem teccesz!
Írta 2009. augusztus 18. - 11:43
a nemi identitásomat tekintve információim szerint pediglen férfi vagyok:D Maradok is.
Félreinformáltak!
Azért legalább a melltartó szaküzletben szólhattak volna, amikor kosárszámra hordtad a próbafülkébe a cuki cuccokat! Hiába, ez egy ilyen profitorientált világ....
De nyugi cuncimókus, nem teccesz!
Írta 2009. augusztus 18. - 10:56
Akkor újból leírom NÕI nevezés eladó, a nemi identitásomat tekintve információim szerint pediglen férfi vagyok:D Maradok is. Zsizsi+H.Zoli nem kérek hozzá szólástMégsem indulsz, Zézó, bekrepált az Anthem?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. augusztus 18. - 10:51
Pestrõl, szombati vagy vasárnapi indulással, eredményhirdetés utáni visszával.
Írta 2009. augusztus 18. - 10:45
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. augusztus 18. - 10:37
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. augusztus 18. - 09:21
Sajnos ma nem jó Gabi, de azért nektek Feri papával jó tekerést!:cheers:csizsolt:
a fele is sok
holnap éjszakás mûszak? HE?
hijjá vmikor napközbe'
Írta 2009. augusztus 18. - 09:18
Szerintem embere válogatja, hogy melyik módszer a jó. Az biztos, hogy nem csak a versenyen érdemes hosszú menetekkel lefárasztani magad, mert szoktatni kell a szervezetet. Viszont én is úgy tapasztalom, hogy a verseny elõtt 2 napot érdemes kihagyni. Már csak azért is, mert ha kellõen megszállott és endorfin függõ vagy, akkor kívánni fogod, hogy végre felülhess a bike-ra.Pont, hogy verseny elõtt kellene hosszúakat és erõseket menni, hogy a szervezet rákompenzáljon a "kikészülésre". Ez a rápihenés hülyeség, lelassítja a szervezetet. Olyan értelemben rá KELL pihenni, hogy nem kell azért szétcsapottan versenyre érkezni, de elõzõ napokon kötelezõen, még ha lazán is, de érdemes tekerni. Próbáld ki, meglátod!
Szerintem Anna sem azért teker sokat, hogy nehogy behaljon a középtávon, hanem azért, mert lelkibeteg és fáradékony lenne, ha kihagyna néhány napot. Akik ide írogatnak, nagyjából tudják, hogy milyen érzés ez.
Írta 2009. augusztus 18. - 09:02
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. augusztus 18. - 08:53
Verseny elõtt meg rá kell pihennem, 3-4 nappal elõtte rá sem nézek a bringára...
Ja, eddig középen mentem, most hosszú jön a mátrában.
Írta 2009. augusztus 17. - 21:12
Anna!
A csinos kis popódat nem töri fel az a fránya nyereg 470 km után? :hehe:
Az enyémet most éppen alig tudom ülésre használni, pedig csak heti 300 körül megyek. (Igaz az enyémet nem lehet ilyen jelzõkkel illetni.)
Kemény csaj vagy, azt mindenki tudja!:cool2:
Hát tegnap este nem szívesen ültem már a nyergen. Mára már teljesen jól voltam, csak nagyon fáradt.. Muszáj ennyit menni, hogy ne pusztuljak el középtávon, a rövid ehhez képest semmi...A sípályás felfele hát igen az ott van