Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Így már kezd összeállni a kép, idáig azon gondolkoztam, hogy kerültem a 3. helyre. Féltem, hogy valami kavarodás miatt esetleg más megérdemelt helyét foglaltam el a dobogón.
Így már azért jobb, most már büszke vagyok rá!

Gratula Kriszta, ügyes voltal, csak így tovább... Lassan lenyomod Zolit is :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
vannak már fenn vhol képek?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nem Gatorade, hanem Powerade volt a csomagban. Én kéket kaptam :)
Inkább a kanyarok elõrejelzését hiányoltam, a veszélyt jelzõ táblákat nem. Bukni itt szerintem nem a köves helyeken lehetett, hanem a laza murvás kanyarokban, de az ilyen helyekre máshol sem szoktak táblát tenni, ezért én nem hiányoltam a halálfejes táblákat. Viszont ahol felütöttem (3. frissítõ elõtt), ott jó lett volna egy ház méretû LED-es kivetítõ "Vigyázz Zed, fel fogod ütni!" feliratal ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

gatorade a csomagban? úgy érted a nevezési szatyorban? nekem nem volt benne

Biztos lenyúlták...nekem a rajtszámom sarkát lopták el(baromság ez a sarok jegy),de így is kaptam kaját!
Team Heavy Pedál Szeged

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Egy srác több meg nem jelent ember nevezését vette fel és véletlenül az egyetlen lány rajtszámát tette fel. Ezért volt a kavarodás.

Így már kezd összeállni a kép, idáig azon gondolkoztam, hogy kerültem a 3. helyre. Féltem, hogy valami kavarodás miatt esetleg más megérdemelt helyét foglaltam el a dobogón.
Így már azért jobb, most már büszke vagyok rá!
Levezetésnek indulunk is a Pilisbe egy tekerésre.
Zoli csinált vagy 380 képet, délutánig kitartás, ha megjöttünk, feltölti.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia. Mi összesen 5 csomagot vettünk föl, mindegyikben volt izo! De sajna hiányosságok mindenhol elõfordulnak. Az én zacsimból pl. hiányzott az a betûkirakó micsoda, de ezt nem is bántam. Ha a lötyi hiányzott volna, az persze sokkal nagyobb baj lett volna. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
gatorade a csomagban? úgy érted a nevezési szatyorban? nekem nem volt benne

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Grat a szervezõknek. Szerintem majdnem hibátlan volt a szervezés. Csodálkozva olvasom ezeket az eltévedéseket. Szerintem bõségesen ki volt jelölve, jó helyeken, jó méretben. Persze az is lehet, hogy csak a Szekszárd Maratonon edzõdtem. :)) Meg az is lehet, hogy ott tévedtek el ahol éppen láttam valami suhancot letépni a piros szalagot (aszem ott ahol ráfordultunk a sárga + -re. ) Akartam szólni valami szervezõnek, de sajnos utána egyhamar nem volt neonmellényes a közelben.

egyetlen apró apró dolog: esetleg lehetett volna figyelmeztetõ táblákat tenni a veszélyes helyekre, mert láttam pár elszállt kollégát az útfélen.

Nagy élmény volt, köszönöm.

A kék mezes kolléga, aki Specializednak nézte a bicómat majd rájött, hogy csak a mezemre emlékezett korábbról, nem fórumos véltelenül?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
HI ALL!
Középtávon is volt eltévedés?Mert én minden jelölést jól láttam!
23. hely kielégítõ számomra bár 3-óra alá kellett volna menni,ha a végét nem pofázom el még jó is lehetett volna.
Mérleg:A 4 top maraton defekt/görcs/bukás nélkül -végre egy jó év.
-Itatók korrektek voltak,bár 2 itató kicsit kevés nem magam miatt.(vagy a kékesen is volt?)
-A csomagban lévõ Gatorade jó ötlet,mégjobb ha a célban kapjuk rögtön hûtve..mint 2 éve.
-Jelölés tûrhetõ
-Fürdési lehetõség gyakorlatilag 0
-Szpíker 0 - Azért Ádám kell ide,mégha nem is tudja nevem kimondani.
A történetei a szegediekrõl mindig tetszenek.
-zene határeset
-MASSZÁZS 5
-Rendes versenytársak(már nem kell szólni,hogy "jobbról" a fékhangra-krákogásra elengednek,fõleg a rövidesek)

24 óráson re

ÜDV
Team Heavy Pedál Szeged

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
igen, õ:)

amúgy volt olyan férfi felnõtt, akinek a rajtszámán nõi master 2 szerepelt:P

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Egy srác több meg nem jelent ember nevezését vette fel és véletlenül az egyetlen lány rajtszámát tette fel. Ezért volt a kavarodás.

Õ volt a Pántya-Vida Zsuzsa?

Akkor már mindent értek!! :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

A giant gyömrös kis srácnak jobbulást aki az utolsó pár km-en esett egy csúnyát é mentõt kellett hozzá hívni.

Gönczi Gergõ esett? Hosszúhajú srác, nem látom a listán:confused:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem alapvetõen tetszett három dolgot leszámítva a 3/4 órás sorbaállást a parkolás elõtt, a rövidtáv 1/3-át kitevõ aszfalt ill. a mulya pályabírók pl. az egyik nem volt a helyén kb 10-en elmentünk egyenesen 3 km múlva megfordultunk akkor jött ki a bokor mögül a gatyáját húzkodva a +6 km eltekintve vicces olt jót röhögtünk. A kaja ehetõ volt de azért egy kis husika nem ártott volna bele. Elcsábítottam a barátnõm fiát is neki ez volt az elsõ (nekem második :) ) tetszett neki nagyon leszámítva a két defektjét és az utosó 5km sétát amit egy váltótöréses kollégával tett meg, cserébe szép tapsot kaptak a célba.
A giant gyömrös kis srácnak jobbulást aki az utolsó pár km-en esett egy csúnyát é mentõt kellett hozzá hívni.
Azért egy zuhanyzó nem ártott volna. Jövõre jövünk)))

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
111

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja igen, rövid távon is volt egy hely, ahol csak az útra, de már a kanyarban volt felfestve a jelzés. Ezért csak marha késõn vettük észre, még épp be tudtuk venni a jobb kanyart. Ám volt olyan, aki hiába fékezett, továbbszáguldott a lejtõn.

Mc Pite, ez MO-on már az elég jó marcik közé tartozik. Ha az "ennyire rosszakra" még nem mész el, akkor egy évben max. egy versenyre fogsz tudni elmenni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

csak, mert beszéltünk a Zoliékkal, s mondták hogy Kriszta is 4.-nek hitte magát /kötõjel elé kell a pont??/
aztán szólitották a dobogóra
vagány csaj az tuti, jól rakja felisleis

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát, annyira nem fáj a szívem hgoy nem tudtam elmenni; a sok aszfalt, a rossz kijelölés, a pályán kevesen/rossz helyen/inaktívan álldogáló rendezõk és a hangula tmind elég kényes szempont nálam; ennél rosszabb csak akkor lehetne ha lejtõkön is tekerni kéne :D

Reméljük jövõre még jobb lesz és tudok is menni :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Gabi!
kötõjel elé nem kell pont. tehát pl 4-én...
on
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Jól elkúrtuk. Úgy gondoltuk, hogy csak átgurulunk sástóról... Ja, gyalog végül gyorsabb volt. Rajtszámátvétel, majd keresem az autót a parkolóban bõ tíz percig, semmi. Kiderült, hogy nem engedték fel. A rajt pillanatában sikerült elõvennem a bringát az autóból... Na mindegy, mi voltunk hülyék...
Ez a harmadik Mártám, és ahogy eddig is, most sem okozott csalódást a pálya. Végre egy olyan maraton, ahol tényleg olyan érzésem van, hogy montizom.
A kijelölésban voltak hivák. Két olyan kanyar volt, ami lejtõre esett, nem jelezték elõre és nem is sikerült annyira lelassítani, hogy be tudjak fordulni. Továbbmegy, visszafordul, bekanyarodik. A Dante által említett kitérõ majdnem nekem is megvolt. Az elõttem haladó srác be is nézte, és csak a vak szerencsének köszönhetõ, hogy észrevettem egy kõre felfestve a nyilat, ami nem volt túl feltûnõ. Megálltam, rákiáltottam a rendezõgyerekre, hogy arra? Mire válaszolt, hogy arra hát. Aztán még a versenyzõ srác után is kiabáltam, hogy áááájááámegnemarra! Az nem világos, hogy ha ott állt három rendezõ, akkor miért nem tûnt fel nekik, hogy az emberek sorban rossz irányba mennek...
A tech support zseniális ötlet. Egy felütés után kaptam egy belsõt, és pumpát is, külön be volt készítve a prestásra és autósra állított pumpa! A következõ ponton láncolajat kértem, volt, sõt segítséget is kaptam! Pumpát olajat egyébként a legtöbb frissítõn láttam. Mindenhol volt hígitatlan iso, etalon. Az egyetlen tréfás megoldás a Kékes frissítõ volt, murvás lejtõn, ahol fékezni kell, mert jön a kanyar nehezen tudok vizet hörpintgetni. Érdekes, hogy a sípályán több lankás szakasz volt, ami tökéletes lett volna frissítõnek, szóval nem értem...
Ausztria, Kenguruk földje!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

milyen volt a bükki móka? pf-nek irtam smst, megvolt a száma
no, majd télen :-))

Jelentem jó volt! :) SMS-rõl nem szólt PF.
Nézzed meg a képeket az én, meg PF, meg Sanyi képtárában és akkor láthatod is hogy jó volt! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_