Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Középtávos nevezés eladó (master2).

Elkelt.

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 posts

jah és ma 140 km lett az edzés vége....kicsit kipurcantam(Heti470 km rekord miatt is ) fáradtan kezdem neki a bejárásnak, ahhoz képest nem sokszor vágtam oda bringát:)

Anna!

A csinos kis popódat nem töri fel az a fránya nyereg 470 km után? :hehe:
Az enyémet most éppen alig tudom ülésre használni, pedig csak heti 300 körül megyek. (Igaz az enyémet nem lehet ilyen jelzõkkel illetni.)

Kemény csaj vagy, azt mindenki tudja!:cool2:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Eladó középtávos nevezés.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Mikor jártatok arra? Amúgy Hédivel voltam bejárni a pályát.:)

4 napig voltam a Merida Teszthétvégén, elsõ 3nap tekertünk, utolsó nap meg a barátom megszervezte, hogy felszállítsanak minket, és csak lefelé menjünk egész nap. Kellett ilyen is :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Tegnap megutáltam a sípályákat a zalakarosi XCO Magyar Kupa Futamon:D.
Én szerintem ott 200-as pulzust is bírnék produkálni:D.
Na majd 3 év múlva U19-ben;).

Most már tudom, hogy van annál sokkal durvább rész is...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Tegnap megutáltam a sípályákat a zalakarosi XCO Magyar Kupa Futamon:D.
Én szerintem ott 200-as pulzust is bírnék produkálni:D.
Na majd 3 év múlva U19-ben;).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Középtávos nevezés eladó (master2).

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Mi is találkoztunk azzal, kegyetlen büdös volt.(a bringa is utána)

Mi viszont láttunk titeket, éppen lefelé gurultatok a kékesrõl. Az egyik barátod egy össztelós Stevensel odajött hozzánk, hogy nem tudjuk, van-e kút valahol. Utána láttuk ahogy gurultok lefele, a nadrágodról nem volt nehéz megismerni ;) Nagy Hédit is láttuk, Õ is bejárta tegnap a pályát.

Mikor jártatok arra? Amúgy Hédivel voltam bejárni a pályát.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Mi viszont láttunk titeket, éppen lefelé gurultatok a kékesrõl. Az egyik barátod egy össztelós Stevensel odajött hozzánk, hogy nem tudjuk, van-e kút valahol. Utána láttuk ahogy gurultok lefele, a nadrágodról nem volt nehéz megismerni ;) Nagy Hédit is láttuk, Õ is bejárta tegnap a pályát.

Jaja azok mi voltunk :)Kemény verseny lesz.Kékesrõl lefele menet nagyon kacsázni kell a kövek miatt, sokszor oldalt a füvön mentem:)Most már legalább ismerem a pályát nagyjábol....Csak ne legyen 35 fok, nem volt kellemes Gyöngyösról 36 fokban felmászni a hegyre

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Én voltam a Stevens-es. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Megadnám szívesen ha lenne gps-em...:) De könnyen észrevehetõ mivel ez az egyetlen tócsa a pálya azon részén.:) Ja és az illata jelzi elõre csak észre kell venni.:)

Robbo, sajna nem láttalak titeket, a vonattunk késett, igy a kékesre kb 12 után értünk csak fel.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Igen ott van ahol te mondod.
A sípálya hogy ment?

Ami Lajosházára megy lefelé az tényleg elég keréknyomos, de annyira nem vészes ha ésszel megy az ember.

Mi 12:50 körül végeztünk, még utánna gondolkodtunk hogy neki menjünk a Kékesi résznek mégegyszer.:)

Sípálya hát.... pörgetõsen 20 perc alatt felküzdöttem magam, mikor megláttam a következõ emelkedõt, azt hittem végem van ....kiváncsi leszek versenyen milyen lesz, 185 max pulzust produkáltam ma :)
Lajosházánál én is nyomon mentem, de egyszer mikor kicsit bebambultam s belecsúsztam a nyomba,és mikor kö volt a nyom közepén jobbnak láttam h vhogy kijövök belõle. Igy már estem lefele menet eléggé nagy sebességgel, úgyhogy emiatt félek tõle annyira..
jah és ma 140 km lett az edzés vége....kicsit kipurcantam(Heti470 km rekord miatt is ) fáradtan kezdem neki a bejárásnak, ahhoz képest nem sokszor vágtam oda bringát:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Nem ott van, ahol az aszfalt mellett megy az út Mátraháza elõtt?
Mert mi ott inkább aszfalton gurultunk egy darabig.
A pálya állapota sztem optimális, az elején kissé traktor nyomos , kissé nyirkos, de nincs sár, csak pár kanyarban. egybe bele is rongyoltam, mert nem lehetett látni. Van egy olyan rész ahol egy igen vékony nyomon kell menni lefelé, ott vigyázni kell, mert én is belementem egy nyomba és majdnem esés lett a vége. Jó sok felfele van,köves ami Race Kingel nekem kipörgött de lehet csak azért mert pörgetõsre fogtam a figurát. Összességében jó a pálya, de rövid távos szemmel azért nem könnyû. Itt a Mátra maraton nálam a túlélésre fog menni, hogy ne éhezzek el.
Van egy olyan rész ahol 4-5 fa keretbe van dõlve, amit leszállás nélkül nem lehet átjutni, de talán jobb oldalt hamarabb átlehet rajta jutni. Kíváncsi vok arra, hogy berakják e a pályába.

Robbo, sajna nem láttalak titeket, a vonattunk késett, igy a kékesre kb 12 után értünk csak fel.

Igen ott van ahol te mondod.
A sípálya hogy ment?

Ami Lajosházára megy lefelé az tényleg elég keréknyomos, de annyira nem vészes ha ésszel megy az ember.

Mi 12:50 körül végeztünk, még utánna gondolkodtunk hogy neki menjünk a Kékesi résznek mégegyszer.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Megadnám szívesen ha lenne gps-em...:) De könnyen észrevehetõ mivel ez az egyetlen tócsa a pálya azon részén.:) Ja és az illata jelzi elõre csak észre kell venni.:)

Nem ott van, ahol az aszfalt mellett megy az út Mátraháza elõtt?
Mert mi ott inkább aszfalton gurultunk egy darabig.
A pálya állapota sztem optimális, az elején kissé traktor nyomos , kissé nyirkos, de nincs sár, csak pár kanyarban. egybe bele is rongyoltam, mert nem lehetett látni. Van egy olyan rész ahol egy igen vékony nyomon kell menni lefelé, ott vigyázni kell, mert én is belementem egy nyomba és majdnem esés lett a vége. Jó sok felfele van,köves ami Race Kingel nekem kipörgött de lehet csak azért mert pörgetõsre fogtam a figurát. Összességében jó a pálya, de rövid távos szemmel azért nem könnyû. Itt a Mátra maraton nálam a túlélésre fog menni, hogy ne éhezzek el.
Van egy olyan rész ahol 4-5 fa keretbe van dõlve, amit leszállás nélkül nem lehet átjutni, de talán jobb oldalt hamarabb átlehet rajta jutni. Kíváncsi vok arra, hogy berakják e a pályába.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Kérném a GPS-koordinátáit ennek a helynek, nehogy mi is "befürödjünk" vele a hétvégi bejáráskor...:)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Ha én megyek elõl én sem emeltem volna át, de szerencsére a csapattársam ment elõl aki 2 hete járta be és akkor õ sem emelte át...:D

Kérném a GPS-koordinátáit ennek a helynek, nehogy mi is "befürödjünk" vele a hétvégi bejáráskor...:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Mi nem emeltük át, volt is ,,illatunk" egy darabig! Feltöltött kép

Ha én megyek elõl én sem emeltem volna át, de szerencsére a csapattársam ment elõl aki 2 hete járta be és akkor õ sem emelte át...:D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ma bejártuk a közepet. A pálya nagyon jó állapotban van, leszámítva azt a DH-s szakaszt mivel vagy 3-4 fa be van dõlve az útra. Olyan tócsa nincs, amit ne lehetne kerülni (összesen találtunk kettõt), de a Mátraháza mögöttivel csak óvatosan, mert oda valami pöcegödör tartalma is kifolyt és bizony az a tócsa nem csak vízbõl meg földbõl tevõdik össze.:) Ott inkább átemeltük a bringát...

Mi nem emeltük át, volt is ,,illatunk" egy darabig! Feltöltött kép

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Ma bejártuk a közepet. A pálya nagyon jó állapotban van, leszámítva azt a DH-s szakaszt mivel vagy 3-4 fa be van dõlve az útra. Olyan tócsa nincs, amit ne lehetne kerülni (összesen találtunk kettõt), de a Mátraháza mögöttivel csak óvatosan, mert oda valami pöcegödör tartalma is kifolyt és bizony az a tócsa nem csak vízbõl meg földbõl tevõdik össze.:) Ott inkább átemeltük a bringát...

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Elvileg minden táv, de tavaly pont ezért vették ki, mert picit csúszósabb lett és a szervezõk nem akarták, hogy a rövidebb távokon összetörjék magukat az emberek.

Köszi . Akkor majd kiderül ha ott leszünk .