Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Started by
kölyök8
, 2006. September 19. 15:08
Posted 2010. January 30. - 15:30
Elég masszívnak _látszódott_. Ez volt a baj. Hogy ugyan könnyû volt, de kinézete miatt az agresszívebb vagy nehezebb emberkék vették, ami miatt törött mint a ropi. Ha jól emlékszem 1.3-1.4 körül volt talán?
Mozgása nem volt a legfinomabb, meg a szimmeringgel is voltak bajok, de ha rendben volt tartva, jó kis CC teló volt.
Abban az idõben a Manitou Mars volt az álomvilla számomra.
Mozgása nem volt a legfinomabb, meg a szimmeringgel is voltak bajok, de ha rendben volt tartva, jó kis CC teló volt.
Abban az idõben a Manitou Mars volt az álomvilla számomra.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2010. January 30. - 15:07
külön lehet hozzá megvenni a v-fék tüskét, vagy éppen a tárcsafék konzolt
itt is volt a helyi boltban, elég masszívnak látszódott.
szerk.: villámkezû lor megelõzött
én ilyet szerettem volna venni, de aztán tora lett belõle.
itt is volt a helyi boltban, elég masszívnak látszódott.
szerk.: villámkezû lor megelõzött
én ilyet szerettem volna venni, de aztán tora lett belõle.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. January 30. - 15:07
jaj gyerekek vagytok
tan nemet licensz alapjan nalunk is gyartott hungary markaneven arult kokemeny cc villa
bilinccel rogzult a v fekszem
talan mukodott tarcsaval is
tan nemet licensz alapjan nalunk is gyartott hungary markaneven arult kokemeny cc villa
bilinccel rogzult a v fekszem
talan mukodott tarcsaval is
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. January 30. - 15:04
Posted 2010. January 30. - 14:59
Posted 2010. January 29. - 22:01
430k-nál járok Erõsen addiktív
409k, efölé egyszer mentem, de akkor nem tudtam letenni a gépet.
Rámentem én is a témára! (letenni nekem sem sikerült utána...)
Posted 2010. January 29. - 18:40
430k-nál járok Erõsen addiktív
409k, efölé egyszer mentem, de akkor nem tudtam letenni a gépet.
Posted 2010. January 29. - 17:04
Posted 2010. January 29. - 16:30
Posted 2010. January 29. - 16:30
Mondjuk én is mûtejet olvastam. De vannak jók. Szesznyákok, ejh.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. January 29. - 08:50
mûtejjel.hu-nak olvastam
kar volt bejonni
kar volt bejonni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. January 29. - 01:31
Posted 2010. January 29. - 00:27
Az alábbi üzenetek bulikban, vagy épp elõtt vagy után hangzottak el... esetleg sms.
"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok, ahol fõleg németül beszélnek. Lehet, hétfõn nem megyek be melózni." - A válasz: "A hétfõi meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendõrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád! Amúgy hol a répában vagy?"
"Mi csak beszéltünk róla, milyen lenne az igazoltató rendõrt telibehányni... te megtetted..."
"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahûség."
"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."
"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok, erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban."
"Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba."
"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."
"Úgy tûnik, egyszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."
"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem, mit is csinálok."
"Részegen valami idegen házibuliban. Azt hittem a farkam veszem elõ a pisáláshoz, de a bal herém volt. Átáztam. Gyere értem."
"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na, ez a szopás."
"Ha legközelebb pohárba hánysz,légyszi ne hagyd benne a szívószálat... életem legszarabb vbk-ját köszönhetem neked."
"Az OK, hogy dugod a nõmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón."
"A telefonom egész este a hûtõben volt. Ezért nem vettem fel."
"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok, ahol fõleg németül beszélnek. Lehet, hétfõn nem megyek be melózni." - A válasz: "A hétfõi meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendõrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád! Amúgy hol a répában vagy?"
"Mi csak beszéltünk róla, milyen lenne az igazoltató rendõrt telibehányni... te megtetted..."
"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahûség."
"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."
"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok, erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban."
"Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba."
"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."
"Úgy tûnik, egyszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."
"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem, mit is csinálok."
"Részegen valami idegen házibuliban. Azt hittem a farkam veszem elõ a pisáláshoz, de a bal herém volt. Átáztam. Gyere értem."
"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na, ez a szopás."
"Ha legközelebb pohárba hánysz,légyszi ne hagyd benne a szívószálat... életem legszarabb vbk-ját köszönhetem neked."
"Az OK, hogy dugod a nõmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón."
"A telefonom egész este a hûtõben volt. Ezért nem vettem fel."
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 28. - 23:45
Kár pedig hatalmas volt...törölték
megtaláltam keresõvel, de csak az az egy változat volt fent.
Posted 2010. January 28. - 22:33
EEEPIIIIICC!!!! BKV sofõrt vontatják és olyan fasságokat beszél közbe hogy az hihetetlen :D:D
törölték
megtaláltam keresõvel, de csak az az egy változat volt fent.
Posted 2010. January 28. - 21:05
Posted 2010. January 28. - 20:08
Posted 2010. January 28. - 19:55
na ezért is nem járok busszal
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.