Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

Fatternak ez a csengõhangja, ha a fõnõke hívja :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
:D:D

"A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya."

"A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévõ lõszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elmûködött!"

"Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya."

"Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsõre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált."

"Gyanúsítotti jegyzõkönyvbõl: Levittem az alagsorba és meg
homoszexuáltam, amit éreztem iránta."

"Ezennel a feljelentésnek helyt adok és bevallom, én követtem el Pistával azt a homok szexuális dolgot."

"A férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hasba szúrta, így akart véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, csak felcsúszott kicsit a kés."

"Körözést rendelek el személy elleni lopás szabálysértés bûncselekmenye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron Bor Béla sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bûncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette."

"A bogádi faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg."

"A hullán gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt."

"Nevezett nõszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandõ a szoknyája alá, a lába közé erõsített nagyméretû szatyorból elõadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét."

"A társadalmi tulajdont sértõ bûncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat."

"Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedõ elküldött melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem."

"Tetten értem, amint a padon fekve csavargott."

"Kárbecslõ álláspontjáról ír a rendõr: Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál."

"És akkor bejött az irodába két nõi hölgy."

"Észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszõjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni."

"A feljelentõ szerint bevitték a nudistákat a rendõrségre, ahol
megruházták õket."

"Az elkövetõ vékony, csenevész volt, leginkább az "iti" figurájára emlékeztet."

"A férj egy idegen nõvel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendõrnek, hogy férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz."

"Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó
találkozó volt elõtte."

"Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erõszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedõ közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került."

"A gyanúsított gépkocsijával Komló belterületén elütötte a vele
azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárt."

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
http://www.boon.hu/h...090714-06084820

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
http://2006.1-click.jp/

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
De áááá,fújj.
Ennyire jó márka ez a CUBE? :D:D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
R*jszolj WoW-ra: "Igen anyu mindjárt megyek , csak szintet lépek.":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

(nem érzem 18+ nak, még a YT se törölte...)

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Na ez most tényleg felb*sz*tt! Ennyire hülye nem lehet valaki! Heccsát neki!

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Bizony nem csak a parkolással lehet gond :))))

Ja, és viccen kívül, itt az interspar mélygarázsában van külön nõknek fenntartott parkolóhely, mint a mozgáskorlátozottaknak. Szó szerint az van oda írva hogy: "Ezt a helyet hölgyek és nagycsaládosok részére tartjuk fent, kérem szabadon hagyni."

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

http://videa.hu/vide...XQeJtJy4Eior0s4:cry:
:D

nehéz elhinni, hogy mehet ez ennyire bénán, mintha gondolkozni nehéz neki, nem is vezetni :D

(mondjuk én se vagyok kompetens a témában, csak a vidéki wartburgból tákolt kistraktort szoktam vezetni :D )

amin szakadtam még régebben:
http://videa.hu/vide...gaxVz4Jt21BIi5Q

ez is komoly:

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
http://videa.hu/vide...XQeJtJy4Eior0s4:cry:
:D

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Ryanlord

Ez 1 hozzászólásnak.. :D:D:D

Rossz kezdet:D

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
http://www.radioblog... - lovalova.rbs

Remélem lejátsza másnak is :lol1:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://jatekok.napis...s/Whack Your Ex

játszatok

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Olvassátok végig. És meg ne utáljatok :D

HOLAFEJSZÉM!!!!
:chase:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ebben a kutyálya volt a vicces csak (vagy éppen ellenkezõleg ? )

-=B.B.B.=-

Ryanlord

Ryanlord

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Olvassátok végig. És meg ne utáljatok :D

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy ember.
Ez az ember eldöntötte, hogy elmegy vándorolni. Megy, megy, egyszer csak találkozik az Ember Emberrel. Az Ember Ember megkérdezi az Embert, hova megy? Az Ember azt válaszolja, világgá. Az Ember Ember megkérdezi az Embert, jöhetne -e õ is. Az Ember aztmondja, igen.
Mostmár megy az Ember, Az Ember Ember, és találkoznak az Ember Ember Emberrel. Megkérdezi az Ember Ember Ember, hogy hova mennek. Azt mondják, hogy világgá. Megkérdezi, hogy jöhet -e õ is. Aztmondják, hogy hát persze.
Mostmár megy az Ember, az Ember Ember, és az Ember Ember Ember.
Találkoznak a Törpével. Megkérdezik a Töpét, hogy nem akar -e õ is vándorolni velük. Aztmondja a Törpe, hát persze jövök.
Mostmár megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, és a Törpe.
Aztán találkoznak a Törpe Törpével.
Megkérdezik tõle, hogy nem szeretne -e õ is vándorolni. Aztmondja oké jön õ is.
Mostmár megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, a Törpe, és a Törpe Törpe.
Találkoznak a Törpe Törpe Törpével. Megkérdezik tõle, hogy nem akar -e õ is velük jönni, aztmondja, hát persze.
Mostmár megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, a Törpe, a Törpe Törpe, és a Törpe Törpe Törpe.
Találkoznak az Óriással, megkérdezik tõle, hogy nem szeretne -e õ is velük jönni, aztmondja de persze. Tök jó most már egy Óriás is jön.
Így hát megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, a Törpe, a Törpe Törpe, a Törpe Törpe Törpe, és az Óriás.
Talákoznak az Óriás Óriással. Nagyon szeretnék, hogy egy igazi Óriás Óriás is velük menjen igyhát megkérdezik tõle, nem akar -e õ is velük jönni. Hát beleeggyezik.
Mostmár megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, a Törpe, a Törpe Törpe, a Törpe Törpe Törpe, az Óriás, és az Óriás Óriás.
Talákoznak az Óriás Óriás Óriással, akinek van 1 kutyája!
Megkérdezik tõle, hogy nem akar -e a kutyájával eggyütt jönni velük. Aztmondja örömmel. Tök jó most már van egy Óriás Óriás Óriás is velük, akinek egy kutyája is van!!
Ígyhát megy az Ember, az Ember Ember, az Ember Ember Ember, a Törpe, a Törpe Törpe, a Törpe Törpe Törpe, az Óriás, az Óriás Óriás, az Óriás Óriás Óriás, és a kutyája.
Aztán mennek, mennek és egy szakadékhoz érnek.
Aztmondják, ha már eddig eljöttünk akkor menjünk tovább, és próbáljunk átugrani.
Megpróbálja az Ember, hát õ a negyedénél lezuhant.
Utánna megpróbálja az Ember Ember, hát õ már nagyjából a feléig elugrott, de leesett.
Utánna megpróbálja az Ember Ember Ember, õ elugrott a feléig, de leesett.
Aztán megpróbálja a Törpe, de neki reménytelen helyzete volt, leesett.
Eldönti a Törpe Törpe, hogy õ must nekifut, és simán átugrik. De õ is leesett.
Utánna jön a Törpe Törpe Törpe, de õ is leesett, hiszen õ egy Törpe Törpe Törpe, és kicsik a lábai.
Aztán nekifut az Óriás, hát õ már a háromnegyedénél kicsit tovább ugrott, de õ is leesett.
Utánna megpróbálja az Óriás Óriás, õ már majdnem átugrott, csak nagyon nagyon kicsi hiányzott, de õ is lezuhant.
Aztán az Óriás Óriás Óriás Kutálya próbálja, de csak a feléig jutott... leesett.
Végül az Óriás Óriás Óriás magányosan nekilát, és õ pont át tudott ugrani.
Végre sikerült valakinek átugrania az Ember, Ember Ember, Ember Ember Ember, Törpe, Törpe Törpe, Törpe Törpe Törpe, Óriás, Óriás Óriás, Óriás Óriás Óriás, és a kutyálya közül .
És tudjátok miért tudott átugrani az Óriás Óriás Óriás???

Mert Nike cipõje volt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hát a csávó totál készen van az biztos! :lol1::cool2:

Emlékezhetsz rá a rendõrakadémiákból.

Hipp-hopp, jön Vuk :D

-=B.B.B.=-

Maggi