Remi alapmû, egy félisten
saját oldala: nimportequi.com - All R
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Started by
kölyök8
, 2006. September 19. 15:08
Posted 2010. March 31. - 14:26
Posted 2010. March 31. - 12:09
Posted 2010. March 31. - 06:44
jaaaa
meg kellett néznem pár képet, mire rájöttem ki is ez a cigánygyerek
de ez már régi történet, nem?
régi ja, 2007 július.
de a bírósági ügy 2 évig húzódott.
Posted 2010. March 30. - 21:15
jaaaaVadász János képgyûjtemény
meg kellett néznem pár képet, mire rájöttem ki is ez a cigánygyerek
de ez már régi történet, nem?
Posted 2010. March 30. - 20:20
Posted 2010. March 30. - 20:18
Posted 2010. March 30. - 20:14
Posted 2010. March 30. - 19:54
Posted 2010. March 28. - 23:23
Posted 2010. March 28. - 18:11
Kovács a hatéves fiával a kocsmában van. Mindkettõjüknek rendel egy-egy fél deci barackpálinkát. Amikor a gyerek megissza, kapkod a levegõ után, szemei kigúvadnak, forog a gyomra, s így szól az apjához:
- Jaj, apu, ez nagyon rossz volt! Mire Kovács:
- Látod kisfiam, anyád meg azt hiszi, hogy én szórakozni járok ide!
Egy úr bemegy egy különlegességeket kínáló étterembe, és kér egy zsenge galambpörköltet galuskával. Hosszú várakozás után hozza a pincér a pörköltet és leteszi az úr elé. Az neki lát enni, de a villát alig tudja beleszúrni a húsba. Meglát a galamb lábán egy gyûrût.
- No, legalább most kiderül, hogy hány éves ez a "zsenge" galamb! - gondolja, és közben észrevesz a gyûrû mellett egy összehajtogatott cédulát. Kibontja és elolvassa: " Holnap támadunk! Napóleon!"
Az állatorvos megkéri az asszisztensét, hogy adjon be hashajtót a Rárónak.
Elmagyarázza, mi a teendõ:
- Dugjon be egy csövet a ló szájába, tegye be a tablettát a csõbe, és fújjon bele jó erõsen, így a gyógyszer a ló nyelõcsövébe kerül.
Fél óra múlva kérdi az asszisztenst:
- Na, hat már a hashajtó?
- Igen, de sajnos a ló fújt elõször.
Az egyik kórházban egy fiatal nõvér a borotválós. Fogja a férfinek borotválás közben a farkát, nehogy megvágja. Kis idõ múlva megszólal a férfi:
- Köszönöm, most már elengedheti, megáll magától is
- Jaj, apu, ez nagyon rossz volt! Mire Kovács:
- Látod kisfiam, anyád meg azt hiszi, hogy én szórakozni járok ide!
Egy úr bemegy egy különlegességeket kínáló étterembe, és kér egy zsenge galambpörköltet galuskával. Hosszú várakozás után hozza a pincér a pörköltet és leteszi az úr elé. Az neki lát enni, de a villát alig tudja beleszúrni a húsba. Meglát a galamb lábán egy gyûrût.
- No, legalább most kiderül, hogy hány éves ez a "zsenge" galamb! - gondolja, és közben észrevesz a gyûrû mellett egy összehajtogatott cédulát. Kibontja és elolvassa: " Holnap támadunk! Napóleon!"
Az állatorvos megkéri az asszisztensét, hogy adjon be hashajtót a Rárónak.
Elmagyarázza, mi a teendõ:
- Dugjon be egy csövet a ló szájába, tegye be a tablettát a csõbe, és fújjon bele jó erõsen, így a gyógyszer a ló nyelõcsövébe kerül.
Fél óra múlva kérdi az asszisztenst:
- Na, hat már a hashajtó?
- Igen, de sajnos a ló fújt elõször.
Az egyik kórházban egy fiatal nõvér a borotválós. Fogja a férfinek borotválás közben a farkát, nehogy megvágja. Kis idõ múlva megszólal a férfi:
- Köszönöm, most már elengedheti, megáll magától is
Posted 2010. March 28. - 17:33
Miért nem a tatárok találták fel az origami mûvészetét?
Mert nem hajt a tatár.
Mert nem hajt a tatár.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. March 24. - 23:38
két sztori osztanék meg
1.
http://iaro.3dmax.hu...48068161[1].png
2.
Worst possible "date" ever...I don't even... FML (serios) - Bodybuilding.com Forums
16+, gyomorral, elõre is elnézést
mindkettõ besírós a maga módján.
1.
http://iaro.3dmax.hu...48068161[1].png
2.
Worst possible "date" ever...I don't even... FML (serios) - Bodybuilding.com Forums
16+, gyomorral, elõre is elnézést
mindkettõ besírós a maga módján.
Posted 2010. March 21. - 19:43
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2010. March 18. - 10:39
Az idegbaj öröklõdõ betegség. Én is a gyerekeimtõl kaptam.
(ismeretlen)
Pap leszek, az kurvaisten! (ismeretlen)
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen mibõl visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre. (ismeretlen)
Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét. (ismeretlen)
Nem értem, hogy hogy telik az idõ az egyetemi elõadásokon.
Megnézem az órám:9:30. Megnézem egy fél óra múlva: 9:35. (ismeretlen)
A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz! (ismeretlen)
Addig röhögtünk a fõnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
(ismeretlen)
Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.
(ismeretlen)
Utálom, amikor valaki megkérdezi, hogy mennyi az idõ, és közben a csuklójára mutat. Én tudom, hogy hol hordom az órám! Vajon õ mit szólna, ha a farkamra mutatnék, amikor megkérdezem, hogy hol a WC? (ismeretlen)
A férj hazamegy a vadászatból, és a felesége kérdi, hogy van-e valami.
Mire a férj:
- Képzeld, elejtettem egy nyulat.
- Na és? Hol van? - kérdi a feleség.
- Mondom, hogy elejtettem!
- Kaphatnánk egy szobát?
- Persze! Házasok?
- Igen, mind a ketten.
-...nem,nem tündérke! A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen!!!
Pistike benéz a szülõk hálószoba ajtajának kulcslyukán, majd két- három perc múlva megszólal:
- Na, és még ezek akarnak engem pszichológushoz vinni, mert szopom az ujjam!...
Nyuszika találkozik a kígyóval.
- Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt!
- Jó, semmi gond.
- Tényleg?
- Tényleg.
- Akkor kezet rá!
(ismeretlen)
Pap leszek, az kurvaisten! (ismeretlen)
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen mibõl visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre. (ismeretlen)
Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét. (ismeretlen)
Nem értem, hogy hogy telik az idõ az egyetemi elõadásokon.
Megnézem az órám:9:30. Megnézem egy fél óra múlva: 9:35. (ismeretlen)
A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz! (ismeretlen)
Addig röhögtünk a fõnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
(ismeretlen)
Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.
(ismeretlen)
Utálom, amikor valaki megkérdezi, hogy mennyi az idõ, és közben a csuklójára mutat. Én tudom, hogy hol hordom az órám! Vajon õ mit szólna, ha a farkamra mutatnék, amikor megkérdezem, hogy hol a WC? (ismeretlen)
A férj hazamegy a vadászatból, és a felesége kérdi, hogy van-e valami.
Mire a férj:
- Képzeld, elejtettem egy nyulat.
- Na és? Hol van? - kérdi a feleség.
- Mondom, hogy elejtettem!
- Kaphatnánk egy szobát?
- Persze! Házasok?
- Igen, mind a ketten.
-...nem,nem tündérke! A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen!!!
Pistike benéz a szülõk hálószoba ajtajának kulcslyukán, majd két- három perc múlva megszólal:
- Na, és még ezek akarnak engem pszichológushoz vinni, mert szopom az ujjam!...
Nyuszika találkozik a kígyóval.
- Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt!
- Jó, semmi gond.
- Tényleg?
- Tényleg.
- Akkor kezet rá!
Posted 2010. March 15. - 22:48
Posted 2010. March 15. - 09:39
"Szerintem a polc be van sz*rva tõled, amióta gyúrni jársz, egyszerûen nem mer megrázni. A Tesco meg... alja banda, a polcaik is gyávák..."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. March 15. - 09:19
Posted 2010. March 15. - 08:36
ez a két videó mindent vitt
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. March 15. - 00:11
Ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) elõtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idõ után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hõdisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hõszigetelõk? Pistike fasza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idõvel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja!
A feladat csak akkor oldható meg, ha ismerjük azt a nedvességtartalom-százalékot, mely alatt Pistike kiszáradtnak tekinthetõ. Tekintettel arra, hogy a a levegõ fajhõje állandó nyomáson ~1004J/kgK állandó térfogaton ~724 J/kgK, valamint fajsúlya 1,22 Kg/m3, egy köbméter levegõ 1 °C-al történõ melegítéséhez 1225 J azaz 0,34 Wh munka szükséges. Amennyiben a falak ideális hõszigetelõk, 1 óra alatt a szoba hõmérséklete 1*1000W/20m3*0,34 = 147°C-al emelkedik, közelítõleg lineárisan. Konyhai tapasztalatok alapján a sülthús, ha két óránál tovább sül, kiszárad. Ezt a tapasztalati tényt Pistikére extrapolálva: úgy tekinthetjük, hogy amennyiben Pistike hõmérséklete két órán át tartósan meghaladja a 100 °C-t, Pistike nemcsak megsül (ebben az állapotában a feladat kritériumai szerint még Doom-kompatibilis), de ki is szárad. Mivel a környezeti hõmérséklet kb. 35 perc alatt éri el a 100 °C-ot, Pistike elõreláthatólag 2 óra 40 percen át Doomozhat. Azonban, ha a szoba falai nemcsak hõszigetelõek, de hermetikusan zártak is, a rendszer állandó térfogatúnak tekinthetõ, és ennek megfelelõen Pistike 10 perccel hamarabb, 2 óra 25 perc múlva adja fel a Doomozást. Legyünk azonban tekintettel arra, hogy miután a környezeti hõmérséklet 15 perc után 50 fok fölé emelkedik, az így képzõdõ szauna elõnytelenül befolyásolja Pistike játékteljesítményét, melynek értéke a hõmérséklet emelkedésével exponenciálisan romlik tovább. Tehát hozzávetõlegesen 30 perc után Pistike nem lesz már számottevõ ellenfél, gond nélkül kilõhetjük egy
cseresznyemaggal is.
A feladat csak akkor oldható meg, ha ismerjük azt a nedvességtartalom-százalékot, mely alatt Pistike kiszáradtnak tekinthetõ. Tekintettel arra, hogy a a levegõ fajhõje állandó nyomáson ~1004J/kgK állandó térfogaton ~724 J/kgK, valamint fajsúlya 1,22 Kg/m3, egy köbméter levegõ 1 °C-al történõ melegítéséhez 1225 J azaz 0,34 Wh munka szükséges. Amennyiben a falak ideális hõszigetelõk, 1 óra alatt a szoba hõmérséklete 1*1000W/20m3*0,34 = 147°C-al emelkedik, közelítõleg lineárisan. Konyhai tapasztalatok alapján a sülthús, ha két óránál tovább sül, kiszárad. Ezt a tapasztalati tényt Pistikére extrapolálva: úgy tekinthetjük, hogy amennyiben Pistike hõmérséklete két órán át tartósan meghaladja a 100 °C-t, Pistike nemcsak megsül (ebben az állapotában a feladat kritériumai szerint még Doom-kompatibilis), de ki is szárad. Mivel a környezeti hõmérséklet kb. 35 perc alatt éri el a 100 °C-ot, Pistike elõreláthatólag 2 óra 40 percen át Doomozhat. Azonban, ha a szoba falai nemcsak hõszigetelõek, de hermetikusan zártak is, a rendszer állandó térfogatúnak tekinthetõ, és ennek megfelelõen Pistike 10 perccel hamarabb, 2 óra 25 perc múlva adja fel a Doomozást. Legyünk azonban tekintettel arra, hogy miután a környezeti hõmérséklet 15 perc után 50 fok fölé emelkedik, az így képzõdõ szauna elõnytelenül befolyásolja Pistike játékteljesítményét, melynek értéke a hõmérséklet emelkedésével exponenciálisan romlik tovább. Tehát hozzávetõlegesen 30 perc után Pistike nem lesz már számottevõ ellenfél, gond nélkül kilõhetjük egy
cseresznyemaggal is.