Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
eladó a következõ két nevezés:
- férfi középtáv
- nõi rövidtáv
06-70-237-5777 vagy privát üzenet

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
eladó egy férfi középtáv nevezés, 3500 Ft.
70/457-2654 (lehetõleg du. 5 után) vagy privátban

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
le van szarva a gumi, felnin megyek végig!

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Szerintem azért 2.2-2.3-ra fujt tubeless gumikkal igen jól lehet haladni a köveken,fõleg ha még egy kicsit ballonos is.Azért egy 4bárra fujt gumi igencsak pattog a köveken fõleg lefelé.Komfortérzet teljesen más.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

:lol1: Gyerekek, ezt hol olvastátok? Ti tekertetek már egyáltalán a Mátrában? 1.7-essel is végig lehet csapatni 4 baron, ne most induljon el a "ballonos gumi KELL c. pánikkeltés". A DM hosszún (jajj, bocs, ott SÁR van, ott a SÁRGUMI téma a nyerõ :D) különben is több kõ van (szerintem). De mindenki idegelje csak magát, ahogy csak szeretné, csak majd kérlek húzódjatok le, ha jövünk. :P

Gy.k. - Nem ezen múlik, tök átlagos terepgumival gyertek, tök átlagos beállításokkal.

Ja, tavaly én 4 bar-ra (!!!) fújt 1.8-as IRC-vel csapattam végig a hosszút pontosan 5 óra alatt. Sehol nem éreztem hátrányát hogy nem 2 bar-ra fújt 2.1-es gumival megyek. Mondjuk én nem is szeretem azokat a nagyon duci gumikat. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik hogy egy fully-val voltam...
...innentõl nyélen!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

szentimrén 2x megy át a hosszú. gondolom az elsõre gondolták az öt órát. szerintetek?

Szerintem meg a második átmenetet értették ezalatt - onnan még 2 órát agonizálhatsz a célig, s 7 óra alatt csak letekeri bárki...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Gumi sztem is picit túl van lihegve, az a lényeg hogy ne kis nyomáson gyertek (akik nem lassan közlekednek; pehelysúlyú lassú rájdereknek úgyismindegy) szerintem mert megint kerülgethetjük a sok felütésest javító embert (mint mindig)...

Az 1,9rõl 2,0-re való upgrade meg úgy ahogy van ***.

Inkább arról meséljetek nézte-e már vki az új útvonalat, a vérlázítóan sok aszfaltot tartalmazót... (14km, pff :( )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
kozep felnott ffi nevezes erdekelne, privatban keressen, akinek van folosleges! koszi!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Sztem. nyugodtan néhetsz min 1 2.0-ás gumit.

:lol1: Gyerekek, ezt hol olvastátok? Ti tekertetek már egyáltalán a Mátrában? 1.7-essel is végig lehet csapatni 4 baron, ne most induljon el a "ballonos gumi KELL c. pánikkeltés". A DM hosszún (jajj, bocs, ott SÁR van, ott a SÁRGUMI téma a nyerõ :D) különben is több kõ van (szerintem). De mindenki idegelje csak magát, ahogy csak szeretné, csak majd kérlek húzódjatok le, ha jövünk. :P

Gy.k. - Nem ezen múlik, tök átlagos terepgumival gyertek, tök átlagos beállításokkal.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nemhiszem

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
"- A hosszútávon azon résztvevõket, akik a limit idõ elteltével nem haladnak át az ellenõrzõ pontokon, a rendezõk egy rövidebb, aszfalt úton a célba irányítják. Limit idõt mérünk az alábbi helyeken:

>> Görgõi úton, a Szénégetõk frissítõ utáni elágazásnál (limit idõ 3 óra - vagyis 12:30)

>> Mátraszentimrén a frissítõnél (limit idõ 5 óra - vagyis 14:30) "

szentimrén 2x megy át a hosszú. gondolom az elsõre gondolták az öt órát. szerintetek?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Sok sikert nagyon jól szoktál tekerni.:) És ne feledd a láncod patentszemes.:)

kössz!... most már ezt sem felejtem;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja, mindenki tudja, nem ezen mulik de olyan jó elhinni, hogy egy 0,2bar nyomsákülönbséggel "jobbak" lehetünk
közben a nagyfiuk meg egy ty 22 es tescos bringával is 2+ órákat raknának ránk :-)))

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

keményen edzek a mátrára, remélem meg lesz az eredménye... tavaly ez volt az elsõ maraton versenyem... tetszett... kíváncsi vagyok, milyen lesz most! csak hát így nem tudom majd összehasonlítani az idõeredményemet:((merthogyezcsak28km)

Sok sikert nagyon jól szoktál tekerni.:) És ne feledd a láncod patentszemes.:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
amúgy tényleg nem

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Nem ezen múlik !:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
énmeg csak szimplán rakok be egy normál, nem "lightosított" belsõt, és 0.3-0.4 barral kevesebbet fújok a gumiba...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
keményen edzek a mátrára, remélem meg lesz az eredménye... tavaly ez volt az elsõ maraton versenyem... tetszett... kíváncsi vagyok, milyen lesz most! csak hát így nem tudom majd összehasonlítani az idõeredményemet:((merthogyezcsak28km)

Schwalbe RR/NN... ide igazán jó lesz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Minimum 2,5ös gumi és elõl-hátul 200mm rugóút kell. Ha ez nincs meg el se induljatok.
Gabi, maradhat, végig lehet vele menni, de ha van nagyobb akkor inkább azt rakd fel.

A sebesség mindent megold.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

1.9 traffic, maradhat?
vagy nézzek ballonosabbat?

Sztem. nyugodtan néhetsz min 1 2.0-ás gumit.
www.sintesibikes.com