Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja hogy sutyiban odacsempészted!:) Akkor jól sejtettem a csattanót.
Elolvastam a hsz-eket, Hotte-é volt az utolsó és elkezdtem írni, közben ki is mentem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem a ruci tisztítás volt a lényeg, hanem hogy mivel!
A tiszta hegesztõ oxigén reakcióba lép az olajjal és igencsak robbanás veszélyes. Gondolom a szóban forgó melósok meg elég olajosak voltak.
A sûrített levegõ smafu, máig szoktam a cipõmet, melózós ruhámat portalanítani vele. Bevett gyakorlat.
De most már jöhetne Tigrincs, hogy elmesélje a sztori végét.

olvass vissza 5-öt :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

sûrített levegõ az sûrített levegõ
ennyi
ruci tisztitás volt a kérdés, nem?
Ahol suliba jártam, ott is volt egy központi kompresszortartály, s minden mûhelyben a csonk egy spirálcsõvel/pisztollyal, no ez volt a ruhaszellõztetõ is
Oxi/dissou nem volt kiépítve, kocsis tolós renccer ment, nem volt mindenhol igény a nonstop autogén lehetõségre, oxigénre se.
de szerintem maszivan picsán is rugtak volna, ha a tiszta oxigénnel percekig fujkálom a poros munkásszettem...

Nem a ruci tisztítás volt a lényeg, hanem hogy mivel!
A tiszta hegesztõ oxigén reakcióba lép az olajjal és igencsak robbanás veszélyes. Gondolom a szóban forgó melósok meg elég olajosak voltak.
A sûrített levegõ smafu, máig szoktam a cipõmet, melózós ruhámat portalanítani vele. Bevett gyakorlat.
De most már jöhetne Tigrincs, hogy elmesélje a sztori végét.

Jav. Hogy értsd mirõl beszélek:http://www.gyakorike...n-az-oxigenolaj

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Arról nem hallottál, hogy valamikor a 90es évek közepén itt Egerben a Bornemisszában valakinek muriból kompresszort dugtak a seggébe aztán kidurrant a gyerek. Vagy ez is csak egy a sok városi legenda közül?

Ez igaz, már amennyire az újságoknak hinni lehet. Papírgyüjtésnél a kezembe akadt egy helyi hírlap (Petõfi Népe), és percekig fetrengtünk hogy hogy lehet valaki ekkora ökör.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
megtörténni megtörténhetett...volt a hírekben is idén tavasszal, hogy vicceskedtek egy mûhelyben valami újfiúval - poénból megfuvatták egy kis sûrített levegõvel hátulról, aztán kilyukadtak a belei, és mentõt kellett hívni meg minden. erre fel valami szakszervezeti tag szigorítani akarta, hogy hol lehessen sûrített levegõt használni meg ki férhessen hozzá meg ilyenek...persze ki is röhögték a tagot.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nos a történet szerint mind a 2 fickó bõrfelületének jó része elég rendesen megégett
(amúgy hegesztõtanfolyamon elsõ órán elhangzott sztori )
Hotte, az vhol vmikor egyszer biztos megtörtént de kb már az én 5-6 éves koromban minden városban mesélték hogy ott történt ......mint az útszélén öszeszedett aztán 200 kilóméterrel odébb kirakott tanyabájkos mattrészeg alkoholika.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

ennyi
Ahol suliba jártam, ott is volt egy központi kompresszortartály, s minden mûhelyben a csonk egy spirálcsõvel/pisztollyal, no ez volt a ruhaszellõztetõ is
Oxi/dissou nem volt kiépítve, kocsis tolós renccer ment, nem volt mindenhol igény a nonstop autogén lehetõségre, oxigénre se.
de szerintem maszivan picsán is rugtak volna, ha a tiszta oxigénnel percekig fujkálom a poros munkásszettem...

Arról nem hallottál, hogy valamikor a 90es évek közepén itt Egerben a Bornemisszában valakinek muriból kompresszort dugtak a seggébe aztán kidurrant a gyerek. Vagy ez is csak egy a sok városi legenda közül?
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ennyi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en kettes voltam kemiabol
sot evet is ismeteltem miatta!
de skacok
suritett levego az lofasz
de az oxigen az kicsit mas cumo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Az azért egész más, mint a tiszta oxigén. Egycigit egész gyorsan el tud szívni az illetõ, ha rátolnak kis ókettõt .

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

az a sztori megvan, ? mikor még az átkosban vmi arab sivatagban magyarok heftöltek vmi kõolaj csövet, ilyen vékony 2,5 m átmérõ körülit. oszt mûszak végén, a tökük is, + minden cm2 bõrük tele volt homokkal, gondolttak 1-et és lefújták magukról oxigénnel. úgy direktbe svunggal.

ezt én se hallottam még. gondolom odébb mentek, és a sivatagba csapatatták le magukat.
savanyu jól mondja. általában a munkás kesztyût préslevegõvel tisztítják nálunk is. a gyár területén meg több helyen van préslevegõrõl leágazó szabad csonk, gumitömlõvel a végén, amit bicaj kerék pumpálásra használnak a melósok :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
rendes mûhelyben sûritett levegõt használnak a ruházat portalanítására

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

az a sztori megvan, ? mikor még az átkosban vmi arab sivatagban magyarok heftöltek vmi kõolaj csövet, ilyen vékony 2,5 m átmérõ körülit. oszt mûszak végén, a tökük is, + minden cm2 bõrük tele volt homokkal, gondolttak 1-et és lefújták magukról oxigénnel. úgy direktbe svunggal.

Oszt mi történt, nem hallottam még a sztorit?
A zoxigén (amit a vízbûl köll kivonni) köztudomásúlag robbanik olajjal érintkezve, gondolom megpörkölõdött az irhájuk.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hogyan biztosítsunk egy egészséges õrültségi szintet:

8. Ne hasznalj ekezeteket.

Lor, most lebuktál, hehhe! :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaj: az elet apro oromei
azok a fasza kis muhelyek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hát azért nem pont így, de vannak érdekes karakterek az biztos. a napszemcsis keresztesrõl pl rögtön Sanyi jutott eszembe akinek az alkarjára van egy kereszt tetoválva :D
csupaszcsajos naptár vagy plakát elengedhetetlen. szinte minden mûhelybe van. már káráltak is a fiúk h 2010-re még nem kaptak p*ncisat.
már csak azt várom mikor látok olyat hogy vki autogénnel gyújt rá a cigire :D

már csak egy lakatost mutass aki centinél kisebb mértékegységet ismer :)

cigisnél van "jobb"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
18+

http://tehgiraffe.co...ltoltes.hu_.jpg

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát azért nem pont így, de vannak érdekes karakterek az biztos. a napszemcsis keresztesrõl pl rögtön Sanyi jutott eszembe akinek az alkarjára van egy kereszt tetoválva :D
csupaszcsajos naptár vagy plakát elengedhetetlen. szinte minden mûhelybe van. már káráltak is a fiúk h 2010-re még nem kaptak p*ncisat.
már csak azt várom mikor látok olyat hogy vki autogénnel gyújt rá a cigire :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

zsír :D köszi

Az életben is pont úgy van, mint itt? :)

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
zsír :D köszi