(off: hát nemtudom, én vidéki vagyok, csak tanulni, meg karrierezni jöttem pestre. nem ismerek budaörsrõl senkit -asszem)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
pedál
Started by
B.Lilla
, 2007. July 21. 13:10
Posted 2007. July 21. - 15:14
DaveRider! Köszi a választ! Igen erre a hirtelenkedésre én is gondoltam, csak a tettlegességig nem jutottam el
. Igazából a legnagyobb probléma a szerszámhiány, úgyhogy most megyünk is barátommal és veszünk egy kulcskészletet.
(off: hát nemtudom, én vidéki vagyok, csak tanulni, meg karrierezni jöttem pestre. nem ismerek budaörsrõl senkit -asszem)
Posted 2007. July 21. - 14:54
fogsz egy 15ös vagy 17es villáskulcsot, mikor melyik kell. de a franciakulcs is jó, csak feszítsd rá jól. aztán adsz neki izomból -elõtte veszel egy kesztyût, hogy ne csapd le (nagyon) a kezed, ha lecsúszik- és lehetõleg jó irányba tekered. az a lényeg, hogy hirtelen adj neki nagy impulzusokat, ne pedig egy tartósan erõs terhelést...ha már elindul kifele, akkor általában már nyert ügyed van. esetleg csavarlazító-rozsdaoldó meg egy nagy gázcsõ, ha nagyon nem akar jönni.
az új pedál berakásánál pedig a pedál menetére rakj egy adag gépzsírt (én grafitost szoktam pedálhoz, a grafit állítólag ott marad, nem mossa ki a víz), hogy legközelebb ne rohadjon bele.
(off: nem ismerjük mi egymást véletlenül?)
az új pedál berakásánál pedig a pedál menetére rakj egy adag gépzsírt (én grafitost szoktam pedálhoz, a grafit állítólag ott marad, nem mossa ki a víz), hogy legközelebb ne rohadjon bele.
(off: nem ismerjük mi egymást véletlenül?)
Posted 2007. July 21. - 13:49
Igen, mûanyag volt rajta és eltört. Úgy gondoltam, hogy a pedál tövében lévõ csavarszerû tünemény kicsavarásával menni fog, mert hát az új pedálból is csak az áll ki
de meg sem akar moccanni. akkora csavarkulcsom nincs, csak 1 franciakulcs meg 1 kombinált fogó.
Köszi elõre is!
Vidd el szervizbe!
Amugy meg már van egy Pedál topik!
Posted 2007. July 21. - 13:46
Igen, mûanyag volt rajta és eltört. Úgy gondoltam, hogy a pedál tövében lévõ csavarszerû tünemény kicsavarásával menni fog, mert hát az új pedálból is csak az áll ki
de meg sem akar moccanni. akkora csavarkulcsom nincs, csak 1 franciakulcs meg 1 kombinált fogó.
Köszi elõre is!
Köszi elõre is!
Posted 2007. July 21. - 13:12
kedves Lilla!
nem teljesen egyértelmû , a rozsdás pedált akarod kitekerni a hajtókarból?
nem teljesen egyértelmû , a rozsdás pedált akarod kitekerni a hajtókarból?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. July 21. - 13:10

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top