Sziasztok!
érdeklõdni szeretnék, hogy valakinek van-e a középtávról szintrajza? Sajnos a honlapra felmenve ami ott van, az sajnos nem jön be. Mennyire valószinû, hogy ugyanaz lesz a nyomvonal, mit tavaly? Elõre is köszönöm!
Elvileg ugyanaz lesz!
Sziasztok!
érdeklõdni szeretnék, hogy valakinek van-e a középtávról szintrajza? Sajnos a honlapra felmenve ami ott van, az sajnos nem jön be. Mennyire valószinû, hogy ugyanaz lesz a nyomvonal, mit tavaly? Elõre is köszönöm!
akkor érdemes volt végig nézegetned:)Köszönjük a képeket, találtam a lányomról és magamról is
örülök hogy segítettem és képet is találtálKöszi szépen a képeket,jók lettek,és még a hosszútáv végérõl is van kép.
Én voltam az a srác akivel a végén együtt mentél és akit kisegítettél a egy kulacs vízzel,mert az enyémet elhagytam,még egyszer köszönöm,életmentõ volt.
Sziasztok !
Azon az épített fahídon a végén én sem voltam hajlandó lemenni. Lehet azért mert a verseny közben estem egy nagyot . De elõtte való este már tanulmányoztam és rájöttem hogy azon tolva nem lehet lemenni és mivel rögtön utána kanyarodni kellett inkább kihagytam. Csak az UCI meg ne tudja
viszont míg én a pályán kóricáltam addig a nejem megint szorgalmaskodott. Õ a kutyussal .
Ha nem is profi (Panasonic FZ-50 a gép). De remélem nem fogjátok nagyon lehurrogni.
Ma kezdtem el felpakolni de lesz pár nap mire mind felkerül. Ja velem kezdõdik , bocsi
https://picasaweb.go...traMaraton2011#
csak nem sikerült magadról találni benne ?"Zsír" Vagy! Megvan!
Sziasztok !
Azon az épített fahídon a végén én sem voltam hajlandó lemenni. Lehet azért mert a verseny közben estem egy nagyot . De elõtte való este már tanulmányoztam és rájöttem hogy azon tolva nem lehet lemenni és mivel rögtön utána kanyarodni kellett inkább kihagytam. Csak az UCI meg ne tudja
viszont míg én a pályán kóricáltam addig a nejem megint szorgalmaskodott. Õ a kutyussal .
Ha nem is profi (Panasonic FZ-50 a gép). De remélem nem fogjátok nagyon lehurrogni.
Ma kezdtem el felpakolni de lesz pár nap mire mind felkerül. Ja velem kezdõdik , bocsi
Sziasztok !
Kedves Versenyzõtársak!
Most regisztráltam a fórumra. A verseny tényleg nagyon szuper volt. Középtávon most indultam életemben 3X. Sajnos 108 kilómmal, meg a nem kellõ felkészültségemmel ez a verseny is félelmetesen nehéz volt számomra. Mivel csaknem utolsó lettem a versenyen így rettentõen el vagyok keseredve. Remélem jövõre -ha egyáltalán indulok - jobban teljesítek. Mindenkinek gratulálok aki részt vett és célba is ért!
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, hogy ki fotózott a cél elõtti utolsó mókás kis emelkedõnél? Szívesen visszanézném a küzdelmemet :-)
Köszi!
Sziasztok.
Én is készítettem pár képet https://picasaweb.go...atraMaraton2011
üdv
Kezso
Igen olvasgatom
Azt kérem mindenkitõl, hogy a konkrét hibát küldje el nekünk a foto@hegyibringa.hu címre. Mindennek utánajárunk és mindent megoldunk, bár sajnos lehetnek olyan esetek, amikor elhúzódik a dolog. Ami kellene: képID, felhasználónév és hogy mi történt ("nem megy ez a szar"-nál egy kicsit részletesebben, ha lehet:))
Köszi!
Nekem mûködött ezek után! Az évszám kijelõlése miatt nem sikerült továbblépnem, de ahogy kihagytam máris mûködött a dolog!
Ezt kaptam Danó Pétertõl!
A képek letöltéséhez egy ingyenes regisztrációra van szükség.
Van már regisztrációd? Ha igen, kérlek küldd el a felhasználóneved, hogy megnézhessem mi okozza a problémát.
Ha még nincs regisztrációd, akkor ezt a honlapon (hegyibringa.hu oldalon) a fõmenü Belépés - Regisztráció úton elérhetõ egyszerû ûrlap kitöltésével megteheted (felhasználónév, jelszó és e-mail cím megadására lesz szükség).
A rendszer egy aktiváló e-mailt küld a megadott e-mail címre.
Amint ez megvan, még egy lépés vár Rád: össze kell rendelned magad egy versennyel. Ez annyit jelent, hogy a felugró ablakban kiválasztasz egy versenyt (legyen az idei Mátra Maraton - kérlek az évszám szûrõt NE használd, mert azzal sajnos valami megfejthetetlen probléma van), szóval ha megvan a verseny, add meg a rajtszámodat (R3) és rendeld magadhoz a versenyzõt.Erre azért van szükség, hogy a következõ versenyen, akkor is megtalálja a Rólad készült képeket a rendszer, ha már nem R3 lesz a rajtszámod - ami ugye valószínû.
Ezután a regisztrációval készen is vagy, ha átmész a fotós felületünkre (hegyibringa.hu/foto), akkor oda bármikor belépve, a Saját képeim menüpont alatt fogod megtalálni a fotóidat.
A Letöltöm gomb a kép alatt található, onnan pedig jobb klikk a képen és Kép mentése...
ritchey p29er custom