Szociális munkások tapasztalatcserét folytatnak, hogyan lehet a fiatalokat leszoktatni a kábítószerrõl.
- Én a múlt héten tíz gyereket szoktattam le. Rajzoltam két kört. Rámutattam a nagyra: "Ekkora az agyatok a kábítószer szedése kezdetén", majd a kicsire mutattam: "és ekkora lesz késõbb."
- Én kétszázat szoktattam le. Rajzoltam két kört, egy kicsit, és egy bazi nagyot. Rámutattam a kicsire: "Ekkora a segglyukatok, amikor bementek a börtönbe..."
Rumcájsz megállít az úton egy kamionost és ráfogja a pisztolyt:
- Kamionos, ve*d ki most a fa*kad, vagy agyonlõlek!
A kamionos megteszi, Rumcájsz megszólal:
- Kamionos még háromszor verd ki, vagy lepuffantlak!
A kamionos izzadva bár, de megteszi.
- Jól van kamionos, meg kétszer verd ki, vagy agyonlõlek!
A kamionos remegõ térdekkel megszólal:
- Inkább lõjj agyon, de most legalább két hétig képtelen vagyok...
Rumcájsz erre bekiabál az erdõbe:
- Gyere Manka, itt van egy rendes kamionos, aki elvisz téged Jicsinbe...
Egy asszony együtt van a szeretõjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba!
Kapkodva bekeni a szeretõt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek. Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
- Tessék - mondja a szobornak - egyél valamit. Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Started by
kölyök8
, 2006. September 19. 15:08
Posted 2009. March 06. - 14:28
Posted 2009. March 05. - 19:29
Posted 2009. March 05. - 19:25
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. March 05. - 18:31
ez a termékdíj kikerülése miatt van (Tipli szeszesital)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. March 05. - 18:11
Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek, és látom ám, hogy négy markos nem idén barnult legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra,ezerrel. Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgyhogy ismét felhívtam a szervet. Mondom neki, az elõbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük , ugyanis fogtam a vadászpuskámat, lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek késõbb is. No, le sem tettem a kagylót, négy rendõrautó már ott is volt a házunk elõtt, plusz a mentõ. El is kapták a betörõket íziben. Az egyik rendõr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte:
- Mintha azt mondta volna, hogy lelõtte mind a négyet.
Mire én:
- Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit...
http://www.gyoriliko...UN/aktual0.html
- Mintha azt mondta volna, hogy lelõtte mind a négyet.
Mire én:
- Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit...
http://www.gyoriliko...UN/aktual0.html
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2009. March 05. - 15:14
Posted 2009. March 05. - 11:29
Posted 2009. March 05. - 09:44
A lányt kioktatja az anyja, hogy ha valamelyik fiú akar valamit, mindig mondja, hogy nem. Egyszer nincs otthon az anya, és egy fiú beállít a lányhoz. Beszélgetnek egy darabig, majd a fiú megkérdezi:
- Kell rajtad ez a ruha?
- Nem.
A fiú letépi róla.
- Kell rajtad ez a melltartó?
- Nem.
A fiú azt is leszedi.
- Kell rajtad ez a bugyi?
- Nem.
Az is lekerül a lányról. Mikor meztelenül fekszik az ágyon, a fiú megszólal:
- Kell rajtad ez a lyuk?
- Nem.
- Akkor betömjük.
- Kell rajtad ez a ruha?
- Nem.
A fiú letépi róla.
- Kell rajtad ez a melltartó?
- Nem.
A fiú azt is leszedi.
- Kell rajtad ez a bugyi?
- Nem.
Az is lekerül a lányról. Mikor meztelenül fekszik az ágyon, a fiú megszólal:
- Kell rajtad ez a lyuk?
- Nem.
- Akkor betömjük.
Posted 2009. March 05. - 00:30
Na ez így már fájt
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. March 05. - 00:16
ez simán egy hír, nem vicc...
"Iráni diákok bizonyították tiltakozva a kormány politikája vasárnap a teheráni egyetemen, annak ellenére, hogy a vastag az elterjedésének biztonsági erõk, a források, a diák azt mondta a francia sajtó, amikor kijelentette, hogy a demonstráció szervezésében a Hivatal Konszolidálás egységért, a kollektív tanuló közel van a fõ reformpárti, a nemzeti ünnep alkalmából a diákok"
http://translate.google.com
"Iráni diákok bizonyították tiltakozva a kormány politikája vasárnap a teheráni egyetemen, annak ellenére, hogy a vastag az elterjedésének biztonsági erõk, a források, a diák azt mondta a francia sajtó, amikor kijelentette, hogy a demonstráció szervezésében a Hivatal Konszolidálás egységért, a kollektív tanuló közel van a fõ reformpárti, a nemzeti ünnep alkalmából a diákok"
http://translate.google.com
Posted 2009. March 04. - 23:34
Egy jó arab vicc:
طهران - وكا
تظاهر طلاب إيرانيون احتجاجا على سياسة الحكومة الاحد في جامعة طهران رغم لانتشار الكثيف لقوات الامن حسب ما أعلنت مصادر طلابية لوكالة الصحافة لفرنسية التي قالت إن التظاهرة نظمها مكتب ترسيخ الوحدة، الجمعي الطلابية الرئيسية المقربة من الاصلاحيين، بمناسبة اليوم الوطني للطلاب
طهران - وكا
تظاهر طلاب إيرانيون احتجاجا على سياسة الحكومة الاحد في جامعة طهران رغم لانتشار الكثيف لقوات الامن حسب ما أعلنت مصادر طلابية لوكالة الصحافة لفرنسية التي قالت إن التظاهرة نظمها مكتب ترسيخ الوحدة، الجمعي الطلابية الرئيسية المقربة من الاصلاحيين، بمناسبة اليوم الوطني للطلاب
Posted 2009. March 04. - 21:06
Fiatalember! Maga azt ígérte, hogy éjfélre hazahozza a lányomat. Most fél négy van, és ez nem is az én lányom!
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2009. March 04. - 14:40
A világon 10 féle ember él:
1 aki ismeri a kettes számrendszert, és 1 aki nem
1 aki ismeri a kettes számrendszert, és 1 aki nem
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2009. March 03. - 23:13
Posted 2009. March 03. - 22:24
rszegsegi fokozatok
ENYHÉN SPICCES /Sanyika/
Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanannyi nagyfröccs.
Pályagörbe: egyenes.
FÉLSPICCES /Sanya/
Tünetek: a szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden 10. szó után egy-egy elfojtott böffentés.
Fogyasztás: 2 fél rum és 4 üveg sör.
Pályagörbe:egyenes, itt-ott gyorsan korrigált oldalirányú billenés.
SPICCES /Sanyi/
Tünetek: a szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 deci törköly és 6 üveg sör.
Pályagörbe: kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban, az egyik ilyen, a pincérnõ bal melle.
KÓTYAGOS /Sándor/
Tünetek: a szem fénye megtörik, trágár kifejezéseket használ, minden böfögéssel kísért csuklás után folyamatos, fals éneklés. Bodri kutya bottal verésénél egy könycsepp az arcon.
Fogyasztás: sok sör.
Pályagörbe: ciklois ívekkel tarkított parabola.
ENYHÉN RÉSZEG /Alex/
Tünetek: az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerûen funkcionálnak, a beszédben gargalizáláshoz hasonló szavak tûnnek fel, diszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról. A sótartó reflexszerû ellopása.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka, 4 üveg sör és 3 nagy fröccs.
Pályagörbe: ilyet az ökör is csak vágtában vizel.
FÉLRÉSZEG /Alexander/
Tünetek: a szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyûrûzõ pocsolyához hasonlatos, a beszédben furcsa mondatok, látszólag érzelmes turkesztán pásztorbeszéd-részletek keverednek. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: “Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!”.
Fogyasztás: 2 deci rum, 8 üveg sör és 4 deci bor.
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való leguruláskor Archimédesi spirálishoz hasonló.
RÉSZEG /Alexandrovics/
Tünetek: a szem csukva marad, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai. Illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 deci vodka, 10 üveg sör és 10 nagyfröccs.
Pályagörbe: matematikailag leírhatatlan, négydimenziós mozgás, a 4. dimenzónak bejön a DELIRIUM TREMENS.
TÖKRÉSZEG /Alexej Alexandrovics/
Tünetek: a szem szinte állandóan csukva, de néha nyitva is van, csak a fehérje látszik. Ezen keresztül látható a “Kóma Kalandjai”, az érzékszervek teljesen pertubáltak, se kép, se hang, halk hörgés, idõnként a bal orrlyukon keresztül való hányás. Mint a zárójelentésbõl utólag kitûnik, a detoxikálóban a “Filmszakadás” címû film megtekintése.
Fogyasztás: kb. annyi, mint egy kozák lovasezred, lovakkal együtt.
Pályagörbe: nincs, csak apró rezonatív helyzetváltozások csuklás közben.
ENYHÉN SPICCES /Sanyika/
Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanannyi nagyfröccs.
Pályagörbe: egyenes.
FÉLSPICCES /Sanya/
Tünetek: a szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden 10. szó után egy-egy elfojtott böffentés.
Fogyasztás: 2 fél rum és 4 üveg sör.
Pályagörbe:egyenes, itt-ott gyorsan korrigált oldalirányú billenés.
SPICCES /Sanyi/
Tünetek: a szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 deci törköly és 6 üveg sör.
Pályagörbe: kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban, az egyik ilyen, a pincérnõ bal melle.
KÓTYAGOS /Sándor/
Tünetek: a szem fénye megtörik, trágár kifejezéseket használ, minden böfögéssel kísért csuklás után folyamatos, fals éneklés. Bodri kutya bottal verésénél egy könycsepp az arcon.
Fogyasztás: sok sör.
Pályagörbe: ciklois ívekkel tarkított parabola.
ENYHÉN RÉSZEG /Alex/
Tünetek: az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerûen funkcionálnak, a beszédben gargalizáláshoz hasonló szavak tûnnek fel, diszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról. A sótartó reflexszerû ellopása.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka, 4 üveg sör és 3 nagy fröccs.
Pályagörbe: ilyet az ökör is csak vágtában vizel.
FÉLRÉSZEG /Alexander/
Tünetek: a szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyûrûzõ pocsolyához hasonlatos, a beszédben furcsa mondatok, látszólag érzelmes turkesztán pásztorbeszéd-részletek keverednek. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: “Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!”.
Fogyasztás: 2 deci rum, 8 üveg sör és 4 deci bor.
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való leguruláskor Archimédesi spirálishoz hasonló.
RÉSZEG /Alexandrovics/
Tünetek: a szem csukva marad, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai. Illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 deci vodka, 10 üveg sör és 10 nagyfröccs.
Pályagörbe: matematikailag leírhatatlan, négydimenziós mozgás, a 4. dimenzónak bejön a DELIRIUM TREMENS.
TÖKRÉSZEG /Alexej Alexandrovics/
Tünetek: a szem szinte állandóan csukva, de néha nyitva is van, csak a fehérje látszik. Ezen keresztül látható a “Kóma Kalandjai”, az érzékszervek teljesen pertubáltak, se kép, se hang, halk hörgés, idõnként a bal orrlyukon keresztül való hányás. Mint a zárójelentésbõl utólag kitûnik, a detoxikálóban a “Filmszakadás” címû film megtekintése.
Fogyasztás: kb. annyi, mint egy kozák lovasezred, lovakkal együtt.
Pályagörbe: nincs, csak apró rezonatív helyzetváltozások csuklás közben.
Posted 2009. March 03. - 22:22
ügyfél: A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt.
Hotline: Színes nyomtatója van?
ügyfél: Nem.
Hotline: Színes nyomtatója van?
ügyfél: Nem.
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Posted 2009. March 02. - 20:41
SPD cipõ, bringanyereg.....
De millió egy más dologgal kibírom nyitni én is.
De millió egy más dologgal kibírom nyitni én is.
Posted 2009. March 02. - 19:18
újak!:D:D
Bringa hajtókar, végén a nénike, fúró, meg a kardos a favoritok!
Az elõzõnél 0:25-nél nem nyílik ki!
Bringa hajtókar, végén a nénike, fúró, meg a kardos a favoritok!
Az elõzõnél 0:25-nél nem nyílik ki!
Posted 2009. March 01. - 09:46
Nekem a gördeszkás, meg a vízipipás jön be:)
Ez az ima... ki talál ki ilyeneket? NAGyON NAGy!
Ez az ima... ki talál ki ilyeneket? NAGyON NAGy!
Posted 2009. March 01. - 02:40
igen azon én is pislogtam h az nagyon répának néz ki
egyébként nálam az 1ik kedvenc a kalapács olyan természetes nyitja ki vele mintha az tényleg egy sörbontó lenne. a másik a legvégén a fakanál :lol1:
egyébként nálam az 1ik kedvenc a kalapács olyan természetes nyitja ki vele mintha az tényleg egy sörbontó lenne. a másik a legvégén a fakanál :lol1: