Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
YouTube - ‪Steven Hall - Britain's Got Talent Live Semi-Final - itv.com/talent - UK Version‬‏
beszartam az öregen

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Errõl volt youtuben, egy videó. :D

Ott virágozz, ahova elültettek!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
AHOGY A NÕK ZUHANYOZNAK ...

Levetközik, és berakja a ruhadarabokat két különbözö szennyes tárolóba - egy a fehér színüeknek, egy a színeseknek.
Magára ölti a fürdököntöst, és bemegy a fürdöszobába. Útközben találkozik a pasijával, gyorsan szorosabbra húzza a fürdököntös övét.
A tükör elé áll, és alaposan szemügyre veszi magát. Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi idõben.
Beáll a zuhanyzó alá. Elöveszi egyesével a mosdókesztyüket (az arcra, a karra, a lábra, és külön a hátra valót) a hozzátartozó hátmosókefével, valamint a bõrreszelõt a talp és a sarok bõrkeményedéseinek eltávolítására.
Megmossa a hajat egy speciális samponnal, amely avokádót, mézet és 83 különbözõ vitamint tartalmaz.
Még egyszer megmossa a haját ugyanazzal a samponnal.
Bebalzsamozza a haját egy citromillatú, különösen kíméletes méztartalmú balzsammal, majd hatni hagyja 15 percig.
10 percig mossa az arcát egy méregdrága borradírozó szappannal, amely aloe verát, ginko bilobát és teafaolaj-kivonatot tartalmaz, mígnem az arca színe kezd a homáréra hasonlítani.
Megmossa a testét egy szintén méregdrága szappannal, amely kammillavirág-kivonatot, szõlõmagolajat és szederinda-levelet tartalmaz.
Kiöblíti a hajából a balzsamot, ami 10 percig tart, mert biztos akar lenni abban, hogy minden balzsamot kiöblített, különben a frizurája nehéz és lapos lesz.
Leborotválja a hónaalját és a lábszárat, közben elhatározza, hogy a bikini vonalon inkább epilátort használ.
Sikít, amikor a pasija viccbõl elzárja a melegvizet.
Sikítás után 10 perccel elzárja a vizet, és lerázza magáról a vizcseppeket a zuhanyzóba.
Kilép a kabinból egy Afrika-méretû törölközõvel, és alaposan szárazra törli az egész testét, körkörös mozdulatokkal végigmasszírozva azt.
Két különleges speciális hatóanyagú, vérbõségfokozó, narancsbõr-ellenes testápolóval bekeni az egész testét, közben felesleges szõrszálak után kutatva, amelyeket ha talál, csipesszel azonnal letámadja.
Alaposan átfésüli nedves haját egy speciális fejbõr masszírozó hajkefével, majd a hajvégekre vanilia illatú hajvégápolót spriccel.
Becsavarja a haját egy különleges nedvszívó törölközõbe.
Elindul a hálószobába a már említett köntösben, útközben találkozik a pasijával, aki mellett apró lépesekkel gyorsan elhaladva szorosabban magára húzza a fürdõköntöst, és miután beért a hálószobába, már csak a felöltözés van hátra, ami nem egész másfél óra.

AHOGY A FÉRFIAK ZUHANYOZNAK...

Az ágyon ülve levetkõzik, és szétszórja ruháit a padlón.
Meztelenül elindul a fürdõszobába. Útközben találkozik barátnõjével, megmutatja neki a fütyijét, és üvölt, mint egy gorilla.
A tükör elé áll és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije méretét, majd megvakargatja a zacskóját, és utána elégedetten szagolgatja az ujjai hegyét.
Beáll a zuhanyzó alá.
Hosszasan belepisil a lefolyóba.
Megmossa az arcát egy zöld szappannal.
Fingik egy hatalmasat, és majd összeesik a röhögéstõl, hogy milyen jól visszhangzik a fürdõszobában.
Két perc után abbahagyja a röhögést, de ismét röhögõgörcsöt kap, amikor a szag eléri az orrát.
Megmossa legnemesebb részeit, valamint az az körüli részeket a zöld szappannal.
Megmossa a hajat valami samponnal, a balzsam irreleváns.
Vicces frizurát formál a hajából a kezével.
Hosszasan csodálja új frizuráját a tükörben.
Leöblíti a szappant/sampont, és rögtön ki is lép a zuhanyzóból, de mivel elfelejtette a zuhanyfüggönyt/ajtót rendesen behúzni, az egész fürdõszoba csurom vizes, az elázott WC papírral együtt.
Gyorsan megtörölközik valakinek a kéztörlõjével.
Ismét a tükörbe néz, megfeszíti az izmait, és elégedetten bámulja fütyije méretét.
Kilép a fürdõszobából, elfelejti lekapcsolni a villanyt.
Visszamegy a hálószobába az icipici törölközõben, útközben találkozik barátnõjével, és gyorsan letépi magáról a törölközõt, hogy megmutathassa fütyijét, közben üvölt, mint egy gorilla.
A vizes törölközõt az ágyra dobja, és ott hagyja. Két perc múlva fel van öltözve.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
cm-en valaki gumit akart festeni sima kannából... :o

Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

YouTube - ‪Debreceni Goldsprint‬‏

Reméltem, hogy eltaknyol elõre. :D
Ott virágozz, ahova elültettek!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
stp: eredeti azért jobb.....de ez se semmi :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
YouTube - ‪Debreceni Goldsprint‬‏
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

rdg Nra:Mi van jnius 4-n?, 4, csillag, nra - Videa
:D:D:D:D

Ha neked egybõl eszedbe jutott, hogy mi volt június 4-én, akkor elismerésem.
Én a büdös életben rá nem jöttem volna, vagy csak hosszas gondolkozás után, pedig néhány könyvet elolvastam a témában.
A luvnya is gondolom arra számított, hogy szülinap, vagy ilyesmi.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

OMG! WTF?! : O

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Magginak sok szeretettel :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
rdg Nra:Mi van jnius 4-n?, 4, csillag, nra - Videa
:D:D:D:D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Haverom blogjából:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkit, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfõn megyek a pénzért...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nagyon laza a csávó :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Milyen szokatlan név az nálunk, hogy Dárius!

Ez jutott eszembe, amikor tegnapelõtt a Csanády utcán andalogtam hazafelé az esti futásból. Persze nem a semmibõl jött a gondolat. Dárius egy tíz év körüli, rettenetesen kövér kisgyerek, aki épp akkor egy autóból kiszállva, testalkatából legkevésbé sem következõ módon nekiállt vidáman, cincogó hangján fel-felnevetve szökdelni velem szemben a járdán. Ekkor szállt ki az autóból Dárius édesapja, aki amellett, hogy a mûködni nem akaró öngyújtójával bajlódott, azért figyelmet fordított gyermeke utcai viselkedésére is, ezt reagálva Dárius vidám mozdulataira:

- Dárius, álljál meg azonnal! Fiam, tudod, hogy baj lesz!

Dáriust a picit sem hatották meg ezek a szavak, egyre növekvõ sebességgel szökdécselt tovább. Én félre akartam húzódni, hogy bõven legyen tere ahhoz, hogy köztem és egy nagyon nagy virágosláda között elsuhanjon. Nem is gondoltam arra, hogy Dáriusban nem igazán merült fel olyan gondolat, hogy a virágosládát ki kellene valahogy kerülni.

Hát pedig nem merült fel, így legnagyobb meglepetésemre lassítás nélkül csapódott be a faládába, amely bár reccsent egy nagyot, de szerencsére megúszta a puha testtel való ütközést.

Dárius már nem volt ilyen szerencsés, teljes arccal belefejelt a virágföldbe. Ezután kicsit meglepetten nézett vissza az összekoszolt, de még mindig picit mosolygó arcával édesapjára, aki pont abban a pillanatban sikerrel meggyújtotta a cigarettáját, majd ennyit mondott:

- Én mondtam, baszod!

elképzeltem :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
osregi hoax

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
"d) "Sebességkorlátozás" (30. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az úton a táblán megjelöltnél nagyobb sebességgel haladni tilos;"

KRESZ 1

erre hivatkozik szerintem a szöveg utosó részén

nyílván ettõl függetlenül szabályosan fogok közlekedni, csak vicces .) azért is ebbe a topikba raktam ;)

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Hagyjad azt Máté majd jól megkétharmadolják, visszamenõleg, kétszer, kivéve a gyevi bírót, meg persze a lézerjanit...