Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

továbbküldjem az enyém? :D

Szerintem nem lesz rá szükség. :)

A sebesség mindent megold.

Meky

Meky

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Elkelt

Meky

Meky

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Sziasztok,

Master 2-es Közép táv-os nevezésem törött nózi miatt 4000-ért eladó. hemu@pro.hu

maci124

maci124

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Sziasztok!
5000-ert elado kozeptavos nevezesem.
sophegyi fereg gmail dot com

4000-ert mar jo?
Bocs, nem uzletelni akarok, csak nem bukni es nem olvastam el mennyiert mennek most, az elozo topmarcikra ennyiert elkeltek.
Ha ez sem felel meg, lehet ajanlatot tenni. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

:) Én nem kaptam, de tudom miért, nincs megadva az odinban a telefonszámom.

továbbküldjem az enyém? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

A rövidtávon, különösen az elsõ felén, és legkülönösebben a hosszú emelkedõn mennyire lehet elõzni? (Azért kérdem, mert ha lehet, akkor inkább hátulról indulok, de ha nem, akkor beállok az elsõ harmadba a rajtnál.)

Ha az ott nem változott akkor az elsõ tizen akár hány kilcsi beton erdészeti szélesség. Szerintem a második frissítõig két rövid szakasz van ahol nehéz elõzni, mindenhol máshol könnyû! De arra készülj hogy két éve amikor voltam 5 perc alatt értem el hátulról a rajtvonalat!

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts
A rövidtávon, különösen az elsõ felén, és legkülönösebben a hosszú emelkedõn mennyire lehet elõzni? (Azért kérdem, mert ha lehet, akkor inkább hátulról indulok, de ha nem, akkor beállok az elsõ harmadba a rajtnál.)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Olvasd végig: Túra leírás - kerekparinfo.hu

Köszi.

szep

szep

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Sziasztok!

Rövidtáv nõi és férfi master2 nevezés illetve rövidtáv gyermek fiú nevezés eladó.
Érdeklõdés: 06-309-519-133

Már csak a férfi rövidtáv maradt...

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Elkelt.

Tegnap este egy kivilágítatlan balfék frontálisan ütközött a barátnõmmel, akinek sajna eltört a keze. Nagyon szeretett volna menni a versenyre, de gipszben nem olyan jó móka :( Állítsátok helyre a világ karmatikus egyensúlyát, vegyetek tõle nevezést :) Megoldható, hogy saját névre, tetszõleges távra szóljon.

maci124

maci124

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!
5000-ert elado kozeptavos nevezesem.
sophegyi fereg gmail dot com

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Mit jelent, hogy lesz pár új technikás szakasz? Bocsi, ha volt már korábban, de nem olvasnék vissza. Elõre is köszi az infót.

Olvasd végig: Túra leírás - kerekparinfo.hu

Kelta

Kelta

újonc

• fórumtag
  • 10 posts

Sziasztok, hosszú táv nevezés eladó 4500 Ft-ért.
Érdeklõdés: 06-70-3706918

Elkelt

FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Mit jelent, hogy lesz pár új technikás szakasz? Bocsi, ha volt már korábban, de nem olvasnék vissza. Elõre is köszi az infót.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

LAikus véleményem hogy tök mindegy, a transból kiindkva, tömör gumi csak mert azt nem tudod felütni! :)

Hát eddig úgy gondoltam, hogy igen keményre fújt hátsóval menek majd (fullyval). Jól gördül, felütni is igen nehéz. Így hogy lesz pár technikásabb így engedek az elhatározásomból így a nyomásból is :) Tavaly kékesrõl lefele úgy összerázott a köves rész, hogy nem tudtam hogy most fel vagy le megyek :) Remélem idén az új technika ezen segít...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Okulva a Trans Germany utolsó futamából (Meridás a rendezõ) ... közlik elõre, hogy mikor lesz a távod rajtja :) ...

:) Én nem kaptam, de tudom miért, nincs megadva az odinban a telefonszámom.

A sebesség mindent megold.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Ráadásul már péntek délután van, és még nem jött elõ a "milyen gumit" téma. És ha esõvel jön a hidegfront? :D

LAikus véleményem hogy tök mindegy, a transból kiindkva, tömör gumi csak mert azt nem tudod felütni! :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Tegnap este egy kivilágítatlan balfék frontálisan ütközött a barátnõmmel, akinek sajna eltört a keze. Nagyon szeretett volna menni a versenyre, de gipszben nem olyan jó móka :( Állítsátok helyre a világ karmatikus egyensúlyát, vegyetek tõle nevezést :) Megoldható, hogy saját névre, tetszõleges távra szóljon.

20 5847045

schmizo

schmizo

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
"Eladó Mátra Martonos hosszútávos férfi felnõtt kategóriájú nevezés 3000 FT-ért.
érdeklõdni: schmizo@gmail.com"

elkelt!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Okulva a Trans Germany utolsó futamából (Meridás a rendezõ) ... közlik elõre, hogy mikor lesz a távod rajtja :) ...

ez övön aluli volt! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu