Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Sajnos nagyon fedi a kép a valóságot:

Feltöltött kép

:(
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ha egy picit jobban megnézed, akkor ugyan az a pecó az ize-n, 2008-as dátummal, mint a kuruzslón is, ami köztudottan a hiteles forrásokra épülõ netes hírportál mintapéldánya.

a gondolás házak, amiket meg linkeltél korábban tökre nem azok, mint a fent cikkben.

Aztán egybõl ellent is mondasz az utsó linkkel, annak, hogy nagy maffia kastélyokról lenne szó...
de inkább hagyjuk is.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Ez a "letartóztatott bûnözõs" dolog honnan jött?

A cikk:

Kuruc.info - 17 fős gyerekrabló cigánymaffiát számoltak fel

Volt a médiában is szó errõl, bár inkább a külföldi médiában. A Magyar Blikkben is írtak róla.
Képek:

Ize.hu

És még 1 cikk:

gondola.hu - A legújabb cigány státusz-szimbólum – képekben

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A képek egyébként Aranyosgyéresen (Campia Turzii) készültek.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ezek a pecok nem bunozoke, hanem igazan izleses, nyugaton melozo romakei...
Nemetorszagban meloznak epitkezesen, a maradek alapanyagokat hazaviszik es esztetikai szempontbol tokeletes epuletet huznak fel.
Persze egyszerre nem tudnak egy egesz haznyi cuccot hazavinni, igy hosszu evekbe is beletellik, mig elnyeri vegso gyonyoruseget az ojektum.
Semmi bunozes nincs a hatterben, ezek dolgos 2kezi melos nepek...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez a "letartóztatott bûnözõs" dolog honnan jött?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Romániában a semmibõl kinõt, majd letartóztatott bünözõk szerény kis házacskái:

Feltöltött kép

"Szépasszony":

Feltöltött kép

:D

Ha +18 dolgokat is lehetne linkelni, akkor olyan képet találtam, amin vagy már 1 órája nevetek. Torkos csütörtök kifigurázása: mélytorkos csütörtök címmel. :D

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
-Rájöttem, hogy minden amerikai filmnek ugyanaz van a végén.
-A stáblistára gondolsz?
-Nem. Ady Endre!
Don't walk!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kikerült FB-on a következõ kis idézet:

Kérdés: Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival akkor kurvák, de ha a fiúk fekszenek le sok csajjal akkor nagy királyok?

Válasz: Gondolj bele... Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon szar lakat... De ha van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit, akkor az egy kurva jó kulcs.

Nha ez a post pedig a következõt szülte:

Méh Királynõ: Mekkora baromság ...

János Pál Ez egy jó válasz.

Rozinka: kontra: Képzeld el: a farkad egy kiskanál... ÉN pl nem szeretnék olyan kanalat használni, ami ez elõtt minden szarban benne járt!!!!
Tovább: ez a gondolat egy rakás szar! A helytelen megítélés a hímsovinizmussal köthetõ össze..

Tomi: Tudtam hogy te hozzá fogsz szólni ezzel a nõiess lendületeddel.:D
Tipikus nõi váalszok....
A kanalat is sokáig munkálják míg tökéletes nem lesz az adott célra;)

Rozinka: Munkálják!!! De nem használják!!!!
Na mindegy.. ebbe ne akarj belemenni.. Hidd el, jobb lesz..ne akarj velem rosszba lenni....

Tomi: Olyan mint szivar azt is szakavatott kezek sodorják... Így jobb?

János Pál: Az örök harc ezazzzzz, na ezért nem lehet meglenni a másik nélkül.
Ott a kontra Rozinkánál.

Tomi: de nem ugyan arról beszélünk János..

János Pál: de ugyanaz a kontra

Tomi: Inkább nem bántalak Jani

János Pál: Na gyerünk ! ha már ennyi hszt kapott.

Varg: derossz...

János Pál: Nõk: Deszar,3 Férfiak: Dejoo, 3

Méh Királynõ: a hímeknek tudniuk kellene használni, és igazából nemcsak a szájuknak kellene járni és akkor ... szóval a duma kevés ... sosem lesznek elegek ahhoz, hogy igazán boldoggá tegyenek egy nõt, mert a boldogság eléréséhez csak eszközök a hímek ... csak sajnos, sokan erre sem alkalmasak
János Pál: Szóval volt pár negatív élményed.
Méh Királynõ: nekem? honnan veszed? sokat hallottam a nõktõl ... tudod mindig kibeszéljük milyen volt, és el vagyunk keseredve mennyire nem tudjátok mi az, ami kell ... egy hímsovinisztának csak a szája nagy, más kicsi ... és még használni sem tudja

János Pál: ‎"Mindig KIBESZELJÜK milyen volt", na innen veszem. Én csak jól tudok nyilatkozni nõkrõl ezügyben, de most az univerzális kulcskérdés a kérdés.
János Pál: Amugy nem szoktam kötekedni, csak negatív énemet élem mostanában.

Méh Királynõ: Egy hímre sincs szükségem, csak akadályoznak, és az efféle kérdések kihozzák a feminista vonásaim.

Tomi: Méh Királynõ a hímeknek tudniuk kellene használni, és igazából nemcsak a szájuknak kellene járni és akkor ... szóval a duma kevés ... sosem lesznek elegek ahhoz, hogy igazán boldoggá tegyenek egy nõt, mert a boldogság eléréséhez csak eszköz...ök a hímek ... csak sajnos, sokan erre sem alkalmasakEz mi????

János Pál: Méhkirálynõ: Téged akadályoznak a férfiak ? Elhiszem. Ha tudnád nálam mi volt a helyzet. Akárkit meg lehet kérdezni, aki ismer. Éppen ezért ez a sok hsz, az örökös Nõ-HíM harc miatt.

Méh Királynõ: A farkatok kellene tudni használni és nem csak a szátoknak járni, hogy milyen jók vagytok. A butítós szöveg unalmas. Egy nõnek (nem csaj, nem picsa, nem kurva, hanem nõ) szüksége van arra, hogy szeressen valakit egy férfit (nem fickó, nem p...asi, hanem férfi) ez teszi boldoggá. Ezért eszköz egy hím. De ebben a világban, ahol a normatívát nem megfelelõ helyrõl kapják az emberek, ez lehetetlen.
Attól, hogy egy rossz fiú sok csajjal volt és állandóan van valakije attól nem jó az ágyban! Ha állandó partnere lenne akkor lenne jó! Így a kulcsát kidobhatja a szemétbe, hisz egy nõ sem tartotta arra alkalmasnak, hogy többször használja!
Érted?
Akinek nem inge, nem veszi magára. De erre a "kulcskérdésre" a fent megadott magyarázat eléggé lekurvázósan hangzott.See more

Méh Királynõ: Mi az a hsz?és érteni fogom amit írsz
Tomi: Ki alakultak a vita partnerek...

János Pál: De amugy az elõbbire reagálva mégiscsak:)
Tegyükfelhogy: Legyen egy nõ egy bögre KV, és a kanál a fentebbi Rozinka-féle szaros kanál :D, na most van nagykanál meg KV-s kanál, vegyünk mondjuk 3 kanál cukrot a nagyból meg a kv-s kanálból. A na...gykanállal túl sok a jóból, a kiskanállal meg jóó és élvezhetõ a KV. A másik meg, hogy nem mindenki szereti túlédesen a KV-t és nem lapátolja tele cukorral nagykanállal.

Méh Királynõ: Ez a normatíva ... ami mindenkinek más, de a normatíva egyféle. Egy fickó azért dob el egy nõt, mert az szûz, és attól tart nem lesz vele jó, a másik megtartja mert betaníthatja. Ha bármelyikkel találkoznék, a fantáziájára bíznám magam, és ...egy erdõ szélén találná magát meztelenül egy fához kötözve és a szülei és barátai találnának rá.
És még mindig nem írtad, mi az a hsz!és már kíváncsi vagyok!légysziii

János Pál ja h mar itt fennakadtunk: hsz = hozzászólás

Méh Királynõ: Akkor visszatérvetudom, hogy vannak olyan nõnemûek, akik azért hülye kurvák, mert nem kérnek pénzt érte ... nem állítom, hogy minden egyedünk egy szentés sajnálom, ha rossz tapasztalatod volt.

János Pál: ÖÖÖ, izé pont azt írtam, hogy én nem mondok rosszat kulcstéren a nõkrõl, mert nem ezen okból volt rossz tapasztalatom. De az igaz, hogy minden RELATIV, és vannak nagyon szélsõséges nõk minden irányba, legyen az univerzális KV, amibe akármennyi cukrot rakhatsz, vagy amibe még sót se tudsz rakni, nemhogy cukrot. Ezen a skálán kell kiválasztani a pontmegfelelõt.

János Pál: És persze ugyanez igaz a férfiakra. Itt most felteszem valamilyen irányba szélsõséges férfiak szólaltak fel.
Méh Királynõ: Tudod a kávé hogy készül ...elõször felforralják a vizet ... amennyiben nem forrósodik fel a vizem (mivel én egy bögre kávé vagyok) akkor nem is tudja megmártani ...
János Pál: Ez joo volt...Igen, a meleg KV-ban jobban olvad a cukor., Akkor azt is tegyük fel, hogy a férfiak különbözõ minõségû vizforraló és cukorkevergetõ egységek.

Méh Királynõ: fúúúúj cukorkevergetõundorító(a lefordított része)

János Pál: Cukoradagoló jobban hangzik?
Méh Királynõ: a lefordított része ugyanaz

János Pál: Szent a béke a háború utaán?
Méh Királynõ: én írtam egy hozzászólást ... nem láttál még háborúzniakarom írni, nem érzeted még ...

János Pál: Lássam a háborút, vagyis érezzem ?
Méh Királynõ: mindenáron az erdõben akarsz kikötni?hát legyen de nekem jó az éjszaka közepén a város legforgalmasabb útján, reggelre megtalálnaknálam itt kezdõdik

Méh Királynõ: biztos vagyok benne, hogy elgondolkodik a hím, hogy bántson-e még egyszer egy nõt vagy sem
János Pál: Az erdõbe csak úgy tudsz elcipelni, ha nem figyelek.Én pedig mindenre figyelek, szóval nem kötnék ki az erdõben.Másik oldalról, meg nem biztos, hogy kiraknálak egy forgalmas útra, hanem reggel KVzgatnánk, utána pedig elbúcsúznánk. Más módszereim vannak.

János Pál: A legsunyibb technikákkal meg lehet bántani egy nõt, ugyanúgy egy férfit.

János: Pál: ‎1 dolgot 100%ban elismerek: A nõi fortély kifürkészhetetlen.

Méh Királynõ: János Pál 1 dolgot 100%ban elismerek: A nõi fortély kifürkészhetetlen.
Ez a vesztetek, illetve a szex utáni vágyatok, ha a fantáziátokra bízzuk magunkat, nektek annyiszóval ne akarja senki, hogy haragudjak, ha nem így, máshogy k...apja vissza a szívességetha egyáltalán alkalmasnak tartom ráSee more

János Pál: Éppen ezért óvatosan kell eljárni.Bár a noob-ok még mindig beleesnek ugyanabba a csapdába.
"szex utáni vágyatok" ??????????? RELATIV !!!!!
Majdnem ki merem jelenteni, hogy majdnem ugyanannyira kivanjak a nok a SEX-et mint a férfiak, de cs...ak majdnem merem kijelenteni. Ebbõl a vágyból, van minden háború, ugyanugy meglesz a vágy, ugyanugy meglesz az EVENT, ugyanugy haboru lesz utana.See more

Méh Királynõ: héé én nem azt mondtam, hogy mi nem kívánjuk ... de köztudott és igaz, hogy nagyban befolyásoló tényezõ, szinte bármikor ha adódik alkalom. nem írtam, hogy nálunk nincs ilyen. én csak ezt használnám ki. és ez nagy fegyver.

János Pál: a férfiaknál meg az a gond, h enyhén szolva elvesztik az eszuket, mivel a VÉR távozik a fõ gondolkodó egységbõl és máshová utazik. Erre mondják a nõk, hogy h mivel is gondolkodnak a férfiak..... és igen ez nagy fegyver a nõk kezében. Férfi kezében ott van a sunyiság fegyvere, bármiféle eszközzel ha úgymond felmelegíti a vizet, akkor már úgyis lesz EVENT az esetek nagy részében. És ezáltal vehetjuk ugy h elerte a celjat, mar ha ez volt.

Méh Királynõ: Nos, tudod te, nem kell ezt ragoznom akkor, Tomi meg már a fejét fogja a sok értesítéstõl XD vagy szétröhögi magát, vagy nem is érdekli

János Pál: Igen az lehet.De nem szól hozzáEgy döntetlen ?

Méh Királynõ: Legyenjó volt eszmét cserélnivagy nem is tudom mit csináltunk
János Pál: Kb ugyanarrol beszeltunk.
Méh Királynõ: Akkor hívjuk különös vitának

János Pál: rendben, de tenyleg joo volt.

Tomi: Menjetek szobára teleírjátok a falamat...

Attila: :D igazad van tomi !!
Tudod te mi kell a népnek

Méh Királynõ: János Pál rendben, de tenyleg joo volt.
Szióka Jó Éjt

A többi no comment.

János Pál: MK: Joo Ejszakat.
Tamas: Szobában is lehet beszélgetni.Attila: Lemaradtál az eszmecserérõl.

Tomi: Én is ezt modntam csak ne itt nálam..

Zoltán: akkor én most ne írjam már le arról a véleményem h Méh Királynõrõl? többek közt miért akadt ki hisz akinek nem inge nem veszi magára, a másik meg olyan szöveget írt mint egy prûd 80 éves. Többek közt vannak olyan pasik akik egy nõt akarnak vannak akik naponta egyet h ebbe mi a rossz semmi. a nõk se jobbak hagyják és kész, és még hozzátéve annyit h szerintem ilyen kirohanás után az a minimum konzekvencia h hiányod van sose élveztél egy pasit és inkább a sok duma helyett használj vibrátort köszönöm a figyelmet
János Pál: Ki vagy Morci ?

Zoltán: Morci?

János Pál: Na nem néztél elég Blöff-öt.

Zoltán: ez így van
Méh Királynõ: kisfiú vagy még, sosem fogsz akkorát élvezni mint én és sosem fognak úgy tisztelni, mint ahogy én tisztelem azt akit szeretek mert nekem valóban jó és tudod mit, sose érezd azt, amit én jó éjt ...

Zoltán: örülök h ekkora király vagy de igazábol ami a dolog pikantériája h nem cáfoltad meg egyetlen mondatom sem cak bizonygatod h neked mennyire jo csak ez inkább gáz és szánalmas
Méh Királynõ: te meg hímsoviniszta vagy azért írsz ilyet, talán vegyem fel videóra?húzd le magad ne idegesíts ...

János Pál: Az örök harc mindig mással.Fz: Amugy ki a prûd 80 éves, ha konkretizalnad ?

Zoltán: és még mindig terelsz.... azért mert leszolom a kommentedet nem vagyok hímsoviniszta csak butaságot írsz a másik ki mondta h nem hiszem el?? öszintén szolva nem is érdekel csak tuljátszod magad közbe meg......:)

Zoltán: nem prüd 80 éves csak ugy viselkedik a kedves MK
János Pál: Felteszem ismeritek egymást...

Zoltán: nem

Méh Királynõ: és most jól megmondtad a tutitMERT CSAK A SZÁD TUD JÁRNIhogy egy prüd miket írogatnagyokos ... ha meg nem is ismersz mire fel ítélkezel, hogy nem úgy van?

Méh Királynõ: én vagyok a 80 éves prüd mert egy bizonyos normatívához tartozom ... legalábbis egy nagyokos szerintami pedig nem számít ...

Zoltán: örülök h szöveg értési problémáid vannak kedves MK, azt írtam h: "olyan szöveget írsz mintha......" de grat elösször olvass értelmezz gondolkozz és ha nem égeted be magad válaszolj, megkönnyítanéd vele sokunk dolgát
Méh Királynõ: ‎"miért akadtam ki" mert nem akadtam ki ..
"mint egy prüd 80 éves" ez az én normatívám ha nem tetszik változtass rajta vagy ne szólj be
"kirohanás" hozzászóltam valamihez
"hiányod van sose élveztél egy pasit és inkább a sok duma helyett haszn...álj vibrátort" mindjárt sírva fakadoknem is ismersz miért ítélkezel?
"nem cáfoltam meg" miért kellene? ki a rák vagy hozzá?
minõsítesz, és én nem tettem csupán megjegyzéseket fûztem dolgokhoz
sajnálom hogy az y kromoszómáddal nem bírtad ezt elsõre levágni és magyarázatot kellett adnom hozzá
túljátszom magam? adjak meg telefonszámokat? semmi közöd hozzá!
te nagy okoskodsz ... és nem veszed észre magad hogy valójában felháborít amit írtam és azért írsz ....
szóval nem másolnám be az elsõ komim, hogy kisfiú vagy még

János Pál: FZ: Az összes eddigi hsz általánosságban ment majdnem a férfiakról meg a nõkrõl, neked meg most itt konkretan MK-val van bajod ?
Ha így ennyibõl mindent megállapítasz, az nem semmi... Bár mostmár mindegy, elkezdõdött a szétcincálás.

Méh Királynõ: még nem törték le a szarvad, fogsz még olyannal találkozni és megtanulod hogy nem te vagy a fõ ész osztó és kevés vagy ahhoz, hogy ítélkezz anélkül, hogy ismernéd a másikat

Zoltán: Elõszõr is a kiírás tetszik és vicces:) másodsorban csak azért szoltam hozzá mert MK kialadt és itt sopánkodott és az elmult 20 kommenjében azt osztotta h mi mennyi mindent nemtudunk és õ mennyivel jobb nálunk közbe meg....:) és legvégûl amilyen képet mutat magáról a kedves MK csak abból tudok ítélkezni és nem másból:)

Méh Királynõ: értelmezési problémákkal küzdesz ... "akinek nem inge ... " itt nem akadt ki senki rajtad kívül, kommenteltünk, és ha a fenti kiírás vicces, miért nem vetted ezt is annak? tartsd vissza a vizeleted egy napig, aztán engedd ki, kb. ezt érezhe...ted orgazmusnak is, de az én normatívám szerint a tiszteletbõl és õszinte érzelmekbõl fakadó szexhez nem szükséges "több zárat kinyitni" ezt kellett volna megértened már az elsõ komment után, de mit is vároktúl sokat tudommagas a mérce és az nem prüdség, ha valaki nem élvez el, az a párja hibája, mert nem képes arra, hogy elérje ... (persze vannak kivételes esetek, mikor visszatartja valami az illetõt pszichikailag) ennyirõl volt itt szó nagyokoska ... de neked meg kellett szólalniitt mindkét nemrõl szó volt

János Pál: Tamás lassan ez a fal lesz az a bizonyos lakat.

János Pál: Szep Joo REggelt mindenkinek.

Méh Királynõ: Neked is, de mostanra inkább már nap és jó étvágyat az ebédhez

A fejemet fogtam, nem tudtam rá mit mondani, ez nekem sok!

http://www.facebook.com/MehKiralyno <-- Õ lenne a "Királynõ".

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kérdés: Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival akkor kurvák, de ha a fiúk fekszenek le sok csajjal akkor nagy királyok?

Válasz: Gondolj bele... Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon szar lakat... De ha van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit, akkor az egy kurva jó kulcs.

Két barát beszélget:
- Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörõ vagyok!
- Én meg azt, hogy két nõvel vagyok!
- De szemét vagy! Miért nem hívtál át???
- Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy. .

- Tudod hogy hívták Árpád feleségét?
- ???
- Pehely.
- ??????
- Árpádné Pehely.

Az Autóban
- Úristen, miért mentél át a piroson???
- Tibi is mindig átmegy. :P
- Jó, de most miért állsz meg a zöldnél?
- Hátha jön a Tibi...

- Drágám, mit tennél, ha nyernék a lottón?
- Elválnék és vinném a pénz felét.
- Volt egy kettesem a lottón, itt van 200 forint és húzz a picsába!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hogy nevezték István királyt, mikor még nem volt megkeresztelve és ijesztgette a népet?
???
Vajk-rém

ó..

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hogy nevezték István királyt, mikor még nem volt megkeresztelve és ijesztgette a népet?
???
Vajk-rém
Don't walk!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Azért van egy-két fotosop gyanús kép:)
"Ride today, heal tomorrow"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bazz sok mindent lattam mar.
de nem hiszem el, hogy ilyen van meg tobb es valoban megcsinaljak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez volt már? Jómunkásemberek - Mert nélkülük túl egysíkú lenne a világ - NapiLink.com - Kattints rá!

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
no comment :): Bakács Tibor Settenkedõ szalámi replika 1-Ft-ról!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ezt egyébként a Top Gear-ben már évekkel ezelõtt eljátszották. Gondolom azért aki ilyen kocsit vesz, tisztában van vele, hogy nem Defender kategória.

Nem is azért veszi, jól jön padkára meg zöldterületre felállni, ill. jól mutat a mozgássérült parkolóban (tisztelet a kivételnek)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kérdés, hogy ez baj-e?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugye koka vagy kinek a haza azert necces mert nem tud felmenni a tuzoltogep

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...