Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Fantasztikus verseny volt, végig nagyon élveztem!
Részemrõl az eddigi legjobb! (A Trans után, de az ugye többnapos, ahhoz ne hasonlítsuk)
Az idei évben elõször rendszeresen edzettem(bár messze nem annyit mint a hosszú távhoz kellene :-)).
Nyomtam az ûrkajákat, bár azt se annyit mint kellene. A vége felé épp kezdtem éhes lenni, de szerencsére pont következett a 2kerék vendégház frissítõje, úgyhogy feltöltöttem sütivel.
Szuper volt a K+ a Kékesrõl le, a Sz.I-Bagoly-Fallóskút-Sz.L., Galyáról le a P+, Mátraházánál a K és a S[], S+! Ilyeneket minél többet! ;)
05:37:14-et mentem. Tudom sok versenyarc csak legyint egy ilyen idõre, de nekem az eddigi legjobb! Végre a középmezõnyben!
Tuti volt a szint matrica(én szétvágtam és a rajtszámra ragasztottam)!
A póló nekem nagyon betálált! Jó a logó, jó a színe(végre nem fekete/fehér) és a szöveg is! A Mátrába járok a legtöbbet, szívem csücske! :-)
Sok rendezõ, jó jelölés, profi frissítõk fõleg a szénégetõknél!
A fényképek közt vannak nagyon jók is, és átlagosak is. Nagyobb felbontáshoz lehet-e majd hozzájutni?

A sérültnek jobbulást!
H_geri, mit csináltok? Ha így folytatjátok át lesztek keresztelve törött karú bandára! ;)
Gyógyuljatok!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Nagyon jó kis verseny volt. Jó idõ, jó szervezés:)

A rajtnál majdnem buktam, mert egy sietni való uriember betámnasztotta a szarvamba az övét....de szerencsére megtudtam fogni...A pálya jó volt, bár én sokaltam egy kicsit az aszfaltot,de az utána következõ terep kárpotolt.:)Terepen sok embert betudtam fogni,esni szerencsére nem estem. Nekem a pallós rész kifejezetten tetszett(Utolag is elnézét ha ordibáltam ott az emberekkel, de tombolt bennem az adrenalin)-meg szombaton volt lehetõségem "begyakarolni":) Végül 4. lettem a kategóriámban(felnõtt nõ), aminek nagyon örülök:)

A sérülteknek jobbulást...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Köszönjük a képeket!
Még ha kevésbé éles vagy "dekompis" akkor is én vagyok rajta!
Életszerûbb....
Team Heavy Pedál Szeged

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Remek verseny volt,szuper kiszolgálással,jó idõvel,a Mátra nagyon szép bár elég köves.
Elsõ Mátra maratonom volt és egyben az elsõ hosszútávom is.Nagyon jól éreztem magam,szép helyeken jártunk.
Köszönet mindenkinek.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Én örülök ha egyáltalán van rólam fotó, mintsemhogy ne legyen semmi mert nem megy át a rostán. Kellemes meglepetés volt, hogy mire hazaértem már fent voltak az eredmények a képekkel együtt.
Egyébként nagyon profin meg volt szervezve az egész, szuperül éreztem magam! Az egyetlen negatívum, hogy kicsit túl poros volt a pálya! :P

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Köszönjük szépen a képeket!
Vannak köztük jobbak és kevésbé jól sikerültek.
Viszont nincs rajtuk vizjel mint mostanában a verseny fotókon.

Mióta vizjelesek a "profi" galériák én már meg sem nézem a fotókat… :(
Hiába a jól sikerült kép, ha a vizjel hazavágja az élményt amit a megtekintése nyújtana.

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Ha 3 nap múlva kaptok 20 képet lehet jobb lett volna?
Nekünk a fõ szempont most az volt, hogy este 9-re legyen feltöltve minden a mátramaraton oldalra.
Idén a 4 nagyobb magyar maraton versenyrendezõ közül a Szilvásvárad maratonosok töltöttek fel versenyérõl egyáltalán képet a mai napig...A pilisben lévõ maraton a rajt-célterületre korlátozódott.
Ebben a tekintetben én kérek elnézést, hogy sokat fotóztunk.

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A profit kellett volna idézõjelbe tenniük, vagy inkább kihagyniuk..:D
Válogatás és mindennemû utómunka nélkül felhány nagy kupac kép, aminek a 30-40%-a nálam egybõl kukában végezné és még 20%-on hezitálnék.
Tényleg profi volt a fotós!:P Kíváncsi lennék, hogy fizettek-e érte és hogy a megrendelõ elégedett-e a kapott képekkel?

Nagyon szigorú vagy Zoli :) Bár én nem tudok fotózni, csak szeretek, de nagyok sok közülük túlexponált és zajos ....
Lehet csak azt értették a "profi"-n, hogy jó drága cumóval volt ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

"Itt találhatod meg profi fotósaink képeit."

A profit kellett volna idézõjelbe tenniük, vagy inkább kihagyniuk..:D
Válogatás és mindennemû utómunka nélkül felhány nagy kupac kép, aminek a 30-40%-a nálam egybõl kukában végezné és még 20%-on hezitálnék.
Tényleg profi volt a fotós!:P Kíváncsi lennék, hogy fizettek-e érte és hogy a megrendelõ elégedett-e a kapott képekkel?

Kelta

Kelta

újonc

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok,
"Itt találhatod meg profi fotósaink képeit."
Fotógaléria - kerekparinfo.hu

FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Nekem nagy szívás volt. Magamhoz képest jól ment, 3:38 volt 81 km-nél, ahol is egy enyhe emelkedõn kiállva eltörött a a bal hajtókarom. Sajnos nem tudtam megfogni, kilendültem jobbra, és egy csúszásos térd könyök leérkezés után kiforogtam az esést.
Sajnos az elsõ földet érés szétbarmolta a jobb térdem. Nemrég végeztem a kórházban, van a térdemben négy öltés. Azt hiszem, most pihenek egy pár hetet.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Nagyon király volt. Remek idõ, remek pálya, remek szervezés. A por helyenként már túl sok volt, és a gummer nem fogott meg minden esetben, de hát ez van. A frissítõk szuperek, az izo már túl tömény is volt, de nem volt baj, mert így csak ithon miután kiszálltama kocsiból nyüszítettem a görcstõl. A kaja jó volt, a darazsak nem, ellenben a Fekete erdõ torta a legvégén vitte a prímet.
Na és akkor a fekete leves ami nem a rendezõknek hanem nektek szól!
Mélyen tisztelt rövidtávos menõ manó nagy királyok. (Röviden mentem én is tehát csak õk lehettek!) Elmentek ti valahova a p..ba, a Transon a kempingek területét beleértve sem láttam annyi szemetet a sok dzsuvás ótvar papírból mint itt. Nyeritek 1:10-en akaármennyivel a 30 kilis távot, tóljátok hozzá az ótvar géleket, amik jók, de hogy azt a p..sa sok szemetet eldobjátok, az már k....ra nem szép dolog. A rövid élmezõnyt én visszaküldeném a Mátrába nagytakarításra, nyilván tisztelet a kivételnek!
A másik a rövid és középtávosoknak szól.Én értem hogy helyezkedni kell, de az hogy a rövid mezõny meg a hosszú mezõny vége nem talál ki a rajt kordonból, mert az utánna induló csoport már starthelyet foglal nem szép, sõt igen genya dolog. Igen én a végére álltam be mert nem akartam hogy a páromat legázolják, meg engem sem, de az hogy gyakorlatilag közepeseket kerülgettem a rajt kordonon bellül az kritikán alluli. Én a versenybizottság helyébe, az összes barmot amelyik akadályozta és beállt a kordonba a másik csoport rajtjakor, megfognám elkülöníteném, és a saját mezõnye után küldeném õket, akár 5 perc hátránnyal is, azt megtanulják! konkrétan nem találtunk ki a rajtból, sõt azt sem érzékeltük hogy rajt van, mert nyilván a helyezkedõ középtávosok nem elõre mozogtak, a fire meg nem hallatszott, mert nam Ádám nyomta a hangosítást!

Egyébként azta hidat a végén meg át kell gondolni, mert a fél mezõny szerintem nem mert lemenni rajta, sõt azt mondanám meredek volt kanyar volt utánna veszélys volt, ja és legyalogolni se nagyon lehetett rajta!

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Jó volt. Azért a szalagok helyett a fehér porból csíkokat szokni kell, de nem volt rossz. És néhol mintha már szívtak volna fel a csíkokból, mert halványak volt.
Jól éreztem, hogy néhol a múlt évi pályán mentünk, de fordított irányba? (sajnos nem a sípályán :) )
Elõttem is sokan estek. Még nem tudnak sokan lassan menni, a gyorsat meg nem bírják. Jobbulást a sérülteknek.
Félreállni éppen a kezdõknek nem olyan egyszerû, amikor örülnek, hogy még a bringa van alul, és õk fölül. Majd megtanulják. Ezt csak ilyen alkalmakon gyakorolhatják.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Keresem az R301 rajtszám tulajdonosát (Peti), aki Kapás Gábor néven volt regisztrálva: hálás köszönetem hogy kölcsönadott egy szingós belsõt a defektemhez, szeretnék egy másikat visszaadni.

A verseny remek volt, leszámitva egy pár apróságot: a nyilak idõnként igencsak furcsán csak a földön voltak feltûntetve, akkor sem mindig egyértelmûen.
És mintha egre több lenne a totál amatõr, mert a lehúzódást nem nagyon ismerik elég sokan, ennek köszönhetem egyben a defektem is és kb 20 hely veszteséget... :(
A tészta meg jó volt, de a szósz amivel nyakon öntötték, kritikán alulian savanyú, adták volna inkább szósz nélkül.

Viszont a lányok szépek és kedvesek voltak, az idõ remek, jó kis technikás száguldások, mi kell még egy jó maratonhoz? :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Mi történt ? Remélem semmi komoly, mindenesetre jobbulást. Rengeteg sérült volt, a pályán is sokat láttam, a mentõsök is folyamatosan úton voltak (az orvosnál is városlista volt ahogy hallottam)

Engem vitt ki a mentõ azon a jó kövesen felkar töréssel.
De addig igen király volt :))

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Köszönöm annak aki segítséget hívott nekem és aki megállt és segített az esésem után (kékes után a kövesen). Nagyon sokat segített, hogy nem száradtam ki!!

Mi történt ? Remélem semmi komoly, mindenesetre jobbulást. Rengeteg sérült volt, a pályán is sokat láttam, a mentõsök is folyamatosan úton voltak (az orvosnál is városlista volt ahogy hallottam)

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Szerintem idén ez volt a legszínvonalasabb rendezés. A Szilvás is jó volt, de a sok apró gesztus mindenképpen magasabbra tette a mércét és emelte a jövõbeli elvárásokat. Az már csak hab a tortán, hogy az idõjárás és a pálya is tökéletes volt. Jó volt ez a mai nap!

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Köszönöm annak aki segítséget hívott nekem és aki megállt és segített az esésem után (kékes után a kövesen). Nagyon sokat segített, hogy nem száradtam ki!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Lacikám! Merkaptos eredmények?

(Megvan! http://www.tempospor...matramartom.pdf)

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Kezd valami megmozdulni a magyar maratonok világában,
Kezdésnek értesítõ sms, szintrajz matrica, eredményrõl is sms.
Apró gesztusok, amik hátha elindítanak valamit a maratonokon.
Nem sok minden, de a semmitõl több :(