Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Jozzey

Jozzey

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Igen. Meg is csípett az egyik. Ki is álltam miatta, mint kiderült alergiás vagyok rá....
Itt szeretném megköszönni azon kedves Sportás segítségét aki hívta a dokit és jópár percet mellettem vesztegelt. KÖSZÖNÖM!!!:-)
Illetve a többi doki segítségét.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts
Az én kedvencem meg a rajtszám nélkül hátulról érkezõ, s a haladáshoz helyet kérõ sporttárs volt. Nekem akkorra már volt 58 kilométerem, nem voltam túl fitt, az igaz, de ne egy versenyen kívül bringázóhoz kelljen már igazodni...
A szervezés, jelölés szerintem jó volt, bár nekem ez nem a kedvenc pályám, de legalább sikerült nem elesnem, mint egy éve. :)

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Szuper verseny volt! Szuper pálya!

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts
Na meg az a középtávos illetõ aki jó egy órával elöttem jött szembe azon a részen ahol szalaggal választották el az utat, jobban nyomta mint az elit. Vagy nagyon eltévedt, de látok egy szép DSQ idõt a listán.

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts
És volt még egy elvetemült aki országuti (1"!) slick gumikkal tekert fel a kékestetõre, nem tudom mi lett a vége :D

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Ez komoly? Egy pakli francia kártya? :)

Annak örüljünk inkább hogy nem gyömöszöltek bele egy sajtburgert :)

Még egy érdekesség: valakit leelõztem egy kanyarban (szerintem egyértelmû volt hogy jövök/bõven volt hely) és utánamszólt hogy szóljak/vigyázzak mert bordatörése van. Nahát :)

marklar320

marklar320

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Kékestetõrõl lefelé Ti is belefutottatok a lódarázs rajba, akik az új alkotmány szerint védték a területüket?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

1/2 pakli

Egyedül úgysem jó kártyázni, két ember összeül és máris megvan a pakli! :D

Vincent Vega

Vincent Vega

új vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Érdekes ez a kártya-dolog... Meg az is, hogy elfogyott a tészta, és elõször 10 percet kértek, majd 15p után megint 15-öt, majd fél óra után halljuk fél füllel, h nem tudják, mikor ér ide... Így majdnem 1 órát vártunk rá, aztán otthagytuk õket. Ennyi idõ alatt bárhol megkajáltunk volna, de ez ugye jár, és ott van a helyszínen... Ez elég ciki, pedig maga a verseny tetszett, középtávon nem volt problémám a szervezéssel, jelölésekkel, az útvonalat ismerem jól.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Próbáltam elrágni, lenyelni zselé helyett, de nem sikerült.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

Srácok, annak mennyi esélye lehet, hogy megelõztem valakit kb. 60 km-nél, következõ frissítõnél míg megálltam, visszaelõzött és én 5 perc múlva ismét elõtte; aztán ~75-80 km-nél ismét elõttem látom és ismét megelõzõm? Távol álljon tõlem bármiféle gyanúsítgatás, inkább csak, hogy úgy mondjam, fura, pláne, hogy nem éppen egy tempót mentünk...

Látod ilyen ügyes aki csal.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

1/2 pakli

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Srácok, annak mennyi esélye lehet, hogy megelõztem valakit kb. 60 km-nél, következõ frissítõnél míg megálltam, visszaelõzött és én 5 perc múlva ismét elõtte; aztán ~75-80 km-nél ismét elõttem látom és ismét megelõzõm? Távol álljon tõlem bármiféle gyanúsítgatás, inkább csak, hogy úgy mondjam, fura, pláne, hogy nem éppen egy tempót mentünk...

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Master1 férfi Középtáv nevezésem még mindig eladó.
06 30 három 9 hat 23 tizenöt
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

C15D

C15D

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Férfi középtávos nevezésem eladó: 4000ft. 20 974 05 41

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Eladó egy rövid távos U17 nevezés.
4000 ft.
06-20-9-265-359

Zityó

Zityó

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Eladó egy rövidtáv nõi nevezés! 4000,-

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nem találom a tel.számod.
Az enyém harminc 3hat9 23tizenöt
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Szia! TheKop légyszi csörgess ma meg, akár-mikor mert nem leszek gép közelbe és majd viszahívlak. Érdekelne a nevezés. Köszi :Zsolt
Emtébé Saltarján móóóre!