Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Posted 2013. July 25. - 13:01
Be lehet fizetni postai(rózsaszín) csekken a nevezesi díjat?Tavaly meg lehetett,most nem találok róla egyertelmû megerõsítest.Írtam a vuelta sportirodának nem válaszoltak.Ha valaki tudná,köszi!
Posted 2013. July 17. - 22:53
Posted 2013. July 10. - 11:55
Posted 2013. April 02. - 20:58
Szinte minden versenyen van gyerekkategória.Sziasztok! 14 év alatti kerékpárversenyt keresek!!!!!!!! Ki tudna segíteni????
Inkább úgy pontosítsuk, hogy mikor és nagyjából az ország melyik részén akartok versenyezni?
Hogy hazabeszéljek, a mi cross country versenyeinken is tud indulni 14 év alatti.
CrossCounrtryChallenge » A magyar XCO sorozat
bõvebb infókért bátran írj: info@bringasandras.hu!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2013. April 02. - 17:46
Sziasztok! 14 év alatti kerékpárversenyt keresek!!!!!!!! Ki tudna segíteni????
Posted 2013. April 02. - 16:06
Posted 2013. March 16. - 13:43
Találtam pár képet a gépemen, gondoltam megosztom mielõtt törölném, hátha valaki megtalálja magát és lementené...
https://plus.google....903398819722033
Posted 2013. March 08. - 14:01
Posted 2013. March 08. - 13:37
Ha valakinek meglenne a 2012-es mátra maraton középtáv útvonala GPX fájlban és el tudná küldeni nekem (mtbracing1@gmail.com) nagyon hálás lennék.
A hivatalos honlapon ott van , hogy "Az összes útvonal Gps-re letölthetö,, és mikor letöltöd persze ,hogy csak a rövid táv:-( miért lenne minden tökéletes!
Szóval elöre is kössz!
Posted 2012. September 11. - 22:34
Szia!
Én láttam egy albumot a Mátra Maraton Facebook oldalán.
Itt: https://www.facebook...18466767&type=1
Üdv:
Péter
Köszi az infót :-) Most már megvannak a képek!
Posted 2012. September 11. - 10:57
Posted 2012. September 07. - 13:33
Én láttam egy albumot a Mátra Maraton Facebook oldalán.
Itt: https://www.facebook...18466767&type=1
Üdv:
Péter
Posted 2012. September 07. - 09:04
Tudnátok infót adni, hogy hol tudnám elérni a szombati Mátra Maraton gyerekversenyen készült képeket.
Láttam fotóst, de nem találtam képeket.
Köszönöm elõre is.
Üdv!
Csaba
Posted 2012. September 05. - 18:41
Azért ez így nem igaz, egy kis szakaszon megy csak a patak mellett, illetve kétszer keresztezi(víz mondjuk nem sok van benne), abból egy híd.Kb. az összes Füredre megy le. A piros patak medeben megy, oda sztem azért nem engednek be. A kék+ kérdéses. Régen hol ment le pontosan?
A Téli Mátra tt megy most arra pl.
Dani85 azt írta a P+ on ment le Mátraházáig.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. September 05. - 17:39
Kb. az összes Füredre megy le. A piros patak medeben megy, oda sztem azért nem engednek be. A kék+ kérdéses. Régen hol ment le pontosan?Vannak ott mindenfelé jó kis ösvények, pl a P ami Mátraházáról megy le Füredre. Úgy hallottam az régebben benne is volt a versenyben.
Na de tudom, nem állhat csak ösvényekbõl a pálya, menjek az yx külföldi versenyre.
Posted 2012. September 05. - 16:46
Vannak ott mindenfelé jó kis ösvények, pl a P ami Mátraházáról megy le Füredre. Úgy hallottam az régebben benne is volt a versenyben.Én egyszer eltévedtem (2 éve?) és kiegyenesítettem egy kanyart. Egy elég durva köves ösvényen találtam magam, ami levitt, majdnem a park sorompójához, de valamivel talán elõtte keresztezte a dózerutat. (még mielõtt balra beborítottunk volna a kis ösvényre) Mondjuk a mezõnyt nem merném ott lehozni. K3 rémlik.
Na de tudom, nem állhat csak ösvényekbõl a pálya, menjek az yx külföldi versenyre.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. September 05. - 14:34
Ennél már csak akkor lennék boldogabb, ha a Kékes utáni köves erdészeti rázató helyett is ösvény lenne.
Én egyszer eltévedtem (2 éve?) és kiegyenesítettem egy kanyart. Egy elég durva köves ösvényen találtam magam, ami levitt, majdnem a park sorompójához, de valamivel talán elõtte keresztezte a dózerutat. (még mielõtt balra beborítottunk volna a kis ösvényre) Mondjuk a mezõnyt nem merném ott lehozni. K3 rémlik.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. September 05. - 14:12
Már megint mit tettél tönkre?
Csak a hajtókar hullott szét :-)
Legalább meg tudom magyarázni a silány eredményt :-)
Posted 2012. September 05. - 14:07
Már megint mit tettél tönkre?Az hogy a technika nem bírta az már legyen a az én problémám :-)
Picasa _Alex_
Posted 2012. September 05. - 13:25
Köszi szépen a képeket!
Nagyszerû lett az új pálya! Tetszettek az új részek!
Ennél már csak akkor lennék boldogabb, ha a Kékes utáni köves erdészeti rázató helyett is ösvény lenne.
De nem vagyok telhetetlen, tetszik a tendencia!
A rövidtávosok nem panaszkodtak az új meredek lefelék miatt? Én tuti nem mertem volna õket arra vinni!
Bár láttam ott állt a mentõ egység is az alján, fel voltak készülve.
Messze verte az átlagot a rövid pálya.
A rendezõk megmutatták, hogy így is lehet.
Erre már azt mondom, versenypálya volt.
Élveztem.
Az hogy a technika nem bírta az már legyen a az én problémám :-)