Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
klasszikus :D

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :D

érintésvédelem...
http://xs223.xs.to/x...0/meresz500.jpg

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ari.

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ezt most nemtudtam hogy hova rakjam...
de inkább ide mint a képekhez :)

http://href.hu/x/54q2
http://href.hu/x/54q4

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
- Szép öltönyöd van! - mondja Kovácsnak a kollégája.
- Új, tegnap kaptam ajándékba a feleségemtõl.
- És mire kaptad? Születésnapod van talán?
- Nem, csak úgy meglepett vele. Tegnap hamarabb hazaértem a munkából, és ez ott volt ledobva a szék karjára a hálószobánkban.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Alexa(L)Zsolti(L) üzenete:
milyen titkárnõt?:D
Zsolti üzenete:
titkárnõ titkárnõ
minek?
Zsolti üzenete:
hát h legyen az is
én szívesen leszek
Zsolti üzenete:
de te nem lehetsz
mert?
Zsolti üzenete:
mert te a barátnõm vagy
és 2 az egyben nemlehet?:D
Zsolti üzenete:
nem
Zsolti üzenete:
mivel egyiket otthon keféled
Zsolti üzenete:
másikat melóhelyen

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Drága Szüleim!

Már 6 hónapja itt vagyok a fõiskolán, és még nem írtam nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok! De mielõtt még folytatnám a levelet, kérlek üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a 2. emeletrõl, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyû hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én, okoztam, 1 milliót kell fizetnünk a fõiskolának a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentõket és a tûzoltókat. Õ volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Õ vagy kétszer olyan idõs, mint én, de õrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelõtt megtartjuk az esküvõt, mielõtt túl feltünõvé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek! Tudom, hogy alig várjátok már, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvõnket az egy fertõzés, amit a võlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetõen, amit vénásan adnak nekünk. Az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget, azt hiszem. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag. Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint mi, de ti toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb bõre, mint a miénk. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!! Mivel nagyjából a ti korotok béli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek). Az õ szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendõbelim is származik .. Most, hogy már mindenrõl részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se võlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim. Az igazság az, hogy meghúztak analízisbõl meg makróból, és kettest kaptam informatikàból, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is!

Az apa válasza:
Oda adtam a levelet anyádnak, hogy olvassa el. Az ijedségtöl szívinfarktust kapott és kórházban van. Az orvosok nagyon aggódnak az életéért. Az ügyvédek azt ajánlották, – mikor elmondtam mi történt – hogy tagadjunk ki, úgyhogy már nem vagy a lányunk és a végrendeletben sem szerepelsz. Kidobtuk a dolgaidat, és a szobádat irodává alakítottuk. Kicseréltük a zárat is, úgyhogy ha esetleg meggondolnád magad, máshol kell szállást keresned. De felesleges próbálkoznod a hitelkártyáddal, mert lenulláztuk a bankszámláddal együtt. A pénzt ami a számládon volt, az édesanyád gyógyítására fogjuk költeni. Mielött elfelejteném! Ne is próbálkozz telefonálni hogy pénzt kérj tölünk, mert zároltattuk a mobilodat és meszüntettük a számodat. Az itthoni telefonszámot is megváltoztattuk. Az ékszereket amiket áldozásra és bérmálásra kaptál, a HIFI - tornyodat, a CD és a DVD gyüjteményedet, eladtuk a szomszédnak aki az ötödiken lakik. (annak akit annyira utálsz, mert mindig leskelödik amikor vetközöl...) ÁÁ!! Természetesen nem lenne rossz ötlet, ha közben valami munka után is néznél , mert sajnos már nem fogjuk finanszírozni a tanulmányaidat, sem a zeneórákat. Arra az esetre, ha nem találnál tisztességes állást és szállást, melegen ajánlom, lépj kapcsolatba “Pacával”. Öt a katonaság idejéböl ismerem, és igazából nem tudom pontosan mivel foglalkozik, de küldtem neki egy képet rólad és megnyugtatott, hogy egy ilyen lányt mint te, probléma nélkül el tud helyezni Marokkóban, Algériában, vagy esetleg Líbiában. Végül, de nem utolsó sorban, kívánom hogy minden OK legyen az új életedben és légy nagyon boldog. U.I.: Kislányom, ez az egész csak egy vicc. Anyáddal – aki makkegészséges - együtt nézzük a tévét és jókat röhögünk. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben, mint az a következö három hét ami alatt se tévé, se semmi, és természetesen ki sem teheted a lábad otthonról a bizonyítvány és a hülye vicced miatt.

Magyar helységnevek angolul:

Beaver Field Sale Place - Hódmezõvásárhely
Pacific Csaba - Békéscsaba
Your Angle - Szeged
Saturday Place - Szombathely
Have Six - Hatvan
Cut One House - Nyíregyháza
Hey Water - Hévíz
He Would Push You - Tolna
Castlecastle - Várpalota
Noble Customs - Nemesvámos
Shit Iron - Szarvas
Legless - Lábatlan
Mizs Of Louis - Lajosmizse
Saint S - Szentes
Nutty D - Diósd
Turkish Valentine -Törökbálint
Girlvillage - Leányfalu
Froggy Goes R - Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It - Szászhalombatta
Eugene Nutty - Diósjenõ
Her Lip - Ajka
Reach It - Érd
Your Peanut - Mogyoród
Big Smithy - Nagykovácsi
Veered Grass - Martfû
He Wolud Steal - Csorna
His Problem - Baja
Archbishop Wild Garden - Érsekvadkert
My Big Problem - Nagybajom
Red One House - Veresegyház
Wish Of Balaton - Balatonakarattya
Little Hold It - Kistarcsa

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az utóbbin sírva röhögtem :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ÁÁÁÁÁÁRpi kalandjai

http://www.hegenet.h...rry_kostolo.htm

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megint itt van.:)
Nem semmi, fõleg a villa!
http://piacter.bikem...=123973&cat=all

A legnagyobbat azon röhögtem, hogy ad hozzá egy vadonatúj Maxxis DH gumit, de csak elõre:D És akkor ezért a retekért kér 90e-t...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Két homoszexuális bújócskázik:
- Ha megtalálsz meg....hatsz---- amúgy a szertárban leszek:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tényleg érdekesek a srácok néha, amennyi erõt/idõt/pénzt feccölnek ilyesmibe, egész jó gépet készithetnének vmi minõségibb merevfarú vázból

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Kérdezi a kissrác az apját:
- Apu! Hogy néz ki a lányok puncija?
- Tudod kisfiam, szex elõtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág.
- Aha! És szex után milyen?
- Hát, nem is tudom, hogy mondjam. Láttál már bulldogot majonézt enni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ez egy korrekt Dh "biciGli" nemtudom mi a bajotok. :):)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

DeeMax matricát varázsolhatna a kerekekre. És ez milyen villa? Boxaar? :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=123687&cat=12
(aláirásomba lesd meg a bicóm:D,csak nehogy bepereljen)

opp mire betettem már törölték,lényeg annyi volt hogy mér tesznek "hulladék fos" bicókra neves gyártók matricáit és hogy be kéne perelni

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hogyan fagyasszuk le a tanárhumort szintaxis órán:

Tanár: - Az embert az állattól a fonetikai átírás képessége különbözteti meg.
Diák: - De melyik melyik?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
- Miben hasonlít egymásra a sziklamászó és az alpesi tehénpásztor?
- Mindegyik marhára vigyáz a hegyen...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Négy férfi beszélget:
Elsõ: Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá!
Második: Én havonta kétszer!
Harmadik: Én hetente egyszer!
Negyedik: Én hetente kétszer!
Elsõ a negyedikhez: Neked nincs is feleséged!
Negyedik: Ja, nem a tiédrõl volt szó?!