Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Posted 2007. November 13. - 15:18
Posted 2007. November 13. - 15:16
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. November 13. - 14:51
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. November 13. - 14:45
ákos
Posted 2007. November 11. - 17:08
Posted 2007. November 11. - 17:06
Posted 2007. November 11. - 15:48
Posted 2007. November 11. - 00:55
Posted 2007. November 10. - 23:35
Kit érdekelne ha menne alatta valami random szar, senki sem fogna meg igazán, igy viszont tessék, rögtön mekkora hühot kavar az hogy ez a zene megy alatta? Szoba jött itt a forumon, szoba fog jönni más forumokon, egymást közt stb...
Sokkal jobban terjed el a hire hogy a Mc Cafénak ezzel a zenével, mert ismert és megmoszojogtatja az emberek és nem a legutolso sorban megmarad bennük a Mc Café is...
Posted 2007. November 10. - 22:47
olyan ez, mint a hupákolás, a szalacsi, és hasonlók (sosem nevettem igazán rajtuk, de sokan igen). Ilyenbõl komoly dolgot faragni lehetetlen, de legalábbis abszurd.
Posted 2007. November 10. - 22:36
Posted 2007. November 10. - 22:28
kifejtenéd, ?magam részérõl nem fogom mi a poénÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ILYEN NINCSEN!!!!!!
Nézem a csupasz pisztolyt, közben reklám...köztük ez:
A mcdonalds nem tájékozódott hogy milyen zenét használ??????? Hogy a magyar internetes közösség fetreng a röhögéstõL? (lehet hogy a nem-sokatinternethasználó ember a célcsoport?)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. November 10. - 22:25
ILYEN NINCSEN!!!!!!
Nézem a csupasz pisztolyt, közben reklám...köztük ez:
A mcdonalds nem tájékozódott hogy milyen zenét használ??????? Hogy a magyar internetes közösség fetreng a röhögéstõL? (lehet hogy a nem-sokatinternethasználó ember a célcsoport?)
Posted 2007. November 09. - 19:53
Posted 2007. November 09. - 18:35
Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették és egy pisztolyt adtak a kezébe.
- Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is a körülmények. Az ajtó mögött lévõ szobában a felesége ül egy széken. Magának meg kell ölnie õt.
- Maga komolyan beszél ? - hitetlenkedik az elsõ férfi - Én sosem tudnám megölni a feleségemet.
Az ügynök erre így szól :
- Akkor maga nem a megfelelõ ember ehhez a munkához.
A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Õ elvette a fegyvert és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt könnyes szemekkel kijött.
- Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta.
- Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - Vigye a feleségét és menjenek haza.
Végül csak a nõ maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie. El is vette a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket. Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt és a nõ állt a küszöbön. Megtörölte verejtékezõ homlokát s aztán így szólt :
- Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak ! A székkel kellett agyonvernem...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. November 05. - 12:04
- Édes fiam - mondja neki az apja - vannak fontosabb dolgok is az életben, mint a pénz.
- Tudom - feleli a gyerek - de ha ezeket a fontosabb dolgokat táncolni viszem, az is pénzbe kerül.
Apa a lányának :
- Na de kislányom még tíz perce sincs, hogy megismerted ezt a fiatalembert, és máris csókolóztok?
- Nem értelek apa! Hát mirõl beszélgessek egy teljesen idegen emberrel?
- Tudsz nekem valami értelmes magyarázatot adni arra hogy miért hajnali ötkor jöttél haza? -vonja kérdõre lábujjhegyen lopakodó férjét a felesége.
- Igen. A kocsmáros már le akart feküdni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. November 04. - 08:15
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. November 02. - 21:21
Örvényáramokba vetette testét a Wheatston-hídról.
Élt: 17ns-ot
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. November 02. - 13:26
- Hû, de megszorongatnám! - mondja az elsõ öreg.
- Én meg jól összecsókolgatnám! - lódít a második.
- Én meg de jól... mit is szoktunk még csinálni velük? - mondja a harmadik.
Posted 2007. November 02. - 11:07
- Hogy mennek a dolgok?
- Minden OK, a munkát el tudom látni.
- Akkor minden rendben?
- Hát csak az a gond, hogy itt az oroszoknál nem divat a mini szoknya és ezért minden nap rávarrnak a minimre 5-5 centit.
- Ezt el lehet viselni. Viszlát!
Az orosz elnök is felhívja a titkárnõjét:
- Hogy mennek a dolgok?
- Minden rendben, a munkát el tudom látni.
- Akkor minden rendben?
- Hát csak az a gond, hogy itt az amiknál nem divat a hosszú szoknya és ezért minden nap levágnak a szoknyámból 5-5 centit.
- Ezt el lehet viselni.
- Ezt még igen, de 3 nap múlva ki fog látszani a farkam és a géppisztoly csöve!