Középtávos nevezés eladó (master2).
Elkelt.
jah és ma 140 km lett az edzés vége....kicsit kipurcantam(Heti470 km rekord miatt is ) fáradtan kezdem neki a bejárásnak, ahhoz képest nem sokszor vágtam oda bringát:)
4 napig voltam a Merida Teszthétvégén, elsõ 3nap tekertünk, utolsó nap meg a barátom megszervezte, hogy felszállítsanak minket, és csak lefelé menjünk egész nap. Kellett ilyen isMikor jártatok arra? Amúgy Hédivel voltam bejárni a pályát.
Tegnap megutáltam a sípályákat a zalakarosi XCO Magyar Kupa Futamon:D.
Én szerintem ott 200-as pulzust is bírnék produkálni:D.
Na majd 3 év múlva U19-ben;).
Mi is találkoztunk azzal, kegyetlen büdös volt.(a bringa is utána)
Mi viszont láttunk titeket, éppen lefelé gurultatok a kékesrõl. Az egyik barátod egy össztelós Stevensel odajött hozzánk, hogy nem tudjuk, van-e kút valahol. Utána láttuk ahogy gurultok lefele, a nadrágodról nem volt nehéz megismerni Nagy Hédit is láttuk, Õ is bejárta tegnap a pályát.
Mi viszont láttunk titeket, éppen lefelé gurultatok a kékesrõl. Az egyik barátod egy össztelós Stevensel odajött hozzánk, hogy nem tudjuk, van-e kút valahol. Utána láttuk ahogy gurultok lefele, a nadrágodról nem volt nehéz megismerni Nagy Hédit is láttuk, Õ is bejárta tegnap a pályát.
Mi is találkoztunk azzal, kegyetlen büdös volt.(a bringa is utána)Megadnám szívesen ha lenne gps-em... De könnyen észrevehetõ mivel ez az egyetlen tócsa a pálya azon részén. Ja és az illata jelzi elõre csak észre kell venni.
Mi viszont láttunk titeket, éppen lefelé gurultatok a kékesrõl. Az egyik barátod egy össztelós Stevensel odajött hozzánk, hogy nem tudjuk, van-e kút valahol. Utána láttuk ahogy gurultok lefele, a nadrágodról nem volt nehéz megismerni Nagy Hédit is láttuk, Õ is bejárta tegnap a pályát.Robbo, sajna nem láttalak titeket, a vonattunk késett, igy a kékesre kb 12 után értünk csak fel.
Sípálya hát.... pörgetõsen 20 perc alatt felküzdöttem magam, mikor megláttam a következõ emelkedõt, azt hittem végem van ....kiváncsi leszek versenyen milyen lesz, 185 max pulzust produkáltam maIgen ott van ahol te mondod.
A sípálya hogy ment?
Ami Lajosházára megy lefelé az tényleg elég keréknyomos, de annyira nem vészes ha ésszel megy az ember.
Mi 12:50 körül végeztünk, még utánna gondolkodtunk hogy neki menjünk a Kékesi résznek mégegyszer.
Nem ott van, ahol az aszfalt mellett megy az út Mátraháza elõtt?
Mert mi ott inkább aszfalton gurultunk egy darabig.
A pálya állapota sztem optimális, az elején kissé traktor nyomos , kissé nyirkos, de nincs sár, csak pár kanyarban. egybe bele is rongyoltam, mert nem lehetett látni. Van egy olyan rész ahol egy igen vékony nyomon kell menni lefelé, ott vigyázni kell, mert én is belementem egy nyomba és majdnem esés lett a vége. Jó sok felfele van,köves ami Race Kingel nekem kipörgött de lehet csak azért mert pörgetõsre fogtam a figurát. Összességében jó a pálya, de rövid távos szemmel azért nem könnyû. Itt a Mátra maraton nálam a túlélésre fog menni, hogy ne éhezzek el.
Van egy olyan rész ahol 4-5 fa keretbe van dõlve, amit leszállás nélkül nem lehet átjutni, de talán jobb oldalt hamarabb átlehet rajta jutni. Kíváncsi vok arra, hogy berakják e a pályába.
Robbo, sajna nem láttalak titeket, a vonattunk késett, igy a kékesre kb 12 után értünk csak fel.
Nem ott van, ahol az aszfalt mellett megy az út Mátraháza elõtt?Megadnám szívesen ha lenne gps-em... De könnyen észrevehetõ mivel ez az egyetlen tócsa a pálya azon részén. Ja és az illata jelzi elõre csak észre kell venni.
Kérném a GPS-koordinátáit ennek a helynek, nehogy mi is "befürödjünk" vele a hétvégi bejáráskor...
Ha én megyek elõl én sem emeltem volna át, de szerencsére a csapattársam ment elõl aki 2 hete járta be és akkor õ sem emelte át...
Mi nem emeltük át, volt is ,,illatunk" egy darabig!
Mi nem emeltük át, volt is ,,illatunk" egy darabig!Ma bejártuk a közepet. A pálya nagyon jó állapotban van, leszámítva azt a DH-s szakaszt mivel vagy 3-4 fa be van dõlve az útra. Olyan tócsa nincs, amit ne lehetne kerülni (összesen találtunk kettõt), de a Mátraháza mögöttivel csak óvatosan, mert oda valami pöcegödör tartalma is kifolyt és bizony az a tócsa nem csak vízbõl meg földbõl tevõdik össze. Ott inkább átemeltük a bringát...
Elvileg minden táv, de tavaly pont ezért vették ki, mert picit csúszósabb lett és a szervezõk nem akarták, hogy a rövidebb távokon összetörjék magukat az emberek.