Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

pedál

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
25 hozzászólás a témában

B.Lilla

B.Lilla

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
DaveRider! Köszi a választ! Igen erre a hirtelenkedésre én is gondoltam, csak a tettlegességig nem jutottam el :). Igazából a legnagyobb probléma a szerszámhiány, úgyhogy most megyünk is barátommal és veszünk egy kulcskészletet.

(off: hát nemtudom, én vidéki vagyok, csak tanulni, meg karrierezni jöttem pestre. nem ismerek budaörsrõl senkit -asszem)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
fogsz egy 15ös vagy 17es villáskulcsot, mikor melyik kell. de a franciakulcs is jó, csak feszítsd rá jól. aztán adsz neki izomból -elõtte veszel egy kesztyût, hogy ne csapd le (nagyon) a kezed, ha lecsúszik- és lehetõleg jó irányba tekered. az a lényeg, hogy hirtelen adj neki nagy impulzusokat, ne pedig egy tartósan erõs terhelést...ha már elindul kifele, akkor általában már nyert ügyed van. esetleg csavarlazító-rozsdaoldó meg egy nagy gázcsõ, ha nagyon nem akar jönni.

az új pedál berakásánál pedig a pedál menetére rakj egy adag gépzsírt (én grafitost szoktam pedálhoz, a grafit állítólag ott marad, nem mossa ki a víz), hogy legközelebb ne rohadjon bele.

(off: nem ismerjük mi egymást véletlenül?)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Igen, mûanyag volt rajta és eltört. Úgy gondoltam, hogy a pedál tövében lévõ csavarszerû tünemény kicsavarásával menni fog, mert hát az új pedálból is csak az áll ki :) de meg sem akar moccanni. akkora csavarkulcsom nincs, csak 1 franciakulcs meg 1 kombinált fogó.
Köszi elõre is!

Vidd el szervizbe! ;)
Amugy meg már van egy Pedál topik! :)

B.Lilla

B.Lilla

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Igen, mûanyag volt rajta és eltört. Úgy gondoltam, hogy a pedál tövében lévõ csavarszerû tünemény kicsavarásával menni fog, mert hát az új pedálból is csak az áll ki :) de meg sem akar moccanni. akkora csavarkulcsom nincs, csak 1 franciakulcs meg 1 kombinált fogó.
Köszi elõre is!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kedves Lilla!

nem teljesen egyértelmû , a rozsdás pedált akarod kitekerni a hajtókarból?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

B.Lilla

B.Lilla

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Valaki tudja hogyan kell (lehet)
Berozsdált pedált lecserélni?