izomhod: Milyen telód van? Vmi fincsi MCU-s?
RST capa t5, 3. éves, de már mondtam úgy rémlik. Városba jó
Ja, és itthon meg is tuningoltam!
De jobb így, sokkal jobban éreztem magam.
Köszi.http://www.matramara...ndex.php?id=390
(54 pötty onnan mikor hót beteg voltam és Dunán csak rövidet mentem... igaz, ott nem is pepecseltem sokat, képet is csak vmi 3at lõttem...)
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Henger, Te ugye hosszút mentél? Nem találkoztunk, ezek szerint vagy nagyon elõttem, vagy mögöttem voltál. Mikor értél be?
Ezeket a pontokat hol találtad?54+1+1 pontom van idáig összesítettben, gondolom most hozzájön megint 1
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szerintem dobjátok össze az emlékeket, pontosan hogy nézett ki, hol állt, szólnék Eisinek, az ilyen nem való a pályára.
Mert egy telós gép nem feltétlenül gyorsabb, mint a merev. Meg így legalább többen felismernek.
Az idei volt a 3. teljesítés, mindig merevvel. Szerintem páran hülyének néznek emiatt, de felém nem mutatják.
Nem lehet, hogy összefutottunk a versenyen? Legalábbis volt egy srác, akinek szintén leszakadt a hátsó váltója és kért tõlem láncleszedõt. Valami 25 kilóméter környékén futottam vele össze, világos kék felsõje volt.