Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Engem végtelenül zavarnak a betolakodók. Szerintem elõre meg kéne mondani, hogy aki oldalról a kordonon átmászik, elõrefurakszik, azt ki fogják zárni a versenybõl - és ki is kéne zárni mindenkit aki ezt megteszi. Hamar leszoknának a dologról.
Valóban jó lenne egy jó beszólítós rendszer, mert az nem megoldás, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy õ a nagy ász, és ezért bemászik, furakszik. Ha elég sokan gondolkodnának így, akkor abból elég jó bunyó kerekedne.

Elöl tényleg csak azok teszik be oldalról , akik az abszolút elsõ 20-ban végeznek.Ott ebbõl sosincs gond , mindenki ismeri és elismeri õket.Nem hiszem , hogy emiatt ki kéne zárni az élmezõny egy részét.Az eredmények azért magukért beszélnek.Hátrébb nem tudom mi a helyzet.Néha ott is látok "betolakodót" , nem tudom mennyire zavaró a verseny végkimenetele szempontjából.Ha valaki kap egy órát az elejétõl és mégis "befurakszik" , annak önismereti problémái lehetnek.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok

Ha valaki talált volna egy fehér keretes BBB szemüveget, kék enyhén karcos MLC lencsével, meghálálnám a becsületes megtalálónak.
Kb. az utolsó 10 kilométeren hagytam el... (közép táv)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

A csalók számoljanak el önmagukkal és gondolkozzanak el azon, kit is csaptak be tulajdonképpen. Nekem többet ér, hogy elég keményen megdolgoztam a mostani formámért és bizony még a gondolatig sem jutok el, hogy itt-ott levágni, átvágni.
Szóval, ez a Mátra nekem nagyon tetszett, szuper pálya és remek kis ösvények voltak benne, lefelében még 3 mini-letörést is meg kellett ugrani, imádtam! :)

Félreértettél.Arra gondoltam , hogy VÉLETLENÜL "csalja" le a pályát.Helyismeret hiányában nehéz lenne direkt levágni itt-ott.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás

Ráadásul a Bacsekot az a hülye p.... hátra is zavarta iszonyatos sápitozás közepette...

Engem végtelenül zavarnak a betolakodók. Szerintem elõre meg kéne mondani, hogy aki oldalról a kordonon átmászik, elõrefurakszik, azt ki fogják zárni a versenybõl - és ki is kéne zárni mindenkit aki ezt megteszi. Hamar leszoknának a dologról.

Õt miért is nem szólítják be? Meg azokat , akik rendre dobogón végeznek?

Valóban jó lenne egy jó beszólítós rendszer, mert az nem megoldás, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy õ a nagy ász, és ezért bemászik, furakszik. Ha elég sokan gondolkodnának így, akkor abból elég jó bunyó kerekedne.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A Mátra maratonon készült 1556 képembõl itt és itt tudtok mazsolázni

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ha véletlenül le lehetett "csalni" pár Mátrát nem is ismerõ embernek a pályát , akkor azért annyira mégsem volt minden maga a tökély.A kevésbé egyértelmû elágazásokban miért spórolnak a neerremenjél X-ekkel...?Volt pár ilyen hely.

A csalók számoljanak el önmagukkal és gondolkozzanak el azon, kit is csaptak be tulajdonképpen. Nekem többet ér, hogy elég keményen megdolgoztam a mostani formámért és bizony még a gondolatig sem jutok el, hogy itt-ott levágni, átvágni.
Szóval, ez a Mátra nekem nagyon tetszett, szuper pálya és remek kis ösvények voltak benne, lefelében még 3 mini-letörést is meg kellett ugrani, imádtam! :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

A kordonon átmászas engem is zavar. Tok kényelmetlen.
Azért ha valaki nem varja magat az elso absz. 20-ba azt nem hiszem, hogy zavarja amint a Bacsek bemászik. Szerintem meg mindig sokan vannak a startnal eronletuknek nem megfelelo pozicioban.

Ráadásul a Bacsekot az a hülye p.... hátra is zavarta iszonyatos sápitozás közepette...Õt miért is nem szólítják be?Meg azokat , akik rendre dobogón végeznek?
Off
Úristen!Most nézem , hogy teleszórtam a fórumot.Hogy kell összeszedni ezt a sok idézetes hozzászólást egybe?
On

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

egy két sporttárs még mindig nem tudja megérteni, hogy nem a kordonon kell bemászni hanem idõben be kell állni...

Egy-két sporttárs esetleg bemelegíteni megy , nem fél órával a rajt elõtt beállni.Tõlünk nyugatabbra nem zavarják el a kisebbségi zavaros pályabírók a saját mezõnyükbe oldalról beállókat.Nálunk sajnos még mindig probléma az , hogy a 183.helyezett "idõben áll be".(Tisztelet a kivételnek)Eleve nem értem , hogy chipes rendszernél miért nem megoldható , az elsõ mondjuk 30 helyezett - az összetettben - külön boxból való behívása a beszólítottak után.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
A kordonon átmászas engem is zavar. Tok kényelmetlen.
Azért ha valaki nem varja magat az elso absz. 20-ba azt nem hiszem, hogy zavarja amint a Bacsek bemászik. Szerintem meg mindig sokan vannak a startnal eronletuknek nem megfelelo pozicioban.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Elõször mentem a Mátra Maratonon, szuper volt a pálya és nagyon élveztem. Az sem zavar, hogy háromszor vagy négyszer letértem a jó útról. Egyszer utánam szóltak, kétszer vagy háromszor pedig 5 vagy maximum 10-15 méteren belül magam észrevettem, hogy rossz felé megyek és visszafordultam, de ez mindegyik az én hibám volt; szóval, a jelölésre nem lehetett panasz. Étkeztetés, itatás, pályabiztosítás szerintem szuper volt, rajtcsomaggal nekem nincs gondom. Ráadásul, végre sokkal kevesebb papírt kell majd a szelektív hulladékgyûjtõ papiros fakkjába dobnom (go green!:P), kivéve persze a pakli kártyát, ami jó lesz pasziánszozni.

Nagyon várom már a fotókat! :)

Ha véletlenül le lehetett "csalni" pár Mátrát nem is ismerõ embernek a pályát , akkor azért annyira mégsem volt minden maga a tökély.A kevésbé egyértelmû elágazásokban miért spórolnak a neerremenjél X-ekkel...?Volt pár ilyen hely.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Az 1'' slick gumis esett egy nagyot kékesrõl lefelé, nem tudom, utána hogy ment...

Remélem sehogy.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Jo volt a mai idojaras, nagyra ertekeltem a frissitonel a gorogdinnyet. A rajtnal kapott kartyacsomag meg az italpor tok ertelmetlen volt.

Nem tudom, minek koszonheto, de a Duna Maratonhoz kepest joval kevesebb szemetet lattam elszorva az erdoben.

Akkor nem tudom hol tekertél a mezõnyben , én pont az ellenkezõjét állapítottam meg.Fõleg kulacsból.(Persze én azért beérek a 40. helyen , lehet , hogy az a szemétmennyiség maradt a végéig , míg a Dunán nõtt , ahogy haladt a mezõny.)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

És volt még egy elvetemült aki országuti (1"!) slick gumikkal tekert fel a kékestetõre, nem tudom mi lett a vége :D

Rajtszám nélkül ment a paraszt , lefelé meg jól föltartott pár embert.No comment.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Ebben az évben a 24 óráson kívül ezt a versenyt élveztem a legjobban. Szeretem nagyon ezt a pályát. Tavalyhoz képest kb. 20 percet tudtam javítani,erõt is éreztem a mászásoknál, csak egyszer néztem be egy kanyart(hosszú táv még 60 km- es tábla).Lefelék nagyon jók voltak,29-es csak úgy hasított! Jól elfáradtam,de élveztem végig. Már csak edzeni kéne rendszeresen!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
A kártyapaklit én sem értettem de az italpor még jól jöhet.

Ami viszont tetszett :
A póló színe és a rajta lévõ nyomat, nagyon korrekt.
Nagyon jó ötletnek tartottam a Kékesre irányított szurkolói buszt! Jó volt fent a hangulat, rengetegen voltak, és a dobos is jól adta a ritmust!
Megfelelõ számú frissítõpont volt a középen. A Dinnye nagyon jól esett. A segítõk is igyekeztek. Én is sokkal kevesebb szemetet láttam a pályán szétszórva, remélem nem az erdõbe lett bedobálva!
Örülök, hogy sok fotós (reméljük minél többen közkincsé teszik a képeket) volt , és rengeteg tv-stábot is láttam. Reméljük jó hírét viszik a rendvénynek és végre lesz egy nagy szponzor is újra a sorozat mellett!

sajnáltam:
Nem volt szervizcsapat :-( pedig szombaton nagyon jól jött volna.
egy két sporttárs még mindig nem tudja megérteni, hogy nem a kordonon kell bemászni hanem idõben be kell állni...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Elõször mentem a Mátra Maratonon, szuper volt a pálya és nagyon élveztem. Az sem zavar, hogy háromszor vagy négyszer letértem a jó útról. Egyszer utánam szóltak, kétszer vagy háromszor pedig 5 vagy maximum 10-15 méteren belül magam észrevettem, hogy rossz felé megyek és visszafordultam, de ez mindegyik az én hibám volt; szóval, a jelölésre nem lehetett panasz. Étkeztetés, itatás, pályabiztosítás szerintem szuper volt, rajtcsomaggal nekem nincs gondom. Ráadásul, végre sokkal kevesebb papírt kell majd a szelektív hulladékgyûjtõ papiros fakkjába dobnom (go green!:P), kivéve persze a pakli kártyát, ami jó lesz pasziánszozni.

Nagyon várom már a fotókat! :)

Vincent Vega

Vincent Vega

új vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Az 1'' slick gumis esett egy nagyot kékesrõl lefelé, nem tudom, utána hogy ment...

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Jo volt a mai idojaras, nagyra ertekeltem a frissitonel a gorogdinnyet. A rajtnal kapott kartyacsomag meg az italpor tok ertelmetlen volt.

Nem tudom, minek koszonheto, de a Duna Maratonhoz kepest joval kevesebb szemetet lattam elszorva az erdoben.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Kékestetõrõl lefelé Ti is belefutottatok a lódarázs rajba, akik az új alkotmány szerint védték a területüket?

Hogyne, engem meg is csipett egy a combtovemtol kb 5 cm-re. De mar nagyjabol el is mult...

LGee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen. Meg is csípett az egyik. Ki is álltam miatta, mint kiderült alergiás vagyok rá....
Itt szeretném megköszönni azon kedves Sportás segítségét aki hívta a dokit és jópár percet mellettem vesztegelt. KÖSZÖNÖM!!!:-)
Illetve a többi doki segítségét.

Mit adott a doki?

A sebesség mindent megold.