Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Jordániában meg elvileg csak külföldiek vehettek alkoholt amit fekete táskába raktak, vicces volt látni amikor a helyiek fekete táskákkal rohangáltak
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A muzulmánokról annyit, hogy nálunk nemzetközi konferencián étteremben szó nélkül rendelt fehér teát (vodka), mivel így allah nem hallja, hogy alkoholt kért. A vaddisznó pörkölttõl és a festmény kiállításon a meztelen nõs képtõl sem aggódtak annyira. Pedig ezek elvileg doktorok, professzorok voltak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Amerikaiknál sérti a melegeket az apa és anya kifejezés, ezért az apa és az anya kifejezés helyett a szülõ 1 és szülõ 2 kifejezés kerül a különféle dokumentumokban az adott helyére

Nem ez az ideális családmodell?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
csak az amerikába beutazni vágyók útlevélkérelmére terjed ki a módosítás. amúgy nevetséges, ja.
szerk. most meg olyat olvasok, hogy az ott kiállított útlevelekre.

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Megint bebizonyosodott, hogy az emberi baromságnak nincs felsõ határa. Miért sérti õket, nekik nem voltak szüleik? Vagy õket buzi szarta?
És ha az apának és az anyának is azonos a keresztneve, akkor a dokumentumból hogyan derül ki, hogy melyik kicsoda?

Jó kérdés.
Tudtommal ahoz, hogy 1 gyerek létrejöhessen hímivarsejtre és nõi petesejtre van szükség, mint komponensek, majd ezeknek egyesülniük kell (természetes úton szex álltal vagy mesterséges úton mesterséges megtermékenyítéssel). Hímivarsejtekkel csak a férfiak, nõi petesejtel pedig csak a nõk rendelkeznek normális esetben és a megtermékenyített petesejtet, amibõl a gyerek lesz csak a nõ tudja kihordani, mert ezért van méhe, tehát azonos nemüeknek biológiailag nem lehet gyerekük. A hermafroditáknak talán lehet gyerekük önmaguktól, de az vérfertõzésnek minõsül (vagy nem?) és jó okkal tiltják a vérfertõzést (fizikai és mentális fejlõdési rendellenességek alakulnak ki, tehát vérrokonok között nem véletlenül tiltott a házasság és a gyerek vállalás, persze vannak akik ezt nem akarják megérteni és betartani). Én legalábbis még régen így tanultam iskolában. Ezért nem értem, hogy pl. 1 anyakönyvi kivonatban miért nem az a normális, ha az van odaírva: apja, anyja és az apa az férfi és az anya az nõ. Szóval nagyon furcsa 1 világban élünk manapság.
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Olvastam olyant is, hogy az Amerikaiknál sérti a melegeket az apa és anya kifejezés, ezért az apa és az anya kifejezés helyett a szülõ 1 és szülõ 2 kifejezés kerül a különféle dokumentumokban az adott helyére.

Megint bebizonyosodott, hogy az emberi baromságnak nincs felsõ határa. Miért sérti õket, nekik nem voltak szüleik? Vagy õket buzi szarta?
És ha az apának és az anyának is azonos a keresztneve, akkor a dokumentumból hogyan derül ki, hogy melyik kicsoda?

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Az izraeli hatóságok szerint sértõ a sertésinfluenza elnevezés | Szent Korona Rádió

régi, de nekem új volt a poen
azt hittem, a cimbora csak viccel...
:-)

Múltkor olvastam valahol, hogy farm játék készletbõl Angliában kivették a sertés figurát, mert sérti a muszlimokat és a zsidókat.
Olvastam olyant is, hogy az Amerikaiknál sérti a melegeket az apa és anya kifejezés, ezért az apa és az anya kifejezés helyett a szülõ 1 és szülõ 2 kifejezés kerül a különféle dokumentumokban az adott helyére. Errõl a Monthy Python Brian élete címû filmbõl jutott eszembe, amikor a nem váltás és a gyerekvállalás témakörét feszegetik. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Az izraeli hatóságok szerint sértõ a sertésinfluenza elnevezés | Szent Korona Rádió

régi, de nekem új volt a poen
azt hittem, a cimbora csak viccel...
:-)

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 posts
Sziasztok!

Lehet gyakorolni............:D

Ide mit kell írni?

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Mostanában nálam ez a csúcs poén reklám:

Ötletes és poénos! Végre nem 1 eröltetett baromság.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

West balkán - Bébiszitter | Expressz.hu
:D

szerintem ez nemfasza.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
West balkán - Bébiszitter | Expressz.hu
:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Ejj, ezek a könnyûvérû ukrán nõk. Most már tudom, miért vannak annyian a "felnõtt iparban"

errõl már én is hallottam valakitõl :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ez a Femen mindenért tüntet :D és mindenért így.

FEMEN:

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Collect the Heart | Sangent

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Ezek az ukrán csajok jöhetnének ide is tüntetni :)

A nyilvános szexet is betiltatnám náluk... abból milyen demonstráció lenne :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezek az ukrán csajok jöhetnének ide is tüntetni :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Velvet - Blogok - Megunta a feleségét, feltette a terroristalistára

Mekkora troll! :D