Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

PS2: Tirszin Jani is szépen elkapta a fonalat, fõleg a második felében, ott is születtek kiváló fotók! (Nutrixxion)

Sziasztok!
Képek még, a teljes fesztiválról.
A MTB-osak itt találhatók: .../foto/2013/MTB

(Aki még ferde szemmel nézi, miért kérünk itt pénzt ketten is az eredeti, nagy felbontású képért, annak elárulom, erre a mostani 3 galériára 3 teljes napom ment rá. Ez ugye ismétlõdik csaknem hetente. Így az idõm kb. 1/4-ét ezzel töltöm, ami bizony jelentõs kiesés az úgynevezett munkából...)
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Itt találsz néhányat, de összevissza vannak a képek

https://www.facebook...43863583&type=3

Hali!A szombati XCC versenyrõl nem lõtt itt vki képeket?Amatõr kategória?:-)

Kefe10

Kefe10

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
PS2: Tirszin Jani is szépen elkapta a fonalat, fõleg a második felében, ott is születtek kiváló fotók! (Nutrixxion)

Kefe10

Kefe10

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Sziasztok.

Pár kép a versenyrõl https://picasaweb.go...traMaraton2013#

üdv.
Kezso

Kezso, azaz Zsolti, nagyon komoly sorozat!!!
Bár nem vagyok rajta, de tényleg élvezettel böngésztem végig, szuper pillanatok, borotvaéles, kreatív kompozíciók, tényleg tökéletesen adja vissza a verseny hangulatát!
Gratulálok, nagy vagy! Szerintem messze a legjobb sorozat a versenyrõl - legalábbis amiket láttam.

PS: létezik, hogy Kreácsik Miki kicsit megsérült az utolsó emelkedõn? Meglepõ számomra a képsorozat.

Dragon1203

Dragon1203

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Köszi szépen a képeket! :)

Sziasztok.

üdv.
Kezso

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Átkozottul jó képek, köszi mindenkinek!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Sziasztok.

üdv.
Kezso

Nagyon köszi a képeket! Szuper vagy!

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok.

üdv.
Kezso

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Úgy látszik a Gyilkos Lódarazsak is beneveztek:D
Jobbulást az érintetteknek!

Scarlett

Scarlett

újonc

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Mátra maraton rövid táv videó :)
Mátra Maraton 2013 - YouTube

jubi71

jubi71

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Köszi szépen, és egészségére aki talált valami használhatót... :-) Uluwatu, Nikon D200-at, és Nikon 80-200 f2.8 obit használtam.

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
A speaker azt mondta, hogy a motorosok összeszedik az elhagyott tárgyakat, úgyhogy szerintem a szervezõknél érdeklõdj,hátha.

Sziasztok

Ha valaki talált volna egy fehér keretes BBB szemüveget, kék enyhén karcos MLC lencsével, meghálálnám a becsületes megtalálónak.
Kb. az utolsó 10 kilométeren hagytam el... (közép táv)

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

Nem voltam ott, így kicsit feltételesen írom, de nem lehet, hogy csak Te érezted úgy, hogy bõven van hely? Ha tempónál Õ váratlanul nyomot vált, mert nem hall, akkor nincs az a széles út, amin ki tudod kerülni Ez sokszor felmerült már, szólni, semmibe nem kerül

Az tény hogy minden relatív, szoktam is szólni de most pont azért nem mert lassú kanyar volt amit õ lazán vett és ezért volt helyem lekanyarítani, nem volt rá esély hogy abból nekemjön, vagy fordítva. Nem is azért jegyeztem meg az esetet hogy na mit akar, hanem hogy csodálom hogy törött bordával elindul, vagy bár nem valószínû de ha ott helyben törte el, akkor így végigmegy.

Nekem nagyon tetszett a pálya, bár a felszerelésem jelentõsebben változott (hardtail 26", 2 bar belsõvel -> 1,6 bar tubeless), tavaly mindkét kulacstartóm letört, el is vesztettem az egyik kulacsom és a másik megsérült, miközben keresgéltem az alkatrészeket tucatjával haladtak el mellettem, aztán mert nem akartam a fogaimat is kirázni. Idén viszont lefelé repültem és a (javuló) erõnlétemhez képest egy bolyban haladók közül mindenkit otthagytam :) A jelölésekkel középtávon semmi gond nem volt, nem lehetett eltévedni, csak egyszer ütöttem el majdnem egy pályabiztosítót mert túl gyorsan értem ki az erdõböl az aszfaltra ahol egy nem belátható kanyarodás volt :) Frissítõk elrendezése/mennyisége is rendben volt, kettõt is kihagytam mert nem volt akkora hõség. A darazsakból szerencsére nem kaptam, jobbulást kívánok az érintetteknek.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Nekem még ma is két tenyérnyi helyen piros, forró és be van dagadva a combom belsõ fele, a csípés helyén van egy 2 mm mély gennyes gödör, de a fullánk nincs benne. Sajnálom, hogy egy szemét darázs, meg egy megfájdult térd miatt feladtam a középtávot a 45. km-nél úgy, hogy onnan 10 km-t gurultam vissza. Így 55 lett a vége 60 helyett. Lódarázs nem jófej.

Hello! Jo latni, hogy mukodik a forum :) Velem tekertel egyutt a darazsak utan egy darabon, en voltam a Giant Trance-szel. Nekem is megvan meg a csipes nyoma, igaz, valamivel enyhebb, de amugy hasonlokeppen nez ki. A terdednek jobbulast!

LGee

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
A kutyussal én is játszottam szombati napon Kétkeréknél nagyon okos és aranyos volt remélem jól van.
Let's roll!

marklar320

marklar320

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Calciium, Suprastin és Metofhexat (ha jól olvasom) kaptam.

Nekem még ma is két tenyérnyi helyen piros, forró és be van dagadva a combom belsõ fele, a csípés helyén van egy 2 mm mély gennyes gödör, de a fullánk nincs benne. Sajnálom, hogy egy szemét darázs, meg egy megfájdult térd miatt feladtam a középtávot a 45. km-nél úgy, hogy onnan 10 km-t gurultam vissza. Így 55 lett a vége 60 helyett. Lódarázs nem jófej.

Jozzey

Jozzey

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Mit adott a doki?

Calciium, Suprastin és Metofhexat (ha jól olvasom) kaptam.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A pálya szerintem is az eddigi legjobb volt. Jó látni hogy folyamatosan gondolkodnak, és fejlesztenek rajta! Jó hogy felfedezték a Sz.Imre és Szén-patak völgy közötti S ösvényt! :)
A Szentlászló elõtti új rész is tetszett, jobb volt mint a tavalyi patakmeder. Bár nekem a régi (három évvel ezelõtti) változat a kedvencem, gondolom szervezési oka volt hogy ne arra menjünk(keresztül Szentimrén).
Néhány baki most becsúszott, pl. hogy elfogyott a céltáp. Ennek ellenére összességében jól éreztem magam, jobb idõt mentem mint tavaly(pedig voltak zavaró körülmények :))! Igaz, a Mátra a szívem csücske, elfogult vagyok :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

schmizo

schmizo

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Nagyon köszönöm a képeket! Végre találtam magamról! A DH-sok elég érdekes részt alkottak, de a kutya se volt semmi, elõzõ nap még Mátraszentlászlón a Kétkerék vendégháznál tanyázott:-) és állítólag megjelent a célterületen is :-)

Igen én is láttam a célban, ami vicces hogy a Szénégetõ és a Vörösmarty frissítõ között elõztem meg (lazán futott lefelé vagy 30-al) de amikor befutottam õ már ott döglött a célban lévõ itatónál. :) Nem semmi blöki!
Amúgy szerintem eddigi legjobb Mátra Maraton volt!

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Hali!A szombati XCC versenyrõl nem lõtt itt vki képeket?Amatõr kategória?:-)

Szia, lesznek képeim a szombati XCC-rõl és a Maratonról is, de legkorábban kedd este tudom feltenni.
J
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)