Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

izomhod: Milyen telód van? Vmi fincsi MCU-s?

RST capa t5, 3. éves, de már mondtam úgy rémlik. Városba jó :)

Ja, és itthon meg is tuningoltam!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Próbáltál már egy szobában (4mX6m) albérletben bicajt mosni, úgy hogy 5-en vagytok a fürdõszobára? Höhöhöhöhö...(szal azért nem mindenkinek van a garázsban komplett kerékpárszervíz, bringamosóval). Egyébként én se szaroztam (magyarul koszos is maradt a bringa rendesen), majd egyik hétvégén amikor egyedül leszek bent a fördõszobában fénysre subickolom darabonként szétszedve, aztán jöhet a bringatestápoló és mindenfajta kencefince, mint a csajoknál;-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

De jobb így, sokkal jobban éreztem magam.

Az a lényeg, nekem sincs már ma semmi bajom, ki is megyek egy levezetõ 30asra. :) Hosszútávval rajtolni jó, mert nem veszi el az energiát a kerülgetés, mindenki megy azért egy decens tempót, s nem kezd senki sem tolni minden kis meredélyen - én ezt nagyon élvezem benne. Mondjuk sajnos ez a kategórarajt csak a Bükkön/Mátrán van/volt, szerintem kötelezõ kellene, hogy legyen.

Ja - egy negatív tapasztalat. Akinek nem inge, ne vegye magára. Kedves MINDENKI (mondom, akinek nem inge...) - miért gondoljátok, hogy azzal, hogy negyed órán át suvickoljátok a bicajt és az összes küllõanyát kipolírozzátok, valamint láncszemenként átnyomjátok nagynyomással, s nem mellesleg hazavágjátok a közép-kormánycsapágyat, forgáspontokat, telót, azzal elõmozdítjátok a sor gyors haladását? Én simán 1 percre limitálnám a mosó per-kapita idejét - ha ezalatt az elsõ kerékig jutottál csak, akkor sorry, lehet újra sorban állni. Kegyetlenül felidegesít, hogy ez a rituálé mindig 50 perc sorbanállással kezdõdik. Pl lehetne csak "nagyjából" lemosni, pepecselni mindenki ráér otthon, ráadásul a bicikli is azt szeretné...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

http://www.matramara...ndex.php?id=390
(54 pötty onnan mikor hót beteg voltam és Dunán csak rövidet mentem... igaz, ott nem is pepecseltem sokat, képet is csak vmi 3at lõttem...)

Köszi.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
http://www.matramara...ndex.php?id=390
(54 pötty onnan mikor hót beteg voltam és Dunán csak rövidet mentem... igaz, ott nem is pepecseltem sokat, képet is csak vmi 3at lõttem...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Henger, Te ugye hosszút mentél? Nem találkoztunk, ezek szerint vagy nagyon elõttem, vagy mögöttem voltál. Mikor értél be?

Hosszút mentem, de 10kor rajtoltam a középtávval. Szénégetõig olyan 150 körüli átlagot mentem -ez kb. túratempó. Utána már kicsit komolyabban vettem a dolgot, így lett összesen 5:55. Ha tényleg odateszem magam, és nincs technikai malõr, 5:15-20 körülre saccolom, ennyi is sikerülhetett _volna. De jobb így, sokkal jobban éreztem magam.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

54+1+1 pontom van idáig összesítettben, gondolom most hozzájön megint 1 :D

Ezeket a pontokat hol találtad?

A sebesség mindent megold.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Én is közel merevvillával mentem. Egy-egy rázósabb lejtõ után, amikor levettem az ujjaimat a fékról pihentetni, kimeredtek elõre, mint valami kincsjelzõ pálcák a westernfilmekben:)

A telóm 20 celziusz fok alatt érezhetõen kemény, 15 körül kb 2 centit mozog. Jövõre kidobom, és vezsek bele egy normális merevvillát:peace2: :peace2: :peace2: :peace2: :peace2: :peace2: :peace2:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
54+1+1 pontom van idáig összesítettben, gondolom most hozzájön megint 1 :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem az összes frissítési idõm kemény 34 másodperc volt, ennyit álltam, ez azért annyira nem rossz. :)

Rémhörcsög - Mátramaratonra azért zorkó a merev, volt 1-2 lejtõ, ahol csõgázzal mentem el a nép mellett a fullyval. Meg hát én nem vagyok olyan kemény. :)

Henger, Te ugye hosszút mentél? Nem találkoztunk, ezek szerint vagy nagyon elõttem, vagy mögöttem voltál. Mikor értél be? Nekem tragikus 5:30 körüli az idõm, szóval valószínûleg elõttem...(pont meg is lepõdtem, mert nem értelek utol az elsõ hegyen - mondjuk én hülye módon osztom be, kb felmegyek a 10. hely körülire, majd onnan hanyatlom le a maradék féltávon :) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Lehet hogy a táskásokat szólította le,(ha volt annyi esze) azok vszínû hordanak. (én is mikor táskával vok)
Tyû, 19 percet lazsáltam (+pumpáltam) tekerésen felül. Mondjuk ennek legalább felét tuti a 37es frissítõnél töltöttem :D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szerintem dobjátok össze az emlékeket, pontosan hogy nézett ki, hol állt, szólnék Eisinek, az ilyen nem való a pályára.

Nem lehet, hogy csak poénkodott? Különben is, ki a fene hord magánál pénzt egy versenyen - súly, meg minden. :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Eredmények:
http://www.mtbsport...._matra_2007.pdf

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem poénkodott, azt hitte itt fog zsebpénzt szedni. De rábaxott, mert aki dobogóra hajt nem csal, mi meg nem dobogóra hajtunk hanem a túrára :)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Szeritem az a kissrác csak poénkodott, nem kell ezt komolyan venni, pláne nem Karcsit szórakoztatni vele, de mind1.
One planet, one tribe...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Nagy üzleti érzéke lehetett amúgy a srácnak, mert ki a p*csa visz pénzt magával verseny közben?! Vagy volt valahol egy resti, ahol meg lehetett állni forraltborozni?! Ha én ezt tudom arra kanyarodok... :-DDD Egyébként egy gáz volt csak a versennyel, besoroltak Master1 Nõi kategórába... én hülye meg szóltam, pedig ott dobogó körül lettem volna, legfeljebb azt hazudtam volna, hogy anno tagja voltam az NDK nõi úszócsapatnak, azért nézek ki így;-)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Henger: Akkor én most mutatom :D (persze nem komoly, mindeki azzal teker amivel akar)
Részben poénból full merevvel menten Vonyarc-Kesztehely mögött a hegyekben, nem vészes; de mátrára nem mentem volna azzal az tuti :).

Zed: 16 év körüli srác, asszem picit hosszabb világos(szõke v. világosbarna) hajjal. Képet tudok mutatni hgoy melyik rész elött volt; vagy azon a részen volt, ahol tavaly feljöttünk 30 körül a hegyre, itt meg elöbb leküldtek, csináltunk egy karistot, és mikor feértünk végre a ehgyre az elött volt párszázméterrel; a nagyon megfogó sár után jobbra kanyarodott fel immáron normális a talajon az út; na ott állt - hátha így már jobban tudjátok hol :D.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts

Mert egy telós gép nem feltétlenül gyorsabb, mint a merev. Meg így legalább többen felismernek. :)
Az idei volt a 3. teljesítés, mindig merevvel. Szerintem páran hülyének néznek emiatt, de felém nem mutatják.

nemcsakhogy merev, de "veterán" is. ritka a mezõnyben az tuti.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
környéken egyedül volt szervezõként, km-t már írtam, meg egyezik is Pite számával. Felfelé, jobbos visszafordítónál állt, ööö asszem magas, szõkés, elég fiatal srác volt. cipõméretet nem tudok...
B

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Nem lehet, hogy összefutottunk a versenyen?:) Legalábbis volt egy srác, akinek szintén leszakadt a hátsó váltója és kért tõlem láncleszedõt. Valami 25 kilóméter környékén futottam vele össze, világos kék felsõje volt.

Én voltam! :) Azért kértem, mert arra gondoltam, hogy csinálok belõle egy single speed szerûséget és akkor tovább tudok tekerni. Természetesen városban mindig van nálam minden sz*r, de maratonra minek. Világos kék felsõ és bordó bukó :)
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."