Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

...!433 kép! :clap: www.mtb.mindenkilapja.hu

Lehet kérni nagyobb felbontású fotót?
Az egyiken felfedeztem magam.... :-)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Igen estére színházjegyem volt! :sloneczni ...és sajnos Rólad ezúttal az elején is lemaradtam :cry: GYÕRÚJBARÁT???

estére??? hol volt még az este, amikor beértem a hosszúról??? :) mire LustaTömzsit a dobogóra szólították, én már túl voltam a hatodik tál darás tésztán... :) szóval rólam is készülhetett volna pár kép azér`
24 órásra jössz fotózni?
...innentõl nyélen!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

süssetek ;)

receptek:D:D

http://www.kanjers.nl/fun/recepten/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

mivel nekem is ízlett, jól megkérdeztem a forgalmazót, aki azt írta h már kivonták a forgalomból... talán még korában lehet. marad a sütés :)
B

http://www.kanjers.nl/

nyamm-nyamm!

nem csak a forgalmazást állítják le? a gyártást is?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

És egyiken em vagyok rajta. Lehet, hogy mégsem a Mátra Maratonon voltam :scratchhe
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
most ültem le utánajárni a keksznek vgay minek, de látom nem csak engem érdekel:)

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Igen estére színházjegyem volt! :sloneczni ...és sajnos Rólad ezúttal az elején is lemaradtam :cry: GYÕRÚJBARÁT???

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Jó képek, de kár hogy a hosszú távosokról olyan kevés készült :(

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
jó volt
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

elZúzda

elZúzda

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
A mézes/akármis tényleg nagyon jó volt, azt ettem végig. Egyébként azért volt ilyen sok belõle, mert szeptemberig jó, utána lejár. Dehát kit érdekel :)
"Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amirõl õk úgy tudják, hogy tudjuk." Irányított szakasz

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Hehehehe éppen összecsinálom magam az egyik képen a szezám utcás mezemben:-))) Brilliáns felvétel:lol1:

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
mivel nekem is ízlett, jól megkérdeztem a forgalmazót, aki azt írta h már kivonták a forgalomból... talán még korában lehet. marad a sütés :)
B

elZúzda

elZúzda

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Csak Tomi ment bukó nélkül és õ is csak azért, mert otthon felejtette. Vissza meg vonattal nehéz fordulni :) Szerintünk is nagyon fontos a bukó!!! De ha már az ember befizette a pénzt..., persze akkor sem kell, hogy szétloccsanjon a feje, de gondolom vigyázott. Meg különben is, akkor fájt a keze :)
"Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amirõl õk úgy tudják, hogy tudjuk." Irányított szakasz

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

A mézes izé engem is érdekel!

süssetek ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Képek hétvégén lesznek csak, Kedvesem nálam hagyta az adatkábelt :); de lényeg hogy jönnek...
A mézes izé engem is érdekel!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Skacok, hol lehet olyan fincsi mézes kekszet venni, mint ami a startcsomagban volt?

Nem karamellás volt? :chin:

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Skacok, hol lehet olyan fincsi mézes kekszet venni, mint ami a startcsomagban volt?

nekem a piskóta ízlett nagyon ami a faszénégetõknél volt...

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Haverom a DM-ben látott,de még nem gyõzõdtem meg róla személyesen.. Engem is érdekelne...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)