Sziasztok!
Eladósorba került egy Mátra maraton középtávos nevezés, 4000 Ft-ért.
Érdeklődni: schmera.roland@gmail.com, +36 30 768 6505
Sziasztok!
Eladósorba került egy Mátra maraton középtávos nevezés, 4000 Ft-ért.
Érdeklődni: schmera.roland@gmail.com, +36 30 768 6505
Eladó nevezést keresek, táv mindegy.
bari012 kukac gmail pont com
Köszi
Pont mikor nem leszek ott?
Ha korábban keresgélsz, vihetted volna enyémet.
Közép táv M2 nevezés eladó decemberi ár alatt!
Érdeklődni: 06702348913.
(((de jó szezonom van...)))
Elkelt.
Hahó Sporttársak,
Középtáv nevezést vennék, ha valaki meg akar szabadulni előnevezésétől.
Inkább telefon, ha megcsörgetsz visszahívlak vagy sms.
06309959883
Köszi ha esetleg összejön.
Közép táv férfi M2 nevezés eladó 5000huf.
Ne írj, hívd ezt a számot: huszas-32-17195
Jó az a zöld jelzésű ösvény, tegnap voltam én is, de lesznek gondok azon a részen az tuti, az utána következő murvás út is veszélyesebb mint a régi, ahogy a facebook oldalukon írták is, trükkösebb. Az ösvényen is van térdmagasságban kidőlt fa, amit érdemes lenne átvágni, torlódást fog okozni, Galyáról lefelé is van mellmagasságban egy keresztbe dőlve, a vízműves mászásnál az a gallyas fa, ott úgy kell átfűzni magadat és a bicajt!
Aki volt már Mátra maratonon le tudná nekem írni, hogy a pálya jellegében hogyan viszonyul a Bükkhöz (középtáv)?
Gyorsabbak/lassabbak a lefelék? Technikásabb a pálya? Mennyire köves/sziklás?
üdv
J.
Tegnap bejártuk a középtávot.
Az elején az új rész a sípályás mászás után sokkal kövesebb, technikásabb, mint tavaly volt. Ott biztosan sokan fognak szerencsétlenkedni és ezért föltartani nagyobb tömegeket, mert egyszerűen nem fogja tudni jó tempóban, lendületesen megoldani a pályát. Előzni meg nehéz lesz, mert szűk, inkább egynyomos az út.
Ez a legtechnikásabb (és fárasztóbb) maraton, a többi meg sem közelíti. De ezért a legélvezetesebb is ! Kövesek a fölfelék is, a lefelék is. Nagyon !
Edited by marton, 2016. August 21. - 17:20.
Vasárnap délelőtt valaki nem megy Mátra közép új részét bejárni és navigációja is van hozzá, ez utóbbinak én híján vagyok így csatlakoznék.
Kövesebb (sőt sztem a Mátra köves a BÜkk nem igazán). Új részek elég jók, bár technikásabbak mint a tavalyi.
Plusz sokkal fárasztóbb mint a Bükk :-)
Az idei Bükk veri a tavalyi Mátrát kövesség szempontjából, főleg mert tavaly felújították az első hosszú köves lefelét és murvás lefelé lett belőle (nekem a köves az ököl nagyságú természetes helyi kövek, nem odahordott kavics/pala töltések, vagy sziklák (amiből több van a Mátrában ). Idén még nem voltam a Mátrában, azt is nagyon kimosták az esőzések?
IS.
Nekem pl. csak a Mátrán szokott elfáradni a kezem, ill. a sípálya a könnyebb része a mászásoknak.
A sípálya azért jó mert rögtön ott van az elején és a fű/nyomvonal egész jól tekerhető. Cserébe több száz méter fölfelé egymás után, itt ott a 20%-ot is meghaladva. Ha azt a végére raknák bele akkor nem lenne könnyű
A lejtmenet a technikásabb részek miatt vagy a hegymenet fárasztóbb? Szintben hasonlóak...
IS.
Nekem pl. csak a Mátrán szokott elfáradni a kezem, ill. a sípálya a könnyebb része a mászásoknak.
Kövesebb (sőt sztem a Mátra köves a BÜkk nem igazán). Új részek elég jók, bár technikásabbak mint a tavalyi.
A lejtmenet a technikásabb részek miatt vagy a hegymenet fárasztóbb? Szintben hasonlóak...
Aki volt már Mátra maratonon le tudná nekem írni, hogy a pálya jellegében hogyan viszonyul a Bükkhöz (középtáv)?
üdv
J.
Edited by djbahool, 2016. August 16. - 08:19.
üdv
J.