Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en berregni szoktam hozza, ti nem? :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Gondolom, már nagyapámnál is... de:
Mi a faszén?
Önkritika.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Errefelé üres pet palackot tesznek a láncvilla-ülésvázcsõ találkozásához, vagy a hátsófék és a támvilla közé :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
No comment

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Ez fájhatott! - YouTube

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szõke csaj megszólal:
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
- De én csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz!

- Mi az? Fekete a színe, de fehér levelei vannak?
- ???
- Néger postás.

- Mi az abszolút lehetetlen?
- ???
- Becsapni a forgóajtót.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Gyurcsány,Kóka és az aranytányér

Gyurcsány Ferenc és Kóka János az Egyesült Államokba látogat, és egy díszvacsorán vesz részt a Fehér Házban. A vacsora közben Gyurcsány neje, "Klára asszony", azaz a Dobrev Klára, észreveszi, hogy Kóka egy aranytányért süllyeszt a zakója alá. Odafordul férjéhez: - Képzeld a Jancsi most lopott el egy aranytányért. Ha hazaérünk a Kóka nõje halálra fog szekálni, hogy neki van aranytányérjaa Fehér Házból, nekem meg nincs. Azonnal te is lopj nekem egyet! - De asszony, nem tehetek ilyet, mindenki engem figyel - szól a magyar "államférfi". - Azonnal lopsz nekem egyet, vagy irtó nagy botrányt csapok -válaszolja Dobrev Klára. Gyurcsány komolyan elgondolkodik, majd megkocogtatja poharát, hogy a társaság figyelmét magára irányítsa. - Kedves egybegyûltek - szól Fletó - a hangulat emelkedettsége oly magasságokat ért el, hogy egy történetet kell elmondanom ifjúságomból. Fiatal koromban egy ideig bûvész is voltam, és volt egy olyan trükköm, amelyet senki sem tudott utánam csinálni. Kérem, nézzék meg ezt az aranytányért, kocogtassák meg, gyõzõdjenek meg valódiságáról! Most fogom a tányért, zakóm alá teszem, begombolom a zakómat, ráfújok a zakóm gallérjára, és lássanak csodát, a tányér máris átkerült Kóka János zakója alá...

A vicc forrása: Hát ez vicc -- vagy mégsem?
Az idézett poén az idézett oldal utolsó negyed részérõl származik.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép
Ott virágozz, ahova elültettek!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
On the other hand, i have different fingers.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Egy nõnek két fia van, az egyik állandóan elégedetlen, pesszimista lelkivilágú, míg a másik született optimista.
Eljön a karácsony, a nõ gondban van, mit vegyen a gyerekeknek. Egy ismerõse azt tanácsolja neki:
- A pesszimista gyereknek vegyél mindenféle szép ajándékot, attól biztosan jobb színben látja majd a világot. Az optimistának meg csak egy lócitromot adj, nem árt, ha felkészül az élet viszontagságaira.
Így is lesz. Karácsonykor aztán kérdi a gyerekeket, ki mit kapott?
- Én egy dugós puskát kaptam - kezdi a pesszimista gyerek. - De ezzel lehet, hogy véletlenül kilövöm valaki szemét, szóval inkább ki se próbálom. Kaptam egy biciklit is, de hát amilyen veszélyesek az utak, biztos elütne egy autó, és meghalnék. Meg kaptam egy villanyvasutat is, de biztos megrázna az áram, úgyhogy nem örülök az ajándékoknak!
Mondja az optimista:
- Én nem vagyok teljesen biztos az ajándékomban. Azt hiszem, egy pónilovat kaptam, de sajnos még nem találtam meg...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Hagyjuk már Chuck Norrist! Csak egy öregedõ tehetségtelen hülye színész! Ha tényleg igaz lenne az amit róla írnak, akkor egyszerûen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw aedh

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Ezt nagyon benézte! De nagyon... - YouTube

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Új eladót vesznek fel egy nagy áruházba. A fõnök az elsõ betévedt vevõt hozzá irányítja, megnézvén, mit tud az újonc. Egy idõ után a vevõ elmegy. A fõnök kérdi az új fiút, mennyiért vásárolt az illetõ. - 22 millió forintért - mondja a srác. A fõnök majdnem hanyatt esik a csodálkozástól. - Mit vett? - Két horgot akart venni, de én nagyobbakat ajánlottam neki, hátha nagy halat fog. Ehhez azonban szükség volt erõsebb zsinórokra és nagyobb botokra. A nagy hal nem fér be egy kis haltartóba, ezért adtam neki egy vízbe merülõt. A felszerelés természetesen nem fért el az õ régi csónakjában, ezért bemutattam neki a legújabb motoros kishajónkat. Ezzel csak az volt a probléma, hogy az autója nem bírta volna el a hajót. Szerencsére eszembe jutott az a Jeep, amit a múlt héten kaptunk. A fõnök teljesen elhûlve kérdezi: - És mindez úgy kezdõdött, hogy két horgot akart venni? - Hát, tulajdonképpen õ csak tampont keresett a feleségének. Mondtam neki, ha már úgyis el van b...va a hétvégéje, menjen inkább horgászni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Foci egy kicsit másképp.
Japán foci.fordított távcsõvel, humor, hülyülés, idióta - Videa
Sokkoló futballélmény ? videó - NSO

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
hát ha vicces e-mailben kapott tartalom továbbítása lopás, akkor válalom.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Egyszerûbb lett volna linkelni a blogot ahonnan loptad, nem? ;)
Például így: Gyerekközvélemény kutatás. - tékasztorik
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Felmérés a videotékában: gyerekektõl kérdezték mi a kurva szó jelentése (szülõk beleegyezésével történt). Zsófi, 6 éves. A kurva? Az egy csúnya szó, amit apu mond, amikor nem megy a számítógépe. ... Peti, 7 éves A kurva az egy olyan néni, aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni, mert félnek a sötétben. Andris, 5 éves A tesóm szokta mondani ezt a szót a Lilire, aki sírva fakad. Csúnya szó, azért mondják, hogy sírjanak a lányok. Eszti, 8 éves A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint. Luca, 7 éves Apa szokta mondani anyára, hogy hülye kurva, de csak akkor ha anya nem hallja... (itt anyuka elég idegesen rángatta ki a gyereket a tékából...) Bécike 7 éves A kurva az a fradi, mert apa mindig azt mondja, hogy kurva fradi, kurva fradi, bár nem tudom, hogy mi az a fradi, de biztos az is nagyon csúnya szó. Csilla, 6 éves Apa szokta mondani, mikor nézem a Barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a Barbi nem is kurva, viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza, amibe anyu virágot kap, de nem tudom, miért mondja ezt apának, hiszen apa nem is váza. Botond, 7 éves A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára. Petra, 6 éves A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és õ beszélget velük. Én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...) Dénes, 4 éves. A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta, mint például a kuvasz, csak hangosabb. Adri, 7 éves A kurva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szõke haja van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szõke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka elõtt áll a Lexus terepjárójuk.) Karcsi, 5 éves A kurva az a Liptai Klaudia. Apa mondja mindig mikor meglátja a tévében és anya mondja, hogy nem kurva hanem színésznõ, de apa azt hiszi, hogy kurva, tehát az is olyan, mint a színésznõ, csak sorozatokban játszik és a fiúk azt nem szeretik. Brigi, 7 éves A kurva az az, aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom, mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el. Pistike, 6 éves: A kurva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad, tehát anyu nem kurva. Viola, 5 éves: A kurva az a nagynéném, mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülõ gyereket tékából kirángat, saller repül...) Zolika, 6 éves A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
gondolom kiszamolta azt a nemtom honnan szedett fontos arat :)