Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
http://www.vatera.hu..._147846728.html
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

feltéve, ha matektagozatos/-faktos a kollega.:) ugyanis a középszintû érettségiben már nem követelmény se a deriválás, se az integrálás ismerete, így nem is nagyon tanítják komolyabban. normál matekon nálunk 11. év végén szó esik a deriválásról, a 12. meg gyakorlatilag végig ismétlés...

"szintén _matekon vagyok_,de ez mi a fene?:D"

itt megmondta, hogy tagozatos õ is :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

akkor jövõre differenciál számítás, 12.ben integrál :D

feltéve, ha matektagozatos/-faktos a kollega.:) ugyanis a középszintû érettségiben már nem követelmény se a deriválás, se az integrálás ismerete, így nem is nagyon tanítják komolyabban. normál matekon nálunk 11. év végén szó esik a deriválásról, a 12. meg gyakorlatilag végig ismétlés...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

nem,már a szorzást gyakoroljuk:D10.-es vagyok,még nem tanultok,hogy valami azért a mentségemre is szolgáljon;)

akkor jövõre differenciál számítás, 12.ben integrál :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Errõl a hülyeségrõl hallottál már, vagy még az összeadást gyakoroljátok? ;)

nem,már a szorzást gyakoroljuk:D10.-es vagyok,még nem tanultok,hogy valami azért a mentségemre is szolgáljon;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az aldottjo libanyak!

az ep jeloltes temat meg enis ertem.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

szintén matekon vagyok,de ez mi a fene?:D

integrál :D

szerk:
látom már volt link, csak jól be lett burkolva :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Errõl a hülyeségrõl hallottál már, vagy még az összeadást gyakoroljátok? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
szintén matekon vagyok,de ez mi a fene?:D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

http://pi.ytmnd.com/

nagyon pihent :D

matekszak átka:
http://farm4.static....31dcf9854_b.jpg

aki érti, csápoljon :D:D:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://pi.ytmnd.com/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
EP-jelölt Áder János beszél-e angolul?

"I'm a meeting, sorry" - szakadtam..:D:D (lor kedvéért: Mr. Áder nem igazán érti, amit akarnak a telefonosok, még egy egyszerû idõpontot se tud elmondani, továbbá õ maga a meeting, nem pedig a meetingen van..:D)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Berki, ezek tényleg szarok :P :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
MeH helyett Mac - nem támadás, félrehallás

Szeptemberben olyan hírek is napvilágra kerültek, miszerint ez a bizonyos árnyék-titkosszolgálat az NBH számítógépeire kémszoftvereket telepített. Ezt vélhetõen egy lehallgatott telefonbeszélgetésre alapozták, azonban késõbb kiderült: az UD Zrt. vezetõ informatikusának telefonbeszélgetésében a Macintosh operációs rendszer rövidítését, a - fonetikusan írva - "Mek"-et értették "MeH"-nek. Azaz, amikor az informatikus arról beszélt, hogy megnéz valamit a Mac, azaz a számítógép könyvtárában, akkor az NBH-nál azt hitték, hogy a Miniszterelnöki Hivatal informatikai rendszerébe kíván behatolni. Ez a félrehallás volt az alapja a kormányzati gerinchálózat megtámadásáról szóló kommunikációs kampánynak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
85-ös hahotában találtam ezeket.

Jenõ bemegy a kocsmába, az egyik asztalnál ül a haverja és fülig ér a szája. Jenõ odamegy hozzá és megkérdezi:
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenõkém, reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szõke nõ, hatalmas csöcsök, Jenõkém hatalmas csöcsök. Azt mondja,bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök, Jenõkém, érted? Bementünk a tó közepére és mondom neki: "Na, lesz szex, vagy úszás kifelé?" És nem tudott úszni, Jenõkém, nem tudott úszni! Érted?
Másnap megint bemegy Jenõ a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van mint elõzõ nap. Oda lép hozzá és kérdezi mi történt már megint, miért örül annyira.
- Képzeld, reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj, hatalmas csöcsök, Jenõkém hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére és megkérdezem tõle: "Na, lesz szex, vagy úszás kifelé?" És nem tudott úszni, Jenõkém, nem tudott úszni! Érted?
Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenõ odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod, miért vagy így elkenõdve?
- Jenõkém, ne is kérdezd. Reggel, ahogy takarítom a csónakot, odajön hozzám egy fekete nõ. Kérdezi, hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk, kérdezem tõle, hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját, és akkora farka volt mint az evezõlapát! Én meg nem tudok úszni Jenõkém, nem tudok úszni! Érted?!

Sámuel elmegy egyik izraeli bankba.
- Jó napot, Sámuel úr! - köszönti õt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
- Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
- 1$-t?? De Sámuel úr, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik számlájáról.
- Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden kapcsolatot.
- De, Sámuel úr! Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt. Itt vannak az aláírandó dokumentumok.
- Mekkora a kamat?
- Havi 3%.
- Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
- Nem, Sámuel úr, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát nyújtanak.
- Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
- Rendben, Sámuel úr, a Bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét garanciaként 30 napra.
- Tökéletes!
Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
- Sára, Sára! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy parkolót szereznem havi 0,03$-ért!

Egy 70 éves öregasszony elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi újságba felad egy hirdetést: "Férj kerestetik: Korombeli legyen, ne verjen, ne szaladgáljon körülöttem, és jó legyen az ágyban." Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni és az ajtóban egy öreg faszi van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs is lába!
- Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- De magának kezei sincsenek!
- Így nem tudom megverni sem.
-.....és jó az ágyban?
A férfi hátradõl a tolószékében, és mosolyogva mondja:
- Megnyomtam a csengõt, nem?

A nagyapa megkérdezi az unokáját:
- Kisfiam, hogy hívják azt a németet, aki eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, nagyapa, Alzheimer!

A kilencvenéves Szabó bácsi ellenõrzõ vizsgálatra megy az orvoshoz. A doki megvizsgálja, és így szól:
- Szabó bácsi, úgy látom nagyszerû egészségnek örvend. Lelkileg is minden rendben? Jár e még templomba? És milyen a viszonya Istennel?
- Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerû kapcsolatom van. Képzelje doktor úr, minden éjjel amikor kimegyek a fürdõszobába, az Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba, akkor meg leoltja.
Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét:
- Azért jöttem, hogy elmondjam, Szabó bácsi fizikailag teljesen egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenrõl. Igaz az, hogy éjjel amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg elalszik?
A néni felsóhajt:
- Jaj, Istenem! Már megint a hûtõszekrénybe pisilt!
"Minden hülyeség" by Tomidny

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Bazz, én is 82-es vagyok!
Régi, poros... vén trotty.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Óvónéni hozza a kesztyût az udvarról: "Pistike, ez nem a tiéd?"
Erre Pistike: "Nem... az enyém elveszett."

uhhhhh, ez a hahota 82-es szamaba sem kerulhetett volna be annyira poros, regi es szar.

----

FÁJVÓ

----

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

http://www.automened...anc_kamion.aspx

Vagy egy óráig röhögtem rajta!:D:D
(boccs, ha már volt)

talán az autósban volt már.:D és kitárgyaltuk, hogy valószínûleg tudta, mit csinál, mert szinte végig szemmel tartotta az utat, de ettõl még a lába fél méterre volt a fékpedáltól, ami viszont minimum egy fejlövést érdemelne.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Óvónéni hozza a kesztyût az udvarról: "Pistike, ez nem a tiéd?"
Erre Pistike: "Nem... az enyém elveszett."

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
és melyik részét tanulod a kis csajét vagy lil-ét? :D
lil-é nem nehéz....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.