Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Started by
kölyök8
, 2006. September 19. 15:08
Posted 2011. February 04. - 11:11
Posted 2011. February 04. - 08:52
Ejj, ezek a könnyûvérû ukrán nõk. Most már tudom, miért vannak annyian a "felnõtt iparban"
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2011. February 04. - 08:40
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. February 04. - 00:14
irtam én is...kommentbe is meg a stafff-nak is,várom mi lesz a vége
szerk.:törölte a kommentet
szerk.:törölte a kommentet
Posted 2011. February 03. - 23:50
Ez nagy szemétség, hogy engedik kitörölni a hozzászólásokat.
Nem baj, a beszélgetés megvolt és elküldtem a staffnek, meg jelentettem úgy egyébként is, hogy az aukció csalásnak mondható, nha mind1.
Posted 2011. February 03. - 23:48
Ez nagy szemétség, hogy engedik kitörölni a hozzászólásokat.
Posted 2011. February 03. - 23:24
Kitörölte és
Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntõl, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt.
Mind1, jelentettem egyébként a vatera staffnek. ^^
Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntõl, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt.
Mind1, jelentettem egyébként a vatera staffnek. ^^
Posted 2011. February 03. - 22:46
Nem tudom, de ilyen téren buzgó mócsing vagyok. Szóval 'fogyasztóvédõ', ha valamilyen területen jártas vagyok egy kicsit jobban akkor inkább amennyit a határaim engednek beleszólok, hogy ilyen fatális hülyék orrát le tudjam törni kicsit, nehogy átvágjanak egy naiv embert. Mert hát az van bõven. Aki nem néz utána a cuccnak, csak rábök, mert 'jól néz ki' (még ha az sem, de neki tetszik).
Fõleg, hogy sokan ugye rá akarják sózni a szart, kva drágán a másik emberre, anyázzon õ utána.
De, hogy ne legyen offtopic annyira.
The World’s Most Interesting Dog | Sangent
What’s Wrong With This Class? | Sangent
Fõleg, hogy sokan ugye rá akarják sózni a szart, kva drágán a másik emberre, anyázzon õ utána.
De, hogy ne legyen offtopic annyira.
The World’s Most Interesting Dog | Sangent
What’s Wrong With This Class? | Sangent
Posted 2011. February 03. - 22:36
Sejtettem te lehetsz a háttérben Jót nevettem...
Nehéz elfogadni azt az igazságot hogy bizony õt csúnyán átverték és bizony sok pénztõl megkopasztották. (lehet ezt próbálja orvosolni ezzel)
Még nem is olyan rég a meghajtás topikban volt egy egyén aki váltig állította igazát a többi szakavatottal szemben. Azon is jókat nevettem.
Nehéz elfogadni azt az igazságot hogy bizony õt csúnyán átverték és bizony sok pénztõl megkopasztották. (lehet ezt próbálja orvosolni ezzel)
Még nem is olyan rég a meghajtás topikban volt egy egyén aki váltig állította igazát a többi szakavatottal szemben. Azon is jókat nevettem.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2011. February 03. - 22:31
Mindenesetre jól elbeszélgetek vele. Ha nem veszi meg senki tõle, mert elolvassa azt a pár üzenetet. Már megérte.
Egyébként az elsõ 2 komment, az inkább ilyen 'megrendezett', hogy rásegítenek az eladónak, hátha elõbb jön valami balek.
Egyébként az elsõ 2 komment, az inkább ilyen 'megrendezett', hogy rásegítenek az eladónak, hátha elõbb jön valami balek.
Posted 2011. February 03. - 19:55
Amúgy kerestem neten ezt a csodát, de nem találtam sehol. Ha esetleg valaki megtalálta akkor kérem linkelje be. Köszi!
24 zoll Mountainbike Mckenzie mit Scheibenbremsen bei eBay.de: Fahrräder (endet 13.02.11 02:52:20 MEZ)
Posted 2011. February 03. - 19:18
Ki vevõ rá? Mindenki csak poénból érdeklõdik.
Vannak olyanok akik nagyon értenek a kereskedelemhez és tõlük származik az a mondás, hogy nem az okos embereken kell meggazdagodni, hanem...
Szerintem ez a mondás itt pont alkalmazható
Amúgy kerestem neten ezt a csodát, de nem találtam sehol. Ha esetleg valaki megtalálta akkor kérem linkelje be. Köszi!
A keró legyen veletek!
Posted 2011. February 03. - 16:31
Posted 2011. February 03. - 16:10
Van a termékei között egy vintage St. Dupont kínai lakkos, ezüst öngyújtó, arról is állítja, hogy eredeti... pedig L2 Maduro-ból csak aranyat csináltak kicsit több lakkal
Posted 2011. February 03. - 15:01
pedig elhittem, hogy érdeklõdnek hiszen volt már ilyenre példa
Posted 2011. February 03. - 14:51
csak jó a marketing, és látod vannak vevõk rá
Ki vevõ rá? Mindenki csak poénból érdeklõdik.
Posted 2011. February 03. - 14:24
csak jó a marketing, és látod vannak vevõk rá
Posted 2011. February 03. - 13:07
Posted 2011. February 03. - 12:29
ezek után én már nem is próbálok semmit eladni itt a piactéren