Nem voltam ott, így kicsit feltételesen írom, de nem lehet, hogy csak Te érezted úgy, hogy bõven van hely? Ha tempónál Õ váratlanul nyomot vált, mert nem hall, akkor nincs az a széles út, amin ki tudod kerülni Ez sokszor felmerült már, szólni, semmibe nem kerül
Az tény hogy minden relatív, szoktam is szólni de most pont azért nem mert lassú kanyar volt amit õ lazán vett és ezért volt helyem lekanyarítani, nem volt rá esély hogy abból nekemjön, vagy fordítva. Nem is azért jegyeztem meg az esetet hogy na mit akar, hanem hogy csodálom hogy törött bordával elindul, vagy bár nem valószínû de ha ott helyben törte el, akkor így végigmegy.
Nekem nagyon tetszett a pálya, bár a felszerelésem jelentõsebben változott (hardtail 26", 2 bar belsõvel -> 1,6 bar tubeless), tavaly mindkét kulacstartóm letört, el is vesztettem az egyik kulacsom és a másik megsérült, miközben keresgéltem az alkatrészeket tucatjával haladtak el mellettem, aztán mert nem akartam a fogaimat is kirázni. Idén viszont lefelé repültem és a (javuló) erõnlétemhez képest egy bolyban haladók közül mindenkit otthagytam
A jelölésekkel középtávon semmi gond nem volt, nem lehetett eltévedni, csak egyszer ütöttem el majdnem egy pályabiztosítót mert túl gyorsan értem ki az erdõböl az aszfaltra ahol egy nem belátható kanyarodás volt
Frissítõk elrendezése/mennyisége is rendben volt, kettõt is kihagytam mert nem volt akkora hõség. A darazsakból szerencsére nem kaptam, jobbulást kívánok az érintetteknek.