Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
DVD visszatekerõ:D
"Ride today, heal tomorrow"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Milyen smst irjak annak a pasinak aki nagyon messze dolgozik. Fel szeretném izgatni vagy gerjeszteni hogyha haza jön akkor rám vesse magát? Fiúk lányok irhattok de lécci komolyan vegyétek! Fiúk ti minek örülnétek?

Na, akkor a szokásos: "Az öcsédnek nagyobb farka van mint neked" ezzel tuti, hogy felizgatod, és mikor hazaér, rád veti magát. Aminek örülnénk? Egy benzinutalványt a comb közé szorítva, miniszoknya harisnyakötõvel és fûzõvel, kész vacsi illatával a lakásban. Na ettõl off lennék...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Thomas Kovacs

Thomas Kovacs

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Réges-régen volt itt egy bejegyzés, amit már nem találok: Amazing Horse - Weebl's Stuff

Aztán hallottam a rádióban egy számot... YouTube - Young Knives 'Turn Tail' ...micsoda hasonlóság :)

...vagy lehet hogy nem is? :S Hm...mindegy, akkor úgy tûnt...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
bazzze! Nekem is ilyen piercing kell!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
lehet át se szúrta, csak félbevágta a vázat ottan, aztán ráharapott a vashiányos csóka.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...és minek?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
és, hogy szúrta át a száján?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Feltöltött kép

No comment...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
egy kis videóklipp Szeged-Miami-ból

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Az év 12 halálesete

Az FBI minden évben, az elkövetett 36000, gyilkossággal végzõdött bûneset kivizsgálása után nyilvánosságra hozza az adott év legbizarrabb ügyeit. Íme, a 12 legelképesztõbb haláleset:

1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belsõ sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.

2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idõs hölgy következõ nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.

3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésbõl vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székérõl. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró késõbb valószínûleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.

4. A 17 éves David Danilt barátnõje ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövû vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátnõ) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".

5. Javier Halos (27) végzetét a fõbérlõje okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlõ már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.

6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendõr lõtte le, amikor a szerencsétlen nõ egy kiképzõ lõtérre tévedt. Amikor a nõ észrevette, hogy az utcán néhány rendõr halad lassan, hirtelen elõugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendõrök - azt gondolván, hogy egy elõugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésbõl 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendõr szerint a nõ "nagyon valódinak" tûnt.

7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nevû bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.

8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.

9. John Joe Winter õrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevû robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelõ oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tûnt el.

10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repülõgép sugárhajtómûvet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony erõsen tiltakozott a hatalmas hang és a tûzveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtómû helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtómûvet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.

11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" címû filmbõl merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetõtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.

12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és nõi
szexuális szükségletek
És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat.
Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nõk viszont
szívvel…
És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a nõi szexuális vágy a nagy Igen kimondása után.
Például:
Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban.
Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- Miii??? - mondtam - ez most mit jelentsen? És akkor kimondta a mondatot,
amelytõl fél minden férj a bolygón: - Te egyszerûen nem érted az én érzelmi
igényeimet, amelyekre szükségem van, mint nõnek, hogy kielégíthessem a
te férfi testi szükségleteidet. A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azért, amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam. Következõ nap felhívtam a fõnököm és kivettem egy szabadnapot,
hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy félemeletnyi nõi ruha üzlet volt.
Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset.
Cipõt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam, hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol választottam gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már nagyon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csõd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz, amikor kérte a tenisz csuklópántot,
mert még soha életében nem fogott teniszütõt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól.
Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz. Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem. Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- Miii???
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat ...
Te egyszeûen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell
küzdenem, mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nõnek. És amikor rám nézett, úgy, mintha ölni akarna, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért,
amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás...”

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Szerintem haggyuk már..
Nincs értelme egymást cseszegetni és megjegyzéseket tenni. Ok?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez bizony verciki dolog ramnezve.
szet akartam szedni egy lampat.

ah

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Nem õ írta hanem az a lány írta róla akivel a nekem furcsa dologról "beszéltem".
Egyébként igazad van, nem is tudom miért kell idõnként egymást csipkedni.
Magam részérõl akkor ennyi volt..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ez "maunika" nagyon jó. :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
de ezt nem lor írta...ahogy én látom

de nem lehetne elfelejteni, mielõtt székdobálás és mauni ka-só alakulna ki?
maradtam volna kussban... mert ez így felesleges is, hülyeség is.:)
szóval vicceket inkább..)

Egy vándor leül a fa tövében. Felnéz a fán lévõ madárra, majd a mezõn kikötött tehénre. Felnéz az égre és azt mondja:
- Uram, nem jól rendezted el ezt a világot. Míg a madárnak ott van az egész ég, addig a tehénnek csak a karó jut.
Kis idõ múlva a madár lecsinálja. Újból felnéz és azt mondja:
- Uram, csak jól rendezted el ezt a világot. Mert ha most a tehén lett volna a fán...

A farmer egykedvûen támasztja a kerítést, amikor átszól hozzá a szomszéd:
- John, mióta dohányoznak a maga lovai ?
- Már miért dohányoznának ?
- Hát, maga tudja. Biztos, hogy nem ?
- Ne bolondozzon, persze, hogy biztos.
- Nekem mindegy. De akkor alighanem az istállója ég ott hátul!

Izomtéridõninja-geológus!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
A híre már megelõzte. :)

Még elsõ meglepetések érek itt a fórumon és megkérdeztem egy kedves lány ismerõsöm, hogy
mindenkivel ilyen ez az ember? Ezt válaszolta (csak így a neve nélkül) arhívumból elõszedtem:

"(H2005-08-15 21:42:41)
Hát lor az mindig ilyen fura! Mit gondolsz én mit gondoltam, mikor Sikondán megkérdezte

tõlem, hogy szétszedheti-e a lámpát!??? Ez se volt egy épp magától értetõdõ kérdés. Mert

neked még megengedném, mert tudom, hogy te nagyon korrekt és alapos vagy.."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
keresd meg leci szeretek magamon is nevetni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ja így már értem.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
A következõ szövegrõl jutott eszembe, hogy nekem is röhögni kellett volna rajta mint ahogy alakult a hangulat de inkább segíteni próbáltam. Áhh..

Erre írtam:

..van aki nem jon ra, hogy mikor rohognek rajta es nem vele.