Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A fizikusok fogocskát játszanak a menyországban és Einstein a fogó.
Elszámol húszig, majd elindul elkapni a többieket.
Hát látja, hogy Newton ott áll egymagában és épp egy 1 méter oldalú négyzetet rajzol maga köré.
Einstein gondol egyet, na most megfogja! Odamegy és így szól:"Aháá! Elkaptalak Newton, Te vagy a fogó!".
Newton nem esett kétségbe és így vág vissza:" Tévedés, tévedés barátom! Itt egy newton van egy 1 méter oldalú négyzeten, azaz Pascalt fogtad meg!!! Bibibííí"

:D
Én kérek elnézést!
:D

"Those who believe in telekinetics, raise my hand" - Kurt Vonnegut
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én is boxerba vagyok....nem van kedv jobban felöltözni.....sört majd veszek a Plus-ba:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mehetek csupaszon sorrel a kezemben

vegulis most is egy szal alsogatyaban figyelek
egy doboz borsodi meg itt figyel az asztal mellett

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lor, és melyik leszel a kettõ közül?:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
annyira azert nem poen.
de en kint leszek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
"Az USA elnöke kérte tõlünk azt, hogy fogjunk össze a terrorizmus ellen.
Köztudott, hogy a muzulmánok az alkoholfogyaszás ellen vannak,illetve az, hogy a feleségükön kívül más meztelen nõre nézni bûn. Ezért, kérünk minden nõt, hogy holnap, 16:00 órakor vetkõzzön le és az irodákban, utcákon, köztereken szaladgálva a férfiak kövessék õket egy sörrel a kezükben, ezáltal ki tudjuk szûrni a köztünk levõ terroristákat!

Az USA hálás lesz nekünk ezért.

Kérünk mindenkit, vegyen részt az akcióban, illetve ezt a felhívást küldje tovább minél több ismerõsnek."
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Imádtam nézni, ahogy aludt a hátán. Ugyanúgy horkolt, mint a võlegényem :-D http://szines.transindex.ro/?hir=8930
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
¯ Gyerekdalok ¯

§ jogásznyelven §

Figyelem! Sürgõsen megkérünk minden házzal rendelkezõ puhatestût, hogy ingatlanát záros határidõn belül hagyja el, az annak külsõ felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévõ tûzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelõre két napi fejadagot tesz ki.

Sürgõs figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevû lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat elõször mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledõ oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történõ kivégzést foganatosítanak.

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elõ a hivatalos szervek.

Mivel a körzetünkben észlelhetõ csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja két lóerõs jármûvéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkezõ nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerõsítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, õ az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérõként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
neked is lesz, ugyhogy kusi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
áááá ez kész. És ezeknek lesz(van) gyerekük.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Ezen könnyesre röhögtem magam :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lol he :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Ausztráliába készülõ turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztõi adták)

Q: turista

A. idegenforgalmi hívatal

Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az esõ, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK).
A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak.
Q: Perth-bõl Sydney-be szeretnék elgyalogolni â013 követhetem a vasúti síneket (Svédország)?
A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal.
Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekrõl? (USA)
A: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre.
Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes. Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül.
Q: Hozhatok evõeszközöket Ausztráliába? (UK)
A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi.
A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül.

Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany)
A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyûjtögetõk békés civilizációja vagyunk. A tej illegális.
Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)

A: Ezt esõmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani õket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielõtt sétára indulsz odakint.

Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a nõi populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország)
A: Igen, a buzibárok.
Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA)
A: Igen, de elõbb meg kell tanulnia.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Férfi kilép a WC-bõl. Odalép hozzá egy nõ:
- Elnézést, koedukált?
- Nem. Sz*rtam!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ááá nagyonnagy :D:

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ki az alkoholista?
Akkor vagy igazán alkoholista, ha... elveszted a vitát, amelyet mozdulatlan tárgyakkal folytatsz.

Kapaszkodnod kell a padlóba, hogy le ne zuhanj a földrõl.
A munka zavar az ivásban.
Az orvosod vérnyomokat talál az alkoholkeringésedben.
Fejed hátsó részén a WC ülõke pihen.
Õszintén hiszed, hogy az alkohol az ötödik nagy élelmiszercsoport.
Felismered, hogy 24 óra egy napban, 24 üveg sör egy ládában.
Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!
Félszemmel jobban tudsz fókuszálni.
A parkoló arrébb ment, amíg a bárban voltál.
Mindenkinek van egy ikertestvére.
Leesel a padlóról...
Nem eszel, mert 5 sörben ugyanannyi a kalória, mint egy hamburgerben!
Az üveg mindig elhibázza a szádat.
A vámpírok dülöngélni kezdenek, miután megtámadtak téged.
Az Anonim Alkoholisták gyülésén így kezded: "Helló, az én nevem... izé..."
A mértékletesség számodra a kevesebb só használatát jelenti.
A hálószobában ébredsz, az alsód a fürdõszobában van, felöltözve aludtál el... hmmm.
A négy alapvetõ élelmiszercsoport szerinted a Koffein, Nikotin, Alkohol és a Nõk.
Minden éjszaka jobban és jobban vonzódsz szobatársad macskájához.
"Helló tiszt úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett."
"Nem én vagyok részeg, te vagy túl józan."
Feleségedet csak söröskorsó alján keresztül ismered fel.
Az a nyomorult rózsaszín elefánt megint követett egész hazáig.
A másnaposság egy vonzó alternatív életstílussá kezd válni.
A bokor berúg a gyakori levizeléstõl.

nemtudom, hogy volt e már, de szerintem nagyon igaz :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Ø[FONT="] [/FONT]Akarsz sokat keresni? - Igen. - Akkor jól elbújok.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Hogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-on
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Mi az? Két hulla úszik a vízen? - Holtverseny.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Hogy hívják a lány csigát? - Csigabige!
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Mi van, ha a sündisznó nem megy iskolába? - Sünnap.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Mi van a tömegsír felett? - ??? - Csapatszellem!
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Hogy hívják a cigány légitársaságot? - KOLOMP AIR.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Hogy lehet megduplázni egy Trabant árát? – Teletankoljuk
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Engem a múltam kötelez. - Mire? - Arra, hogy letagadjam.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Mi lesz a kecske és a kacsa keresztezõdésébõl? - ??? -McDonalds!
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Rendõr ellenõrzéskor: -- Mi a vezetékneve? – Kábel.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Mivel játszik a kisindián a sínek között? -Az életével.
[FONT=Wingdings]Ø[FONT="] [/FONT][/FONT]Minek megy a vak az erdõbe? -Fának.

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
haver behozta a clio-ját renault szervizbe. eltelik egy óra, jönnek be röhögve a szerelõk. MOndom mi van? erre õk gyere ezt látnod kell.

Ülések kikopva, kilyukadva, cipõnyomok a tetõkárpiton meg a mûszerfalon.

Szerelõ: " Hát ezt jól szétkúrták, de szó szerint" :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Fordos szervizelõ írása

Egyszer volt bent egy Fusion,melynek le volt taposva a hátsó lökhárítója,tele volt a tetõkárpit lábnyommal.s ami a legszebb volt,a tetõlemez seggformaként be volt nyomódva
hehehehe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Csaj a randin: - Ha nem veszed ki a kezed a bugyimból, akkor haza megyek! 4 millióig számolok...

Két hülye beszélget:
- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fejembõl. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
- Hanem például egy medve.

az utolsó az halálos :D
"Minden hülyeség" by Tomidny