Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

http://www.topmarato...ozetes_2008.pdf rövidtáv elõzetes

jajj de jó. végre, jobb késõbb mint soha.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
http://www.topmarato...ozetes_2008.pdf rövidtáv elõzetes

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Az 1 kissebbb csõd lenne , ha minden kategória elsõ 3 helyezettje ingyen belépõt kapna:)
Ez csak úgy lenne lehetséges , ha jövõre a közös nevezés vagy 18ezer lenne:)
Na jó nem kiabálom el!

elvileg magyarország legrangosabb maratonjárol beszélünk amin az öszetettbe erre nem képesek hogy meghivják a helyezettek !
és azért kibaszott drága nevezés mellett loszart se kaptunk a csomagokba kivéve a mátrán !
elég gáz ez ugy ahogy van , és ne csodálkozzanak ha nem mennek el az emberek !

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Az 1 kissebbb csõd lenne , ha minden kategória elsõ 3 helyezettje ingyen belépõt kapna:)
Ez csak úgy lenne lehetséges , ha jövõre a közös nevezés vagy 18ezer lenne:)
Na jó nem kiabálom el!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
remélem a rövid táv összesített eredményei minél hamarabb felkerülnek , már nagyon kíváncsi vok :)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
http://www.topmarato...ozetes_2008.pdf - közép elõzetes

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ezt nem tudom megérteni, miért nem ajánlanak minden összetett dobogósnak VIP belépõt. Ezzel azt is elkerülhetnék, hogy üres helyek tátongjanak a dobogón. Persze lehet, hogy mindenki így sem jönne el, hiszen valaki épp nem ér rá, vagy messze lakik, de mégiscsak kevesebb lenne a kiábrándító látvány, amikor 3 versenyzõbõl 1 áll fenn a színpadon. Mellesleg szép gesztus.
Ausztria, Kenguruk földje!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
én 2. lettem , dehát igy szerintem el sem megyek :)

www.szksc.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem kapott, 2. voltam összetettben, 3. a ranglistán. Fizetni kellett, az 1. kap csak free meghívót.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Lehet, hogy tavaly már a 2. és 3. helyezett is kapott ingyenes meghívót, de tavalyelõtt tuti, hogy fizetni kellett 2. helyezettnek is. Idén majd meglátjuk hogy lesz.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

A dobogósok kapnak meghívót a díjátadóra. Tavaly elõtt úgy volt, hogy a belépõért fizetni kellett, még a díjazottaknak is. Tavaly már kaptak ingyenes meghívás a díjazottak (legalábbis az elsõ helyezett biztosan). Ezért kaptál egy vacsorát, mûsorral, az elsõ helyezett pedig egy érmet és egy biciklis szobrocskát (ami BMX-es). Nagyjából erre számíthatsz.

Jah magyarul az elsõ kap valami kupát a 2, 3 meg semmit max bemehet pénzért , hát ez elég ciki

www.szksc.hu

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Aki a topmaraton öszetettbe elsö 3 ba van az még a dijátadón is kap valamit ? vagy külön meglesz oda hivva ?

A dobogósok kapnak meghívót a díjátadóra. Tavaly elõtt úgy volt, hogy a belépõért fizetni kellett, még a díjazottaknak is. Tavaly már kaptak ingyenes meghívás a díjazottak (legalábbis az elsõ helyezett biztosan). Ezért kaptál egy vacsorát, mûsorral, az elsõ helyezett pedig egy érmet és egy biciklis szobrocskát (ami BMX-es). Nagyjából erre számíthatsz.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Aki a topmaraton öszetettbe elsö 3 ba van az még a dijátadón is kap valamit ? vagy külön meglesz oda hivva ?

szió
a topmaraton záró bulin lesz az 1-3 emberke díjazva .

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

www.szksc.hu

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Én is kaptam ilyet. Ja és a topmaraton.hu-n van a hosszútávról összesített eredménylista. A többi???!!!

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Kaptam egy boritékot a Vueltától, amiben volt egy levél, ahol leírták az eredményemet , promótálták a jövõ évi versenyeket, illetve volt egy füzet benne kinyomtatva az eredménylista.
Tudom, hogy körlevél, és sablon, de mégis jól esett.

Szóval köszi a figyelmességet

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Ez nem így van! Tavaly már bükk maraton után is volt egy részleges eredmény lista, és a teljeset is még szeptemberben felrakták. Ha belegondolsz, hogy novemberben volt az évadzáró buli és ott hirdették a topmaraton-t is, akkor hogy rakhatták volna fel az eredményeket januárban? :) (honlapon azért van a jan 11.-ei dátum, mert akkor törölték le a tavalyi eredményeket és ÚJRA feltöltötték a topmaraton absz. eredménylistát) :)

Ja télleg erre nem gondoltam mikor a dátumot néztem:) Köszi hogy felvilágosítottál akkor annyira még sem lassúak.:)

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Néhány fotó:
http://kep.tar.hu/mtb11/50605484#2
.
Nincs túl sok. Msonaj iszonyatos befutója azért ott figyel. ;)
.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

A tavalyi összetett eredményeket idén januárban rakták fel...

Ez nem így van! Tavaly már bükk maraton után is volt egy részleges eredmény lista, és a teljeset is még szeptemberben felrakták. Ha belegondolsz, hogy novemberben volt az évadzáró buli és ott hirdették a topmaraton-t is, akkor hogy rakhatták volna fel az eredményeket januárban? :) (honlapon azért van a jan 11.-ei dátum, mert akkor törölték le a tavalyi eredményeket és ÚJRA feltöltötték a topmaraton absz. eredménylistát) :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
A tavalyi összetett eredményeket idén januárban rakták fel...Most se nagyon sietik el a dolgot.