Elöl tényleg csak azok teszik be oldalról , akik az abszolút elsõ 20-ban végeznek.Ott ebbõl sosincs gond , mindenki ismeri és elismeri õket.Nem hiszem , hogy emiatt ki kéne zárni az élmezõny egy részét.Az eredmények azért magukért beszélnek.Hátrébb nem tudom mi a helyzet.Néha ott is látok "betolakodót" , nem tudom mennyire zavaró a verseny végkimenetele szempontjából.Ha valaki kap egy órát az elejétõl és mégis "befurakszik" , annak önismereti problémái lehetnek.Engem végtelenül zavarnak a betolakodók. Szerintem elõre meg kéne mondani, hogy aki oldalról a kordonon átmászik, elõrefurakszik, azt ki fogják zárni a versenybõl - és ki is kéne zárni mindenkit aki ezt megteszi. Hamar leszoknának a dologról.
Valóban jó lenne egy jó beszólítós rendszer, mert az nem megoldás, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy õ a nagy ász, és ezért bemászik, furakszik. Ha elég sokan gondolkodnának így, akkor abból elég jó bunyó kerekedne.
Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Posted 2013. September 02. - 09:29
Posted 2013. September 02. - 09:26
Ha valaki talált volna egy fehér keretes BBB szemüveget, kék enyhén karcos MLC lencsével, meghálálnám a becsületes megtalálónak.
Kb. az utolsó 10 kilométeren hagytam el... (közép táv)
Posted 2013. September 02. - 09:22
A csalók számoljanak el önmagukkal és gondolkozzanak el azon, kit is csaptak be tulajdonképpen. Nekem többet ér, hogy elég keményen megdolgoztam a mostani formámért és bizony még a gondolatig sem jutok el, hogy itt-ott levágni, átvágni.
Szóval, ez a Mátra nekem nagyon tetszett, szuper pálya és remek kis ösvények voltak benne, lefelében még 3 mini-letörést is meg kellett ugrani, imádtam!
Félreértettél.Arra gondoltam , hogy VÉLETLENÜL "csalja" le a pályát.Helyismeret hiányában nehéz lenne direkt levágni itt-ott.
Posted 2013. September 02. - 09:20
Ráadásul a Bacsekot az a hülye p.... hátra is zavarta iszonyatos sápitozás közepette...
Engem végtelenül zavarnak a betolakodók. Szerintem elõre meg kéne mondani, hogy aki oldalról a kordonon átmászik, elõrefurakszik, azt ki fogják zárni a versenybõl - és ki is kéne zárni mindenkit aki ezt megteszi. Hamar leszoknának a dologról.
Õt miért is nem szólítják be? Meg azokat , akik rendre dobogón végeznek?
Valóban jó lenne egy jó beszólítós rendszer, mert az nem megoldás, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy õ a nagy ász, és ezért bemászik, furakszik. Ha elég sokan gondolkodnának így, akkor abból elég jó bunyó kerekedne.
Posted 2013. September 02. - 09:09
Posted 2013. September 02. - 08:59
Ha véletlenül le lehetett "csalni" pár Mátrát nem is ismerõ embernek a pályát , akkor azért annyira mégsem volt minden maga a tökély.A kevésbé egyértelmû elágazásokban miért spórolnak a neerremenjél X-ekkel...?Volt pár ilyen hely.
A csalók számoljanak el önmagukkal és gondolkozzanak el azon, kit is csaptak be tulajdonképpen. Nekem többet ér, hogy elég keményen megdolgoztam a mostani formámért és bizony még a gondolatig sem jutok el, hogy itt-ott levágni, átvágni.
Szóval, ez a Mátra nekem nagyon tetszett, szuper pálya és remek kis ösvények voltak benne, lefelében még 3 mini-letörést is meg kellett ugrani, imádtam!
Posted 2013. September 02. - 08:46
A kordonon átmászas engem is zavar. Tok kényelmetlen.
Azért ha valaki nem varja magat az elso absz. 20-ba azt nem hiszem, hogy zavarja amint a Bacsek bemászik. Szerintem meg mindig sokan vannak a startnal eronletuknek nem megfelelo pozicioban.
Ráadásul a Bacsekot az a hülye p.... hátra is zavarta iszonyatos sápitozás közepette...Õt miért is nem szólítják be?Meg azokat , akik rendre dobogón végeznek?
Off
Úristen!Most nézem , hogy teleszórtam a fórumot.Hogy kell összeszedni ezt a sok idézetes hozzászólást egybe?
On
Posted 2013. September 02. - 08:42
Egy-két sporttárs esetleg bemelegíteni megy , nem fél órával a rajt elõtt beállni.Tõlünk nyugatabbra nem zavarják el a kisebbségi zavaros pályabírók a saját mezõnyükbe oldalról beállókat.Nálunk sajnos még mindig probléma az , hogy a 183.helyezett "idõben áll be".(Tisztelet a kivételnek)Eleve nem értem , hogy chipes rendszernél miért nem megoldható , az elsõ mondjuk 30 helyezett - az összetettben - külön boxból való behívása a beszólítottak után.egy két sporttárs még mindig nem tudja megérteni, hogy nem a kordonon kell bemászni hanem idõben be kell állni...
Posted 2013. September 02. - 08:38
Azért ha valaki nem varja magat az elso absz. 20-ba azt nem hiszem, hogy zavarja amint a Bacsek bemászik. Szerintem meg mindig sokan vannak a startnal eronletuknek nem megfelelo pozicioban.
Posted 2013. September 02. - 08:34
Ha véletlenül le lehetett "csalni" pár Mátrát nem is ismerõ embernek a pályát , akkor azért annyira mégsem volt minden maga a tökély.A kevésbé egyértelmû elágazásokban miért spórolnak a neerremenjél X-ekkel...?Volt pár ilyen hely.Elõször mentem a Mátra Maratonon, szuper volt a pálya és nagyon élveztem. Az sem zavar, hogy háromszor vagy négyszer letértem a jó útról. Egyszer utánam szóltak, kétszer vagy háromszor pedig 5 vagy maximum 10-15 méteren belül magam észrevettem, hogy rossz felé megyek és visszafordultam, de ez mindegyik az én hibám volt; szóval, a jelölésre nem lehetett panasz. Étkeztetés, itatás, pályabiztosítás szerintem szuper volt, rajtcsomaggal nekem nincs gondom. Ráadásul, végre sokkal kevesebb papírt kell majd a szelektív hulladékgyûjtõ papiros fakkjába dobnom (go green!), kivéve persze a pakli kártyát, ami jó lesz pasziánszozni.
Nagyon várom már a fotókat!
Posted 2013. September 02. - 08:25
Az 1'' slick gumis esett egy nagyot kékesrõl lefelé, nem tudom, utána hogy ment...
Remélem sehogy.
Posted 2013. September 02. - 08:24
Jo volt a mai idojaras, nagyra ertekeltem a frissitonel a gorogdinnyet. A rajtnal kapott kartyacsomag meg az italpor tok ertelmetlen volt.
Nem tudom, minek koszonheto, de a Duna Maratonhoz kepest joval kevesebb szemetet lattam elszorva az erdoben.
Akkor nem tudom hol tekertél a mezõnyben , én pont az ellenkezõjét állapítottam meg.Fõleg kulacsból.(Persze én azért beérek a 40. helyen , lehet , hogy az a szemétmennyiség maradt a végéig , míg a Dunán nõtt , ahogy haladt a mezõny.)
Posted 2013. September 02. - 08:20
És volt még egy elvetemült aki országuti (1"!) slick gumikkal tekert fel a kékestetõre, nem tudom mi lett a vége
Rajtszám nélkül ment a paraszt , lefelé meg jól föltartott pár embert.No comment.
Posted 2013. September 02. - 08:13
Posted 2013. September 02. - 08:08
Ami viszont tetszett :
A póló színe és a rajta lévõ nyomat, nagyon korrekt.
Nagyon jó ötletnek tartottam a Kékesre irányított szurkolói buszt! Jó volt fent a hangulat, rengetegen voltak, és a dobos is jól adta a ritmust!
Megfelelõ számú frissítõpont volt a középen. A Dinnye nagyon jól esett. A segítõk is igyekeztek. Én is sokkal kevesebb szemetet láttam a pályán szétszórva, remélem nem az erdõbe lett bedobálva!
Örülök, hogy sok fotós (reméljük minél többen közkincsé teszik a képeket) volt , és rengeteg tv-stábot is láttam. Reméljük jó hírét viszik a rendvénynek és végre lesz egy nagy szponzor is újra a sorozat mellett!
sajnáltam:
Nem volt szervizcsapat :-( pedig szombaton nagyon jól jött volna.
egy két sporttárs még mindig nem tudja megérteni, hogy nem a kordonon kell bemászni hanem idõben be kell állni...
Posted 2013. September 02. - 07:55
Nagyon várom már a fotókat!
Posted 2013. September 01. - 23:32
Posted 2013. September 01. - 22:46
Nem tudom, minek koszonheto, de a Duna Maratonhoz kepest joval kevesebb szemetet lattam elszorva az erdoben.
Posted 2013. September 01. - 22:43
Kékestetõrõl lefelé Ti is belefutottatok a lódarázs rajba, akik az új alkotmány szerint védték a területüket?
Hogyne, engem meg is csipett egy a combtovemtol kb 5 cm-re. De mar nagyjabol el is mult...
LGee
Posted 2013. September 01. - 22:32
Igen. Meg is csípett az egyik. Ki is álltam miatta, mint kiderült alergiás vagyok rá....
Itt szeretném megköszönni azon kedves Sportás segítségét aki hívta a dokit és jópár percet mellettem vesztegelt. KÖSZÖNÖM!!!:-)
Illetve a többi doki segítségét.
Mit adott a doki?
A sebesség mindent megold.