Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Nem indulsz?
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Középtávos nevezés eladó (felnõtt férfi).

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
U19 középtáv eladó.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Férfi középtáv eladó, 3500ért

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Én most úgy hagytam ki,hogy nyaralás,de az Alpokban.Sajna csak 2* tekretem saját keró hiányában,de azért szereztem egy trek fullyt fox taggal,sid villával és xtr-rel :D ott 3 nap kihagyás után simán feltekertem vele a hegyekre,aztán most hazaértem,2 nap kihagyás után úgy mentem,mint idég még jobban nem...Szóval ez nagyon egyénfüggõ...
De ne offojuk szét az egészet,megbüntetnek a bácsik..:D
Röviden vannak veszélyesebb zónák?Vagy kicsit technikásabb? Megint sááár?:D

terk

terk

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Középtávos nevezés eladó 3500ért. Érdeklõdni a wrng kukac chello pont hu -n lehet

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Középtáv nõi nevezés eladó 3000 pínz

Engem érdekel. Küldtem privátot.
egyéb esetben keresek hosszútávos nevezést!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Verseny elõtti témához kapcsolódva:
Az utóbbi három évben visszafejlõdtem majdnem hétvégi bringás szintre, de elõtte, meg azóta is azt figyeltem meg magamon, hogy: egy hét teljes kihagyás után az elsõ napon igen jól megyek, a másodikon k*rva jól megyek, azután folyamatosan visszaáll az átlagos formám. Lehetséges, hogy ez a dolog személytõl-szervezettõl is függ?
(offolást befejeztem)

Ez azért van, mert nagyon pihent állapotba kerül a szervezeted. Úgy érzed, nagyon jól mész, közben nagyon kicsi terhelésnél, a megszokottnál sokkal magasabb a pulzusod. Ezért lenne jó, ha wattmérõvel edzenének az emberek... ami meg ugye nem valami megfizethetõ.

Egyébként: Szabadonfutó==> Edzésmódszerek topik;).

Zsembi: a kihagyás után pár napig nem erõltetném a hegyre menetelt... inkább csak egyre növekvõ intenzitással tekernék síkon.
ON

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Közben találtam térképet a vuelta.hu .. A rövidtávon nincs sípálya.

Köszi . Megnézem a térképet .

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Sziasztok . Nem voltam még a Mátra Marcin és érdekelne hogy a "sípályás" rész a rövidesek útvonalában is benne van ?

Közben találtam térképet a vuelta.hu .. A rövidtávon nincs sípálya.

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok . Nem voltam még a Mátra Marcin és érdekelne hogy a "sípályás" rész a rövidesek útvonalában is benne van ?

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Én kihagytam 1 hetet nyaralás miatt, elõtte azért tekertem egy kerek 99kilit. Az nagyon jól ment. Azóta tegnap ültem elõször bringára egy lazát. Ma megnyomtam. Elõször tekerni nem tudtam felfelé az erdei ösvényen, aztán leszálltam, utána már tolni sem bírtam, 50m tolás, megállás, pihenõ. Úgy beállt a lábam, legszívesebben lecseréltem volna õket, mert csak éget, és 0 erõ volt benne, lépni is alig bírtam. Azért a végén felszenvedtem magamat a csúcsra! Vajon az az egy hét ennyit számított volna, vagy csupán rossz napom volt?

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Verseny elõtti témához kapcsolódva:
Az utóbbi három évben visszafejlõdtem majdnem hétvégi bringás szintre, de elõtte, meg azóta is azt figyeltem meg magamon, hogy: egy hét teljes kihagyás után az elsõ napon igen jól megyek, a másodikon k*rva jól megyek, azután folyamatosan visszaáll az átlagos formám. Lehetséges, hogy ez a dolog személytõl-szervezettõl is függ?
(offolást befejeztem)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

OFF 15 napos elõrejelzés...:lol1:

Elég, ha csak körvonalazódik.....Nagy az esély,hogy lesz egy kis pitty-putty.....
Nem kell pánikolni,hanem saras-esõs versenyre készülni......
:D
Team Heavy Pedál Szeged

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Reménykedjünk hogy nem csak ennyi fog esni, hanem több. :D

Én szeretem a:piorun: saras versenyt pláne ha még fázni se kell:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Reménykedjünk hogy nem csak ennyi fog esni, hanem több. :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Tökmindegy,úgy is sár lesz...
:) ehh

http://img.koponyeg....-18grafikon.png
Team Heavy Pedál Szeged

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Tud valaki olyan oldalról ahol a térképen is meg lehetne nézni a pályákat. Köszi.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ez a verseny elõtt edzés tényleg úgy van, ahogy Dante mondja. Kell elõtte edzeni mindenképp. A versenyt megelõzõ hetet nagyon meg kell nyomni, aztán meg egy laza hét(a verseny hete). Az elõtte való nap is kell edzeni, mert ha nem, akkor meg be lesznek állva az izmaid a verseny napján(vagy nem tudom, hogy a beállás-e a jó kifejezés...). Idén most elõször éreztem ezt a zalakarosi xco-n. Két hét kihagyás után elég rosszul mentem.

Hát én ezen a héten pihenek a Balcsin 4 napot köv. héten edzés,de szombaton már csak 1 -2 óra GA1. elõzõ hetet eléggé megnyomtam km ügyileg ... Jah azt nem is mondtam, hogy mértünk szintet a pályabejáráson és 1400 körüli lett a középtáv.

H. Zoli : ugye engem megvársz majd ? igyekszem gyorsan beérni a középrõl, ha túlélem