Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Mindenesetre a burkoltabb kérdéseket legalább nem törölte ki, remélhetõleg elég lesz, hogy ne vegyék meg.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Azért ez már az üzérkedés esete... szánalmas, hogy ehhez a Vatera még a nevét is adja.

Na jah.

A többi szivatás, de ez az emibaba nekem gyanús, hogy a saját embere. Vatera meg jó, hogy szarik rá, saját érdeke ezzel nem sérül.

Én is ezt mondtam. Egyik jelentésem a vatera felé ez volt.

Másik oka, hogy szarik rá, ha netán sikerülne ennek a nyomoréknak eladnia, akkor azért abból menne a jutalék nekik is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

MC KENZIE Hill 1000 versenykerékpár

Te jó ég! A múltkori TESCO bringa, ami vaterán volt.

Tisztelt range76! Csere érdekelné egy Giant XTC aluvázas montira? (Recon teló, full XTR(970-es) szett, FRM fékek, Mavic Crosstrail kerekek, KCNC, Ritchey WCS és Syncros kiegészítõk) - emibaba123

A többi szivatás, de ez az emibaba nekem gyanús, hogy a saját embere. Vatera meg jó, hogy szarik rá, saját érdeke ezzel nem sérül.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Azért ez már az üzérkedés esete... szánalmas, hogy ehhez a Vatera még a nevét is adja.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Szívatják rendesen. :)

Amit múltkor valakivel írtunk neki, szépen finoman megfogalmazva és megkérdõjelezve az egész hitelességét, árát, az szebb volt. De természetesen kitörölte és letiltotta a kommentelési lehetõségünket. :)

Az sem számít a vaterának sem semmit, hogy vagy 5-6an bejelentettük az aukciót, hogy 'csalás' illetve kitörölte a valós technikai datokat, árakat leíró kommenteket. Ellenben Egy fényképezõgép vásárnál, egybõl figyelmeztetés és 1 napos tiltást kaptam arra, hogy kérdeztem az eladótól és kértem küldjön képeket, amik kellettek 1-2 teszthez, hogy tudjam rendben van-e.. Illetve az eladót is figyelmeztették és tiltották 1 napra...

Szánalmas a vatera.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
de nem adja fel :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tisztelt range76! Csere érdekelné egy Giant XTC aluvázas montira? (Recon teló, full XTR(970-es) szett, FRM fékek, Mavic Crosstrail kerekek, KCNC, Ritchey WCS és Syncros kiegészítõk) - emibaba123

Szívatják rendesen. :)

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Jaj.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vótmán'

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Feltöltött kép

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Leszarom tabletta:D
"Ride today, heal tomorrow"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

És akkor mi van? Aki ekkora barom, azt nem tudnám sajnálni egy másodpercig sem, Ez igenis világökörség, ez a baromarc a világ ökre. 2 év után újra "jót" tett a kerékpársportnak, írhatsz neki egy ezt megköszönõ és az állapotáról aggódva érdeklõdõ levelet.

Én se szeretem Riccót, de valakinek az életveszélyes állapotáról szóló hír nem idevaló. De ezt egyrészt már leírtam, másrészt meg AkPi is leírta, hogy véletlenül tette ide. Szerintem már több kört nem érdemes futni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nem hiszem, hogy ez világökörség, inkább szomorú, akár bele is halhatott volna.

Ez teljesen irreleváns. Lehet, hogy most is élet és halál között van, egy ilyen hírnek nem ebben a topikban a helye (bármennyire is morbid, ami történt)

És akkor mi van? Aki ekkora barom, azt nem tudnám sajnálni egy másodpercig sem, Ez igenis világökörség, ez a baromarc a világ ökre. 2 év után újra "jót" tett a kerékpársportnak, írhatsz neki egy ezt megköszönõ és az állapotáról aggódva érdeklõdõ levelet.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Nem hiszem, hogy ez világökörség, inkább szomorú, akár bele is halhatott volna.

Bocsánat mindenkitõl nem mentegetõzni akarok de ezt tényleg nem ide akartam írni, hanem a Hirek a nagyvilágból c.mû topikba..
Most vettem csak észre a válaszoknál, hogy ide tettem be véletlenül.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ezzel meg valami nem stimmel, mert itt még egy szó se esik vérdoppingról. Mindnesetre mindenki jobban jár, ha kap egy örökös eltiltást.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
9GAG - IKEA vs Apple

edit: itt is jo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Ez teljesen irreleváns. Lehet, hogy most is élet és halál között van, egy ilyen hírnek nem ebben a topikban a helye (bármennyire is morbid, ami történt)

állítólag már jól van:
Bringa - Országút: Mentõt hívtak a Kobrához - frissítve! (2011. február 8.)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

idén még nem is versenyzett mióta visszatérhetett, de máris befejezte a pályafutását...
ez mi, ha nem ökörség?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

YouTube - Tökönrúgási világrekord

tuti regen levagtak a golyoit....