Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
sziasztok!
2 db középtáv master I nevezés eladó:

4000 Ft / db áron
tel: 30-348-59-64

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

De ugye nem az a gusztustalan keskeny sz@r ami tavaly is volt, mert akkor meggondolom hogy visszaadom a nevezésemet, gyûlölöm az épített sz@rokat! Ráadásnak az még valami meredek köves lejtõre ér le, úgyhogy aki mögöttem jön elõtte elõzzön, mert bármit mondatok én gyalog megyek le rajta, mert úgy kisebbet lehet esni!

Nagyobb lesz, nem olyan meredek a felfelé része és hosszabb, lankásabb a lefelé, cserébe magasabb, a köves rész az lejjebb van.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Ezért kell sokat menni nehéz terepen , hogy sokat tapasztalt bringás légy.Egyszer mindent el kell kezdeni.Ha csak dózerutakon bringázgatnánk , felesleges lenne a hegyikerékpár , elég lenne egy treking , vagy o.úti.
Viccen kívül : ha annak az új szakasznak az alján lesz híd a pataknál (51.km) , akkor azt értem.

De ugye nem az a gusztustalan keskeny sz@r ami tavaly is volt, mert akkor meggondolom hogy visszaadom a nevezésemet, gyûlölöm az épített sz@rokat! Ráadásnak az még valami meredek köves lejtõre ér le, úgyhogy aki mögöttem jön elõtte elõzzön, mert bármit mondatok én gyalog megyek le rajta, mert úgy kisebbet lehet esni!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ezért kell sokat menni nehéz terepen , hogy sokat tapasztalt bringás légy.Egyszer mindent el kell kezdeni.Ha csak dózerutakon bringázgatnánk , felesleges lenne a hegyikerékpár , elég lenne egy treking , vagy o.úti.
Viccen kívül : ha annak az új szakasznak az alján lesz híd a pataknál (51.km) , akkor azt értem.

A híd a görgõ bükki úton van ahol tavaly is volt, ott keresztezi önmagát a pálya.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Középtávos nevezésem eladó!
4500ft,érd privátban.

na ne... te is
Team Heavy Pedál Szeged

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Ami neked kihívás, az másnak, kevésbé tapasztalt bringásnak gyötrelem. Mondjuk én a hidakat se szeretem, az instabil bükki hídról nem egyszer majdnem sikerült az alul bringát mosókra esni. :o

viktor808

viktor808

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Két középtáv nevezésem még mindég eladó!!!!06307561528

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nemár...lesz híd? Nélküle volt a kihívás. :D

Ami neked kihívás, az másnak, kevésbé tapasztalt bringásnak gyötrelem. Mondjuk én a hidakat se szeretem, az instabil bükki hídról nem egyszer majdnem sikerült az alul bringát mosókra esni. :o

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nemár...lesz híd? Nélküle volt a kihívás. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Ma délutántól ki van táblázva a pálya, jók az új részek, a híd készülõben volt.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Középtávos nevezésem eladó!
4500ft,érd privátban.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Na mindenki vissza veheti a nevezését már nem jósolnak esõt.

Csak most fognak igazán megszabadulni tõle az emberek, mert por lesz, meleg, pfúj... :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na mindenki vissza veheti a nevezését már nem jósolnak esõt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Aysha

Aysha

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
2db rovidtav nevezes elado(ffi+noi). 4500/db erd.: kabrido7@gmail.com

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

továbbra is érdekelne hosszútáv nevezés ha esetleg valaki sérülés vagy rossz kedv miatt nem szeretne indulni :)
+36302114224

Szia

Hívd este 6 után Horváth Csabát (KTM) +36harminc 929285nyolc
üdv
KakLac
kaklac

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
továbbra is érdekelne hosszútáv nevezés ha esetleg valaki sérülés vagy rossz kedv miatt nem szeretne indulni :)
+36302114224

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
sajna sérülés miatt meg kell válnom a Mátra közép master 1 ffi nevezésemtõl, akit érdekel a dolog 4000 ft tel:30/4443973

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
sziasztok! továbbra is vennék rövidtávra nevezést, most már mindegy, hogy ffi v. nõi :)
mate1981@gmail.com v. privát üzenet

viktor808

viktor808

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Hali!Két középtáv nevezés eladó!9000Ft.a kettõ!06-30/756-1528

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 posts
Ha esetleg lenne valakinek rövidtávú nevezése, akkor érdekelne.