Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

Scele

Scele

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Felkerültek a szintrajzok.

Útvonal - vuelta.hu

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Hullanak az öregek :-)

Sérülés miatt eladó hosszú táv, master 2 nevezés 4000-ért.

hetven, 37576 nyolcvankettõ

Elkelt!

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
#1756 - Eladva!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Tud valaki szintrajzot a módosított pályáról? Esetleg idén is kapunk olyan szuper szintrajzot, mint tavaly, öntapadós matricán? A frissítõpontok km-ben kifejezve hol lesznek? Végül a frissítõk leírása sehol nem említ ennivalót - valóban nem lesz sehol semmi szilárd eleség (pl. banán)?

Hétvégén bejártuk a közép távot, annyi változtatással, hogy Mátraháza volt a kiindulási és érkezési pont is. Az elsõ kör végén nem mentünk be az adrenalin parkba, az a kis hurok kimaradt.
Itt a sports tracker szerinti szint és térkép.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Tud valaki szintrajzot a módosított pályáról? Esetleg idén is kapunk olyan szuper szintrajzot, mint tavaly, öntapadós matricán? A frissítõpontok km-ben kifejezve hol lesznek? Végül a frissítõk leírása sehol nem említ ennivalót - valóban nem lesz sehol semmi szilárd eleség (pl. banán)?

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Hullanak az öregek :-)

Sérülés miatt eladó hosszú táv, master 2 nevezés 4000-ért.

hetven, 37576 nyolcvankettõ

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sérülés miatt eladó egy közép Master 2 nevezés: alkuképes 4000 forint.

Budapest, 20 / kettõ 19 hat hat 6 6

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
A pályainformációk között nem szerepel, de hátha valaki már hallott valamit : vajon idén is megbüntetnek minket azzal a tákolt "fahíd"-nak csúfolt rámpával? Mert azt szívesen kihagynám a pályából. (tavaly röviden indultam még és mire odaértem, olyan sor állt a hegyoldalban miatta, mintha a supermarketben állnék a pénztárnál :-S )

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok! Eladó egy középtáv nevezés (M2). 4500 forint Érdeklõdni: 06 harminc 256 hatvankilenc 55 , vagy vikker68 kukac gmail.com

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretnénk menni középtávot bejárni (kb. 0 helyismerettel). Ha valaki aki ismeri a középtáv pálya nyomvonalát, és elidegenvezetne minket, szivesen vennénk.

Andrea

Andrea

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!Átadó-eladó egy Mátra-maratonos hoszzútávos nevezés.érd:06harminc93648harminchat

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Már most várom a versenyt fõleg, hogy ez lesz az elsõ Mátra maratonom. Remélem ilyen jó ütemben megy a szervezés mint ahogy eddig látjuk.
Már az is pozitív, hogy a távok külön külön indulnak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szilvás és Bükk is kommunikál a pályaváltozásról jóval verseny elõtt. Bakony és Duna amik általában "last minute" pályák.

A sebesség mindent megold.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Nahát-nahát! Így is lehet Magyarországon versenyt rendezni, hogy a változásokat két hónappal a rajt elõtt leközlik, fotókkal, rendes térképpel illusztrálva?
Én azt hittem ez nem lehetséges. Lehet tanulni kedves többiek! Köszönjük!

Mátra maraton honlapján az újdonságok a pályán címû menûpont alatt vannak az aktuális, pályával kapcsolatos változtatások.

Mindenesetre érdekes!
Idõben jelzik a változásokat,Magyarországon ez nem megszokott dolog,bár dicséretes!

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Mátra maraton honlapján az újdonságok a pályán címû menûpont alatt vannak az aktuális, pályával kapcsolatos változtatások.

Nahát-nahát! Így is lehet Magyarországon versenyt rendezni, hogy a változásokat két hónappal a rajt elõtt leközlik, fotókkal, rendes térképpel illusztrálva?
Én azt hittem ez nem lehetséges. Lehet tanulni kedves többiek! Köszönjük!

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

És itt a link hozzá… :)

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Let's roll!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Közben kaptam olyan információt, hogy kivették az aszfaltos részeket a pályából, így a helyes adatok 60 km 1450 m szinttel!
Remélem a szervezõk tudnak majd szintadatot eszközölni.
" A Cube el van vetve! "

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Mátra Maraton középtáv - Trackabee 2 [test]

Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Szilvásvárad maraton középtáv
Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Duna maraton középtáv
Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Bükk maraton középtáv
Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Mátra maraton középtáv
Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Cross Covácsi maraton középtáv
Szerintem ami erre az évre kell maratonra középtávú térkép mind meg van! :D

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Sziasztok!
érdeklõdni szeretnék, hogy valakinek van-e a középtávról szintrajza? Sajnos a honlapra felmenve ami ott van, az sajnos nem jön be. Mennyire valószinû, hogy ugyanaz lesz a nyomvonal, mit tavaly? Elõre is köszönöm!

Mátra Maraton középtáv - Trackabee 2 [test]